Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sedim v Izoli …

sedim v Izoli …

Tisti, ki živite v Izoli ali pa jo bolj dobro poznate, je tukaj kaj kar si je vredno ogledati? Da se še malo sprehodim. Vesela bom vsake informacije. Hvala.

Pomorski muzej v Piranu 🙂

potopljena ladja REX
le malo večja od Titanica

https://youtu.be/Zr0l-c4EFWM

Jaz bi si podrobno ogledal tudi Marino v Izoli, pa stavbo Luške Kapetanije …

Razen da greš na sprehod do svetilnika nič takega. Piran ima več znamenitosti.

poštej in poslikaj vse avte dražje od 50K€ s SLO tablicami … in slike objavi na MONu

Pojdi v Hišo morja – Izolana. Ta prikazuje preteklost Izole in preko dokumentarnih fotografij poudarja njen morski in obmorski značaj. V njej je predstavljeno tudi ladjedelstvo. Izolana je v zimskem času odprta med vikendi, v poletnem pa vsak dan. Uživaj na obali 🙂

Nekaj znamenitosti:

nekdanja občinska palača
manziolijeva palača
palača besenghi degli ughi
plaža za slepe
park pietro coppo
marina
vila maritima in simonov zaliv
arrigonijev tovarniški dimnik

Domov pojdi!

Najlepša v Izoli je tabla za Koper, sedaj veš kam moraš iti mona.

Meni, ko sem v Izoli, ni potrebno nič drugo, nobeni posebni ogledi in to. Samo, da se sprehajam tam, posedim na kakšni klopci, pa spet hodim in hodim… Morje, galebi, sončni zahod… In Izola. 😍
Ne vem, zakaj mi je tako všeč, vsako leto, ko pridem tja, doživim občutek “huh, pa sem doma 😅”.

Uživaj!! 😊

https://www.zurnal24.si/popotnik/v-ta-slovenski-kraj-pride-po-duhovni-mir-323831

Hehe, nisem vedela, da je bila moja izjava v medijih.
Ampak ja, tako čutim. 😊

Sljadoljed v vsakem kiosku.

Jap, tudi Rex, ponos fašistične Italije, je našel svoj poslednji mir v naročju Izole.

povzpni se na zvonik, vsaj poleti vem, da je odprt, krasen razgled

Jaz obiščem Izolo čisto vsako leto. Ker je naša, ker je lepa in ker se tam dobro počutim. Prijazni ljudje, v poletnih mesecih je veliko dogajanja in vse živahno. Knjiga, plaža in jaz <3

Mi smo se šli v Izolo slikat v simonov zaliv … lepo ozadje, svetloba zvečer neprecenljiva

Slovenska obala ni cela vredna počenega groša.
(pišem kot domačinka)

Saj nimaš veliko za izbirat v Izoli, sprehodi se in uživaj, vmes pa še kaj dobrega pojest pa je 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close