Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › sekirca 2

sekirca 2

Začenja se še ena super serija. Sekirca 2. Bog nam pomagaj. V nedelo Birso, med tednom sekirca……

Druga sezona bo? Kako?

Pa kje so našli ideje za nadaljevanja…že tako negledljivo…a zdaj bodo pa vleeeklii že razvlečeno….a bodo vesoljčki not prišli…??? Zakaj ne zmorejo smiselno zaključit, da junake serije pospremiš v zadnji del in rečeš in živeli so srečno do konca svojih dni ? ( kot v hrvaški Na granici ! ).

Ja, ribarija…kakor junak serije in ženka kandidira za enga predsednika…ma bi bilo boljše, da bi vsi šli na popotovanje okoli sveta in en lep kader sončnega zahoda in KONEC serije ! Ne znajo zaključit, ko je čas !

Odgovor na objavo uporabnika
Sklop, 17.01.2022 ob 14:12

Ja, ribarija…kakor junak serije in ženka kandidira za enga predsednika…ma bi bilo boljše, da bi vsi šli na popotovanje okoli sveta in en lep kader sončnega zahoda in KONEC serije ! Ne znajo zaključit, ko je čas !

Čas bi bil po 10.delu 1.serije.

Way, 17.01.2022 ob 14:06

Pa kje so našli ideje za nadaljevanja…že tako negledljivo…a zdaj bodo pa vleeeklii že razvlečeno….a bodo vesoljčki not prišli…??? Zakaj ne zmorejo smiselno zaključit, da junake serije pospremiš v zadnji del in rečeš in živeli so srečno do konca svojih dni ? ( kot v hrvaški Na granici ! ).

Ni primerjave s hrvaškimi. Np Na granici res ni bog ve kaj, a v primerjavi s XSekirco je za 5 oskarjev.

Je bilo . Brez repa in glave.

Med 20-22 uro ne gledam več POPTV.  Že nekaj časa.

A je že 2.del? Sm mislila, da je bilo konec.

a je spet, 18.01.2022 ob 09:28

A je že 2.del? Sm mislila, da je bilo konec.

Vidim, da je 2. sezona. Sem pogledala za nazaj. Groooza! Pa kaj je to?

Kdo dobiva take nore ideje za scenarij, za “zgodbo” nasploh?

Kaj je tu smešno,  kaj je duhovito? Kaj za ena komika je to?

Zanima me, ali to kdo gleda? Koliko ljudi to gleda.? Jim je smešno, dobro?

čist tko, 20.01.2022 ob 09:22

Zanima me, ali to kdo gleda? Koliko ljudi to gleda.? Jim je smešno, dobro?

Gledala sem prvo sezono, na začetku je serija obetala, je bilo celo vsaj nekaj smešnih scen, nekje na sredi pa so začeli bluziti, brez repa in glave, nametali so vsega boga skupaj, ne znaš si razložiti, zakaj, sem mislila, da so bo kaj izboljšalo, no, ni se, tako da druge sezone ne gledam. Res so strokovnjaki za pokvarit čisto vsako serijo, ko začnejo v vsebino tlačiti neke joga guruje in uprizarjati groteskne situacije, za katere veš, da se nikoli v reali ne bi zgodile, potem veš, da je čas, da nehaš gledati! In ta vzorec se pojavlja skoraj pri vseh slovenskih igranih vsebinah!

Anonimno 3284, 20.01.2022 ob 10:26

Gledala sem prvo sezono, na začetku je serija obetala, je bilo celo vsaj nekaj smešnih scen, nekje na sredi pa so začeli bluziti, brez repa in glave, nametali so vsega boga skupaj, ne znaš si razložiti, zakaj, sem mislila, da so bo kaj izboljšalo, no, ni se, tako da druge sezone ne gledam. Res so strokovnjaki za pokvarit čisto vsako serijo, ko začnejo v vsebino tlačiti neke joga guruje in uprizarjati groteskne situacije, za katere veš, da se nikoli v reali ne bi zgodile, potem veš, da je čas, da nehaš gledati! In ta vzorec se pojavlja skoraj pri vseh slovenskih igranih vsebinah!

Ja, mogoče prvih nekaj delov je kar obetalo. Kmalu so pa pokvarili z nekimi res nepotrebnimi stvarmi. Potem je šlo le dol. Sem in tja sem še gledala- ne čisto do konca. Sedaj, ko se je začel 2. del, sem pogledala, če se je kaj popravilo. Še hujše, še bolj nemogoče je. Škoda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close