seks-majhni otroci
Tisti, ki imate majhne otroke, ali se tudi vaši malčki začnejo ravno takrat jokat ali pa se zbudijo ko s partnerjem najbolj noro seksata? Pri nas se včasih tako zalomi a imam srečo ker tudi potem kmalu nazaj zaspi, pa potem nadaljujemo kjer smo ostali. Pa še eno me zanima, midva z možem spiva naga in tudi po stanovanju se velikokrat sprehajava brez vsega, kako je to glede otrok? Naš je star 2 leti.
Moja dva sta stara 2 in 4. Z možem skrbiva, da naju ne dobita pri aktu. Kar se zbujanja tiče pa… iz leta v leto bo bolje, kaj naj ti račem drugega. Sama veš, kdaj ti otrok najbolj trdno spi. Se je treba kar malo privadit in prilagajat, de ne moreš kr takoj, k te prime na kuhinjskem pultu, ne. Midava z možem si čez dan pošiljava signale, da naju že orenk razganja, ko pa sta otroka v postelji pa v akcijo.
Golota pa je tudi pri nas običajna. Sama se zakrivam pred otrokoma le, ko imam menstruacijo, mož pa kadar ima erekcijo.
Brez skrbi. Čas dela za nas starše. Otroci rastejo in tudi časa za seks bosta imela vedno več.
No, ja ne vem, ce je kaj bolje ko odrastejo. Potem se se bolj bojis da te zalotijo ali slisijo. Ko je bil moj sine majhen je enkrat prisel v spalnico pa je vprasal “Oci, kaj delas”, pa je oci odgovoril “Mami masiram, ko je trebuscek boli”. A mislite, da bi ta fora zdaj ko je star 14 let se vzgala:))))) Preprosto se moras navadit na skrivanje, izkoristit njihovo odsotnost ali pa si privoscit vecer v naravi. Ni kaj – tako je.
Naša sta stara 8 in 10, golota ni problem, smo tudi nudisti. Vse normalno sprejemata. Kar nekak raste z njima vred.
Je pa problem, ker sta že samostojna in ponoči več ne jokata, pač pa sama hodita okoli, če jima kaj manjka. Gresta lulat, pit, pogledat, če ostali spimo… In se lahko zgodi, da eni ravno ne spimo, ampak seksamo… Ja, je treba na to pazit, da te ne zalotijo! Verjetno bi bili precej šokirani, čeprav že vedo, da obstaja nekaj za odrasle in se imenuje seks, veliko več pa jim pri teh letih še ni jasno. Naju še niso zalotili.
Meni se tudi zdi tako, kot je napisal(a) as. Mali otroci, mali problemi – večji otroci, večji problemi.
Dosti težje je izpeljati zadevo takrat, ko so že večji. Ne hodijo več spat popoldan, tudi zvečer ne zaspijo hitro, k babici v varstvo jih ne moreš več dat… Je treba pač izkoristiti priliko, kadar so s prijatelji zunaj. Pa še takrat je nerodno, ker lahko kadarkoli kateri pride domov.
Čeprav, je pa res, da takrat nisi več tako obremenjen z otroki, da ne prisluškuješ več, kako dihajo, ne razmišljaš kar naprej, ali se bo zbudil…
Potem, ko so pa že takorekoč odrasli (okoli 20), pa mislijo, da je seks rezerviran samo za njihovo generacijo in da se okoli 50 to več ne dela. In zato mislijo, da lahko kadarkoli stopijo v spalnico. (Ja, Pocahontas, meni je spalnica najbolj komot. Kaj češ, smo različni.)
Vsako obdobje ima svoje čare in zahteva malo iznajdljivosti. Saj drugače bi bil pa verjetno dolgčas.
Hej, kaj res še nikogar niso ujeli otroci?
Vuat ken aj du, nas so najdl…ja, že dolgo tega. Pa je bil mulček čist tiho in mi je pred kakšnim dvema letoma povedal. In veste kaj je jeba? Ravno smo se pripravili, ko je prletu na vrata. Men pa je pa pol dol padu…
Ne mi rečt, da je kdo pol sam še naprej seksal, ta nima tri čiste. Nič ni fajn občutek, ko te dobijo, predvsem otroci. Jest se spomnim dobro, star je bil okoli deset let, pa sem mislil, da sem ga prepalamudil…in potem mi je zabelil.
No hard filings, je reku. Tako pač je.
Je pa ena napisala čist prav, da je mularija tam pri dvajsetih res prepričana, d je tovrstna dejavnost rezervirana samo za njih, simpl es det.
nobody, Phoenix, AZ
Pri nas se še nikoli ni zgodilo, da bi naju zalotila najina 13 letnica in 9 letnik. Vendar sem že zdavnaj opazila, da vlečeta na ušesa vse kar je njima sumljivo in potem sploh od najstnice dobiva pošiljko češ ” A spet delamo otroke?”. Tako tudi pri nas ordiniramo samo takrat, ko na srečo ni nikogar od mladičev doma. Vendar se sploh ne ozirava na to, da bi sexala samo ponoči. Glede golote pa pri nas sploh ni bilo problema do treh let nazaj. Takrat je pubertetnica postala sramežljiva sploh, ko so ji začele rasti prsi in tudi od naju je začela zahtevati, da se zakrivava kadar sva šla iz kopalnice ali spalnice. Bognedaj, da bi se naga sprehajala po stanovanju. Sploh si to več ne upava saj se ti otroci vse o takih stvareh pogovarjajo v šolah. Tako, da doma vse zveš o starših drugih otrok np. kdaj je kdo in celo kje, zveš o raznih napakah (telesnih) in celo če ima kdo kakšnega drugega partnerja. Potem pa si predstavljajte kako je, ko prideš na roditeljski sestanek.
LP
to je nekaj povsem normalnega! tudi midva s partnerico hodiva naga po stanovanju,ampak se nimava majhnih mulcev,ceprav si jih oba mocno zeliva! ampak je seveda naprej treba poskrbeti za druge stvari! vcasih mora biti res nerodno,da se pri najbolj norem sexu oglasi vas otrok,vas vrze iz transa,ampak sej bosta sla cez to…naju pa ponavadi zmotijo sosedje,ker pojstla prevec skriplje in tolcejo po stenah…vcasih je tezko,saj sex predstavlja nekaj povsem cloveskega,zdovoljitev dveh partnerjev,a ne?!!! zato kar korajzno,vse se bo poslihtalo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.