Sebastjan Cavazza
Sem ravno brala en njegov intervju na netu – nekaj glede njegovega stila, pa oblacenja itd, pa me zdaj zanima se vase mnenje o njem.
Kolikor se jaz pogovarjam s prijateljicami, vidim, da sta dva tabora: enim je totalno vsec, enim gre pa full na zivce. Meni osebno bolj ne kot ja. Na kaksnih fotkah je sicer cist ok in lustkan, ampak to je pa tudi vse.
Mejte se. Pozdravlja vas GOGA
Ker je igralec po poklicu verjetno veste, da s tem služi svoj kruh; to ima tudi v krvi…In večina igralcev ne igra samo na odru, ampak tudi drugače, zato da si dvigujejo popularnost, zagotovijo sredstva za preživetje, pritegnejo množice in dvigajo naklado tračarskim časopisom….In so zato vedno neobrana kost za glodanje……In Sebastjan ni izjema! Sedaj pa, ženskice, hitro v trgovino po rumeni tisk – morda bo notri kaj zanimivega :-)))
Pik
No ja, meni se pa tale Seba kar dopade. Imela bi ga tko, v vitrini, da bi prah z njega dol brisala. Ha, ha, ha.
No čisto zares meni je res faca, umetnik pač, kaj čmo.Za pogledat čisto OK. Drugače pa nisem oseba ki bi lahko živela z osebo, ki ima, kako se naj izrazim, preveč umetnika v sebi. Že sprobano (pa ne s Cavazzom), pa ni preveč dobro uspelo. No mogoče ni bil “pravi umetnik”.
in kaj je narobe s t.i. metroseksualci?
sploh ni fora v tem da so poženščeni v smislu hihitajočih pedrov, ampak da skrbijo za svoj videz, se brijejo kjer se moški prej niso, si barvajo lase, ful dobr oblačjo…. medtem pa vseeno ohranjajo moški attitude. v tem ne vidm nič napačnega, časi se pač spreminjajo…
massha,
samo primerček: recimo, da boš imela s kakšnim takim otročka, boš z njim celo skupaj živela, in ko bo on porabil mooorje časa samo za svoje pedenanje, namesto da bi ti pomagal in ostal “desc”, na mestih, kjer mora, se pa kej oglasi, da boš povedala, če si še vedno enakega mnenja 🙂
In nihče ni rekel, da so metroseksualci avtomatsko homoseksualci – samo poženščeni so…..Ker dajo toliko pretirano na svoj izgled :-))) Fashion Industry made them….
Narava je namreč moškega naredila kot “sex appeal”.Pa ne mislim s tem, da mora biti zanemarjena in neurejena kosmata opica – nope – le ostati mora – moški! Ne pa da se sprehaja v pareu po mestu z nalakiranimi nohti na nogah (videno cca 3 dni nazaj v središču Ljubljane – pa ni bil turist!!)
In še nekaj: po tvoji logiki je potem tudi vsaka ženska, ki izgleda malo bolj po moško, torej “možača” avtomatsko lezbijka??? Če si že navedla primer, da jaz mislim, da je metro homo…..
vijolica
Forum je zaprt za komentiranje.