Sedanji sistem cepljenja slab!
Ošpice so otroška bolezen, kot rdečke, norice… Kdor preboli te bolezni, je doživljenjsko imun nanje, kdor se cepi, imunost po nekaj letih izgubi.
Domnevam, da je bila ta medicinska sestra 2x cepljena v zgodnjem otroštvu, kot se zdaj cepi, zdaj je v rodni dobi, noseča in okužena!
Dolgo nazaj je bil boljši sistem, vsaj za rdečke. Katera od deklet ni prebolela rdečk do 7. razreda, je bila cepljena. In potem ni bilo problemov z okužbo v rodni dobi. Moja hčerka je bila cepljena po programu in najbrž se bo morala pred načrtovano zanositvijo testirati na protitelesa, ker bo zaščita s cepljenjem do takrat že popustila.
Za okužbo niso problem samo naši necepljeni otroci, problem je tudi, ker lahko kdo iz tujine sem prinese otroške nalezljive bolezni ali pa se cepljena nosečnica okuži v tujini. Če je bila deklica cepljena nazadnje pri 5. letih po programu, je utopično pričakovati, da bo zaščita držala naslednjih 40 let!
S tem sistemom so naredili več škode, kot koristi! Zdaj se sistem podira, krivdo pa stresajo na tistih nekaj staršev, ki ne cepijo svojih otrok!
Se strinjam, niso problem SAMO vaši necepljeni otroci. So pa ti VEČJI DEL problema. Tako, da ti kar stresaj svojo jezo tukaj, če se bolje počutiš. Sprejmi pa tudi odgovornost za to, da ste za padec čredne precepljenosti, večjo pogostnost izbruhov otroških bolezni in ja, tudi za to, da je na pediatrični kliniki za ošpicami zbolela noseča medicinska sestra, v največji meri KRIVI in ODGOVORNI starši, ki svojih otrok iz znanstveno popolnoma neutemeljenih razlogov niste cepili.
P.S. In preden začnete tuliti, da je bila cepljena – drži. Drži pa tudi, da pri majhnem deležu ljudi cepivo ne deluje in da so nosečnice imunosupresirane, kar seveda vodi v večjo dovzetnost za infekcije vseh sort.
Komu ti to? A nisi prebrala, da je moja hčerka cepljena?
Če se kdo razburja, se ti. Mene je samo strah, ker se bodo kmalu začele kazati posledice zgrešenega sistema cepljenja, ki se je začelo leta 1990! Nekaj časa boste še trdili, da pri majhnem deležu cepivo ne prime – trenutno trdijo, da je to 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Kaj pa potem, ko se bo ta {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} višal? Potem boste nekaj časa krivili necepljene, potem pa tudi to ne bo držalo teorije.
Cepljenja ponavadi res ne držijo celo življenje. Ampak to ni bilo nikoli problem, saj so dekleta rojevala pri 18 do 20 letih. Danes ženske rojevajo med 30 in 40 leti. Ponavadi po letih neuspešnih umetnih oploditev. Takrat pa nekaterim imunost že popusti. Ampak sistem ni kriv, če ženska zanosi izven naravno določenega cikla. Narava dela po svoje in se požvižga na naše kontriranje. Sicer pa sorodnica dela v zdravstvu, zato so ji lani, pri njenih 50 letih preverili stanje protiteles na ošpice. Jih ima še vedno v polni kondiciji. Stvar posameznika je, koliko časa je imun. Sicer pa avtorica, ki praviš da tak sistem naredi več škode kot koristi, nekaj 100 slovenčkov, ki še živijo pa bi jih ošpice sicer pokopale, se s tabo ne bi strinjalo.
Sorodnica pri 50 letih je seveda doživljenjsko imuna, ker je naravno prebolela ošpice. Cepiti so začeli šele nekaj let po njenem rojstvu! Naj 45 letnice preverijo protitelesa, pa bo rezultat čisto drugačen.
Rodna doba je dokler je ženska sposobna rojevati, to je do 40 ali 45 leta in do takrat bi morala zaščita s cepljenjem držati, če ne je sistem slab in neustrezen! Nobeno kontriranje naravi ni, če ženska naravno zanosi pri 40 letih. Kontriranje naravi je tale naš sistem cepljenja, zdaj bodo pa posledice!
Ja, se razburjam. Ker me jezijo takšne “iz ta zadnje potegnjene” izjave, kot so tvoje. Na osnovi česa trdiš, da je “sistem cepljenja slab”? Kolikor vem, je prav OK funkcioniral, dokler ni padla precepljenost. Ali imaš kakšno boljšo idejo? Pa ne zdaj lepit linkov od svooda ali kakšnih naturalhealers.com strani, govorim o resnih znanstvenih študijah v peer-rewieved revijah.
Tega ti pa ne more linkat, ker ne razume angleško. Ona samo lepi linke na prevode prevodov od prevodov v slovenščino. Vmes si je pa vsak prevajalec še nekaj izmislil in nekaj dodal. V kolektivu imam precej pisano druščino zaposlenih. Zanimivo, ampak proti cepljenju so izklučno ženske brez izobrazbe in pa diplomirane družboslovke. Ker te vedno o vsem vedo vse bolje od drugih.
Ja, se razburjam. Ker me jezijo takšne “iz ta zadnje potegnjene” izjave, kot so tvoje. Na osnovi česa trdiš, da je “sistem cepljenja slab”? Kolikor vem, je prav OK funkcioniral, dokler ni padla precepljenost. Ali imaš kakšno boljšo idejo? Pa ne zdaj lepit linkov od svooda ali kakšnih naturalhealers.com strani, govorim o resnih znanstvenih študijah v peer-rewieved revijah.[/quote]
Vzemi Persen, pa se boš bolje počutila in bolj jasno razmišljala.
