Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Sedem obdobij rocka

Sedem obdobij rocka

V torek je bila prva dokumentarna oddaja te serije. Jaz sem žal prej mrknila, pa me zanima če je katera gledala in kako se vam zdi?

Sem že pred časom nekaj oddaj iz te serije gledala na HTV.
Odlično.

Men je bila ok, zdaj so bili The Who, pa Stonesi, Animalsi…zanimivo, nikjer Beatlov. Naslednja oddaja bodo Floydi. Zanimivo je, ker spoznaš ozadja kakih pesmi…Aja, mal bluesa je bilo…Fino, gledljivo

Sem zdaj v vikendu videla da bodo Floydi ta torek, in sem hotela vprašat če se mi splača počakat do enajste. Se bom potrudila : )))

…ko gledaš kakšen je bil Clapton…dober dec…pa kok hecen Mick Jagger…zanimivo tudi.-… nisem vedela , da je pesem House of the rising sun…pel najprej Dylan, pol šele Animalsi in kaj je v bistvu ta House…to je javna hiša.
Po moje bo še zanimivo

Meni je bil Jagger kot mladenič lušen poba, tak malo poseben. Kaj šele Morrison v najboljših letih ojej….danes ne delajo več takih : )))

Imaš prav…po drugi strani pa je moj dragi rojen l. 56 in je še potegnil sabo nekaj tistega časa…lepota, pa to…hehehe.On me je tudi potegnil v te vode, skupaj hodiva na koncerte teh stračkov zdaj in je prav fajn. Jagger je bil 68l. za pojest luštkan, pol kasneje sem ga težko gledala…

Aja, pol vidva še na LP-jih poslušata? ;)))
Moj kolega pa res pravi da na CDju rock nikoli ne zveni tako dobro kot na gramofonu in ploščah. Seveda če ti igla ne preskakuje : )))

za n.leto sme dobila emga gramofon, iz katerega lahko iz plate snemaš na dc oz karkoli. Mega! jaz mam plate še od mami, neki sva jih kupla na bolšjaku, miljon ma pa onsvojih.Zdaj mi je fajn, mal prasketa, zvok je bolj pristen Ima eno plato od Carole King, ki se je ne naveličam. Sem pa rojena l.75 in je torej nekako muzika mojega pleničnega obdobja. Plat imam okli 80, tudi še ta “mehkih”, če veš kake to so.

Super. Tudi moji starši imajo še plošče, ampak so vse spraskane. Sem pa jaz tvojih let. In se bom kdaj povabila k tebi na eno dozo taprave muzike : )))

komot! poslušaš tako glasbo? jaz sem zdaj ene 2 leti mal raziskovalec teh zvrsti…lani sva bila na Status q in J.Fogertiju, pol pa še redno v Cvetličarni…žal nama ni uspel Leonard Cohen, najbližje sva mu bila, ko sva bila v Stockholmu…ampak en teden prekmal.

Se gibam v teh vodah ja : good old rock ‘n roll.

…samo pazi, ena me je zadnjič vlačila po Monu, da sklepam priajteljstva na Monu, da prav hlepim po tem, da sem sumljivo prijazna, ker da se ponujam za varuško / ko pač nimam kaj za počet/ itd. Pazi, da sin ne umažeš imena….hehehe

Moje dobro ime bo reskiralo : )))

če SI DRUG VIKEND KAJ FREJ- SE OGLASI.

Zmenjeno.

sem pa mislila, da si starejša.40+

To je zato ker imam tako modre nasvete ha ha ha

…zelo blizu resnice, ja. Lahko noč. Grem se učit, mam drug mesec izpit

Ok. Čau.

kaj če prinesem čips in pivo, vzamete še mene? 🙂
prinesem svojo diskografijo in spomine iz koncertov 😀

od kod pa sta?

Če bo res piva in ne bibita, vabljena : )))

Se mi zdi da je MRDV iz Lj, jaz pa tudi.

lj, ja.Računajta na drug vikend!

New Report

Close