Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks

Seks

Lep pozdrav vsem skupaj ! Z partnerko sva skupaj 1 leto.. Pogovarjala sva se non stop vsak dan in sva se cez 3 mesece tudi dogovorila za prvi zmenek dobila. Na prvem zmenku sva bila oba zelo zivcna in sva tudi seksala. Ker sva zivela vec kot 600 km stran en od drugega sva se dobivala enkrat na mesec. Se naprej sva se pogovarjala tudi po 4 ure na dan in bila cisto nora en na drugega.. Seksala sva redno parkrat na dan ko sva bila skupaj. Potem sva se morala odlociti kdo bi se k komu priseli. Ker ona ni zelela pridi k meni  sem se odlocil da pridem do nje. Na zacetku sva redno seksala. Sedaj pa se mi zdi ko da se ji ne da neki seksat. Zelim si da seksava 1 krat do 2 krat na dan. Ona pa pravi da se ji ne da in da je zmatrana. Ona stara je malo cez 30 jaz pa malo pod 30. Pravi da me ima rada in tudi jaz jo imam najraje. Vcasih se skregava in potem pogovroriva. Pravi da nima z nobenim drugim nicesar. Ko sva se zacela videvari po parih mescih sva bila ljubosumna en na drugega.Parkrat sem ji tudi teziv da ima 100 posto kaj z drugim na skrivaj ampak mislim da imam samo vse v glavi. Ker za to nimam nobenega razloga. Imam tudi ljubosumne izpade in me ima vcasih pol kurac. Povejte ali je normalno da noce seksati vec pogosto toliko z mano. Pravi da jo zadovoljim in da ni problem z seksom.

Normalno!

Odkrit pogovor, to je vse, kar ti lahko svetujem. Če punci ni vedno do tega, ne pomeni, da te nima rada kaj šele da ima drugega. Zakaj ji ne verjameš? Pa skuliraj se. Ljubosumni izpadi in obtoževanje so zanesljiv recept kako odgnati od sebe še najbolj ljubeče dekle.

Odgovor na objavo uporabnika
Jan94, 10.08.2021 ob 22:41

Lep pozdrav vsem skupaj ! Z partnerko sva skupaj 1 leto.. Pogovarjala sva se non stop vsak dan in sva se cez 3 mesece tudi dogovorila za prvi zmenek dobila. Na prvem zmenku sva bila oba zelo zivcna in sva tudi seksala. Ker sva zivela vec kot 600 km stran en od drugega sva se dobivala enkrat na mesec. Se naprej sva se pogovarjala tudi po 4 ure na dan in bila cisto nora en na drugega.. Seksala sva redno parkrat na dan ko sva bila skupaj. Potem sva se morala odlociti kdo bi se k komu priseli. Ker ona ni zelela pridi k meni  sem se odlocil da pridem do nje. Na zacetku sva redno seksala. Sedaj pa se mi zdi ko da se ji ne da neki seksat. Zelim si da seksava 1 krat do 2 krat na dan. Ona pa pravi da se ji ne da in da je zmatrana. Ona stara je malo cez 30 jaz pa malo pod 30. Pravi da me ima rada in tudi jaz jo imam najraje. Vcasih se skregava in potem pogovroriva. Pravi da nima z nobenim drugim nicesar. Ko sva se zacela videvari po parih mescih sva bila ljubosumna en na drugega.Parkrat sem ji tudi teziv da ima 100 posto kaj z drugim na skrivaj ampak mislim da imam samo vse v glavi. Ker za to nimam nobenega razloga. Imam tudi ljubosumne izpade in me ima vcasih pol kurac. Povejte ali je normalno da noce seksati vec pogosto toliko z mano. Pravi da jo zadovoljim in da ni problem z seksom.

Star si nekaj pod 30, post pa tak, kot bi ga oddal 15-letnik.

Prenehaj imeti punco za praznenje svojih jajc.

P.S. Le kako boš jokal potem, ko boš s kakšno poročen, imel 2 ali 3 otroke in seksal 1x na teden – če bo sreča???

ni normalno da hočeš vsak dan.2-3 tedensko je normalno.

Normalno je vse, kar si  želita OBA.

Od zacetka sva veckrat in tudi ona je hotela da bi. Seksala sva vsaj 3 krat po 2 ali 3 dneh. Potem pa z njene strani ni bilo vec onteresa in sva pac kolikor sva. Se pravi 2 krat do 3 krat na dan. Kdaj se je zavleklo tudi do 4 dni ali 1nega tedna in potem sem zacev silit vanjo in sva kdaj seksala tudi proti njeni volji. Sedaj pa ko zelim z njene strani ni vec nekaga interesa in ko zacnem da bi jo spravil da bi se ljubila dobim zavrnitev in potem se ne pocutim uredu. Imam slab obcutek da bo mogoce odsla z drugim in da je problem v meni. Ko ne seksam me oblije jeza in pocutim se neprijetno in da me nima rada.

Kakšen moški se hvali s tem, da “sta seksala proti njeni volji”???

A ti kontroliraš svojega tiča ali tič komandira tebe?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close