Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sej vem že velik napisanega ampak vseen…

sej vem že velik napisanega ampak vseen…

sej vem že velik napisanega ampak vseen…

14.09.11 20:08
res sem vedno vsako stvar prisluhnila tašči, jo vozila okrog ker nima voz.izpita
njenega najmlajšega sina iskat hodila po šoli, jo tolažila ker iam probleme z možem
je brezposelna-ampak denarja dosti pri hiši…

zdaj ko se mi je pa iztekla porodniška in sva jo prosila za varstvo sam za vikend, ker imava pač take službe pa štala

glede na to ta svoje vnukinje v enem letu še nikoli ni pazila niti za 10 min sem ji pač razložila
kako stvar poteka, od tega kdaj gre spati, kaj je, da je zelo aktivna, da ne smeš biti pri njej minuto pri miru…..

ona meni kaj se grem da ona je vzgojila 2 otroka kaj tako paničarim da moram se umiriti??

ampak jaz njeno vzgojo poznam ker mi je mož razlagal zadevo, ona jih je dala v stajco in tam so bili dokler niso bili lačni ali za previti, no vsaj tako je njena tašča razlagala

najrajši ji je ne bi dala sam kaj ko nobenega ne poznam

Verjamem…Veliko staršev je včasih vzgajalo otroke na takšen način…Še posebno na kmetijah pač ni bilo časa za otroke..Treba je bilo delati….Zato so bili otroci velikokrat prepuščeni sami sebi.

Če nimaš drugega, pač probaj…Boš videla, kakšni bodo rezultati in če si bo dala kaj dopovedati.

Zakaj se razburjaš, nimaš nobene pravice! Vzami ali pusti!
Ko si jo ti vozila naokoli, ti verjetno tudi ni solila pameti, kako se vozi?

Problem je v tem, ker si ti nekaj delala, sedaj pa hočeš plačilo za svojo “dobrodelnost”!

Ah, Robi, Robi. Vsi ti kmečki zapuščeni otroci so bili kar lepo vzgojeni. 🙂

Miki miška, ti se nea mestna mamica, ki se je učila vzgajat otroke iz knjig, tako da ima tvoja tašča kar nekaj prednosti pred tabo.

Tadej
Vsi ravno ne.

A danes so drugačni časi…Če boš danes pustil otroka samega jokati, bo že kdo klical CSD….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close