Sedaj se počutim osamljeno
Ne vem, mogoče imam manično depresijo. Lol. V bistvu sem resna ženska, ampak danes sem kar nabito polna energije, kar šla bi kam ven žurat, da se mi zrola. V bistvu sem introvert, a vedno nekaj vrtim jezik. Sicer sem bolj tiha oseba, ko gre za večjo družbo. Sem levinja po horoskopu, morda se zdi, da iščem pozornost, hočem biti vedno v središču pozornosti, a ni tako. Sem tudi sramežljiva. Kako gre to dvoje skup? Še sama ne vem. Danes bi šla ven žurat (Lj), pa nimam družbe. Pol dobivat se kr z nekimi neznanci – me kar prime socialna anksioznost. Jaz se razgovorim, ko sem našajbana. In ja, verjetno bom petkov večer preživela doma. S knjigo v roki. Kaj naj. Pridna punca. Zavidam tistim, ki se jim skos nekaj dogaja, ki imajo družbo, ki so skos okol, nekaj praznujejo ali žurajo na koncertih, partyjih. Bo že. Ali pa tut ne.
NeverLonely, 19.09.2025 ob 19:49
Ne vem, mogoče imam manično depresijo. Lol. V bistvu sem resna ženska, ampak danes sem kar nabito polna energije, kar šla bi kam ven žurat, da se mi zrola. V bistvu sem introvert, a vedno nekaj vrtim jezik. Sicer sem bolj tiha oseba, ko gre za večjo družbo. Sem levinja po horoskopu, morda se zdi, da iščem pozornost, hočem biti vedno v središču pozornosti, a ni tako. Sem tudi sramežljiva. Kako gre to dvoje skup? Še sama ne vem. Danes bi šla ven žurat (Lj), pa nimam družbe. Pol dobivat se kr z nekimi neznanci – me kar prime socialna anksioznost. Jaz se razgovorim, ko sem našajbana. In ja, verjetno bom petkov večer preživela doma. S knjigo v roki. Kaj naj. Pridna punca. Zavidam tistim, ki se jim skos nekaj dogaja, ki imajo družbo, ki so skos okol, nekaj praznujejo ali žurajo na koncertih, partyjih. Bo že. Ali pa tut ne.
Si za pogovor? Lahko se pa tudi zmeniva za it kam ven….?
Anonimno 3449, 19.09.2025 ob 19:53
Si za pogovor? Lahko se pa tudi zmeniva za it kam ven….?
Hja, odvisno. A si iz Ljubljane? Jaz imam sedaj to energijo, sedaj imam ta naboj, ker čez 2 uri mi lahko vse pade dol. Pol pa še tista social anxiety ko si tik pred tem da greš pol pa sam dol pade.
Javi se za kakšno kavo sem z Rudnika prijeten in osamljen… Skočiv do špice se sonciva spijeva kavo… Če nimaš neke stalne druzbe potem ne hodiš ven. Lahko pises na matyasmavec@gmail.com…
NeverLonely, 19.09.2025 ob 19:56
Hja, odvisno. A si iz Ljubljane? Jaz imam sedaj to energijo, sedaj imam ta naboj, ker čez 2 uri mi lahko vse pade dol. Pol pa še tista social anxiety ko si tik pred tem da greš pol pa sam dol pade.
Sem iz okolice Lj. Mi lahko sporočiš na moj kontakt naravenspontan@gmail.com, da si piševa in spoznava?
Joj, mene nikoli ni zanimalo hodit ven in popivat. Pac nisem levičarka in me vaš način življenja žalosti. Občasno s prijateljicami ali kolegicami, če je bil koncert ali za družbo, morda kakšen rojstni dan. Bivši ogabnež me je kakšno leto dobesedno vlačil okrog po lokalih. Še zmeraj se mi obrne, ko pomislim na tisti smrad od švica, cigaret, hrupno, smrad alkohola… res fuj. Zdaj nima nobene želje, razen, če se s kom zmenim, ki mi je res v redu. Prejšnji teden me je en kolega prav grdo pritiskal, to bi vse naenkrat, ko bolan sebičen otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.