Sebastjan Cavazza
ne vem od kje tebi, da je po moje vsaka možača lezbijka…??
ok, whatever..
sem hotla sam povedat, da hvalabogu da so začeli še moški dajat malo več na svoj videz, zakaj bi se pa samo ženske trudle? pa ne govorim o ekstermnih primerkih, kakršnega si vidla ti, sej obstajajo tudi bolj normalni… moj tipček se ful dobr oblači, brije in uredi tud spodi, skrbi za frizurco, svojo postavo, tako da se mi na trenutke še vedno strga ob njegovem (še vedno) moškem sex appealu… in enako je obratno, tudi jaz skrbim za svoj videz, ker sem mu rada všeč in seksi… tko da se mi tvoja logika zdi bedasta – da je taka skrb za izgled domena ženskih oz. poženščenost…
Ok, potegnem črto pod vsem – po slangovskem stilu izražanja sodeč spadaš v mlajšo generacijo – generacijo metroseksualcev in metroseksualk….in imaš časa na pretek…..tudi za pisanje takšnih razlag….logika gor ali dol, bedasta po tvoje, ali pa tudi ne…..Wasting of time…..Vsak ima pravico do svojega pogleda na določeno stvar…tako ti, kot jaz – in tukaj ne bova nikoli prišli skupaj.
Poznaš pa verjetno tisti izraz: gliha skupi štriha, a ne? :-))
Zatorej – vidva še kar lepo naprej skrbita za videz in glihajta in štrihajta še naprej :-)))
Case dissmissed!
Enjoy,
Vijolica
Če se vrnemo k Sebotu…. imela sem privilegij delat intervju z njim in od takrat sem njegova velika fenica. Tip ni samo lep za umret, ampak je tudi duhovit, razgledan in inteligenten.
P.S. Ne, intervju ni bil za eno tistih “Katero znamko oblačil najraje nosiš? Ali verjameš, da je make-up domena žensk?” revij.
No zanimivo, jaz sem ze kar nekaj intervjujev z njim prebrala, pa nimam takega mnenja – meni se zdi, da POSKUSA biti kao neki duhovit, pa potem izpade bolj primitivno kot ne, glede razgledanosti tezko povem, ker v intervjuju ponavadi itak govori o stvareh, ki jih pocne in so mu domace – mogoce za koga s tem izpade razgledan, inteligenco pa jaz povezujem tudi z duhovitostjo in ker mi ta clovek sploh ni duhovit ampak se gre neko pozo, torej…
Forum je zaprt za komentiranje.