Si zamenjala radioaktivne elemente z ošpicami? Svašta:)[/quote]
naj ti bo:
Razpolovna doba v biologiji in farmakologiji
Biološka razpolovna doba ali razpolovni čas izločanja je čas, potreben za snovi (zdravila, droge, radioaktivne snovi ali druge), da izgubijo polovico svoje farmakološke, fiziološke ali radiološke aktivnosti. V medicinskem okviru lahko razpolovna doba pomeni tudi čas, potreben da se koncentracija snovi v krvni plazmi razpolovi (“razpolovni čas plazme”). Razmerje med biološkim in plazmskim razpolovnim časom snovi je lahko zapleteno zaradi različnih dejavnikov, vključno s kopičenjem v tkivih, aktivnih presnovkov, in interakcij z receptorji….
A pa to velja tudi za vakcine? Delovanje/mehanizem sprozitve imunskega odgovora pri cepivih je cisto drugacen kot pri klasicnih zdravilih. Bi sicer morala preverit, ampak mislim, da za registracijo cepiv celo niso zahtevane studije o razplovnem casu, podobno kot za zdravila iz krvi in napredna zdravila ne.
A pa to velja tudi za vakcine? Delovanje/mehanizem sprozitve imunskega odgovora pri cepivih je cisto drugacen kot pri klasicnih zdravilih. Bi sicer morala preverit, ampak mislim, da za registracijo cepiv celo niso zahtevane studije o razplovnem casu, podobno kot za zdravila iz krvi in napredna zdravila ne.[/quote]
mogoče niso zahtevane, so pa vseeno raziskane:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17989383
RESULTS:
Antiviral antibody responses were remarkably stable, with half-lives ranging from an estimated 50 years for varicella-zoster virus to more than 200 years for other viruses such as measles and mumps. Antibody responses against tetanus and diphtheria antigens waned more quickly, with estimated half-lives of 11 years and 19 years, respectively.
opravičila za posmeh se ne bom branila….
Komu ti to? A nisi prebrala, da je moja hčerka cepljena?
Če se kdo razburja, se ti. Mene je samo strah, ker se bodo kmalu začele kazati posledice zgrešenega sistema cepljenja, ki se je začelo leta 1990! Nekaj časa boste še trdili, da pri majhnem deležu cepivo ne prime – trenutno trdijo, da je to 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Kaj pa potem, ko se bo ta {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} višal? Potem boste nekaj časa krivili necepljene, potem pa tudi to ne bo držalo teorije.[/quote]
Razni strokovni viri in porocila o minulih primerih navajajo, da je cepljenih med obolelimi od 9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} do 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
A pa to velja tudi za vakcine? Delovanje/mehanizem sprozitve imunskega odgovora pri cepivih je cisto drugacen kot pri klasicnih zdravilih. Bi sicer morala preverit, ampak mislim, da za registracijo cepiv celo niso zahtevane studije o razplovnem casu, podobno kot za zdravila iz krvi in napredna zdravila ne.[/quote]
RESULTS:
Antiviral antibody responses were remarkably stable, with half-lives ranging from an estimated 50 years for varicella-zoster virus to more than 200 years for other viruses such as measles and mumps. Antibody responses against tetanus and diphtheria antigens waned more quickly, with estimated half-lives of 11 years and 19 years, respectively.
opravičila za posmeh se ne bom branila….[/quote]
Nisem bila sicer jaz tista, ki je trdila, da govoris o istem razpolovnem casu kot ga imajo radiaktivni elementi, ampak ce te je moje vpasanje prizadelo, se opravicujem.
Glede razpolovnega casa pa menim, da vseeno ne gre za isto stvar: razlaga o bioloskem razpolovnem casu, ki si jo prilepila zgoraj, govori o tem, da je ucinek neke snovi za polovico manjsi zato, ker se zmanjsa koncentracija snovi v telesu. Razpolovni cas iz clanka, katerega link si prilimala tukaj, pa govori o casu, ko je titer specificnih protiteles kot odgovor na specificen antigen za polovco manjsi kot na zacetku, ne glede na to, da je koncentracija antigena vedno enaka.
RESULTS:
opravičila za posmeh se ne bom branila….[/quote]
Nisem bila sicer jaz tista, ki je trdila, da govoris o istem razpolovnem casu kot ga imajo radiaktivni elementi, ampak ce te je moje vpasanje prizadelo, se opravicujem.
Glede razpolovnega casa pa menim, da vseeno ne gre za isto stvar: razlaga o bioloskem razpolovnem casu, ki si jo prilepila zgoraj, govori o tem, da je ucinek neke snovi za polovico manjsi zato, ker se zmanjsa koncentracija snovi v telesu. Razpolovni cas iz clanka, katerega link si prilimala tukaj, pa govori o casu, ko je titer specificnih protiteles kot odgovor na specificen antigen za polovco manjsi kot na zacetku, ne glede na to, da je koncentracija antigena vedno enaka.[/quote]
pa res, se opravičujem, sem res mislila, da je to isti avtor. Glede ostalega se pa strinjam, da ni čisto isto, ampak bistven je učinek, ki se pač v določen času razpolovi.
can you buy prednisone over the counter in usa prednisone 15 mg tablet prednisone in uk
https://prednisonet.com prednisone 30
prednisolone prednisone prednisone online sale buy prednisone online no script
Forum je zaprt za komentiranje.