Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sebastjan Cavazza

Sebastjan Cavazza

Sem ravno brala en njegov intervju na netu – nekaj glede njegovega stila, pa oblacenja itd, pa me zdaj zanima se vase mnenje o njem.

Kolikor se jaz pogovarjam s prijateljicami, vidim, da sta dva tabora: enim je totalno vsec, enim gre pa full na zivce. Meni osebno bolj ne kot ja. Na kaksnih fotkah je sicer cist ok in lustkan, ampak to je pa tudi vse.

Mejte se. Pozdravlja vas GOGA

Meni je zelo kjut:)))

Men ni nc posebnga..ja je luskan recmo ampak tko mi pa ni neki ful..pa se cist prevec tako kosmato bitje pa pretemno je za moj okus. 😉

preveč kosmat :))

ogabn, opica!

hm…..tko…če sam zunanjost pogledam mi pade u oči…sam uprašanje pa je, kakšn karakter ma…tko da….če bi hotla dat čist realno in celotno oceno, bi ga morala še poznat s te plati……na zunaj pa…kot sem rekla…nekaj ima na sebi……

Ma kje pa ženske vidite, da je tolk kosmat?? Po tistih malih fotkah v časopisih jaz še nisem opazila, da bi bil kaj nad povprečjem kosmatosti. Res pa, da ne spremljam redno teh zadev (trač revij), pa sem verjetno zamudila, kakšno bolj slečeno sliko?!:))))

pejt si pogledat Pandurjevo gledališko predstavo 100 minut, v kateri se sleče do nazga

Nekje je bil tud zgoraj brez slikan pa tko.

Sam potem moram verjetno kupiti karte za v prvo vrsto, da bom lahko vidla vse te dlake. Al jih je tolk, da se jih tud od zadaj vidi :))) Na, zdej sem pa že želht:)))
Bolj kot njegove dlake me pa res zanima predstava 100 minut. Je ok? Si jo vidla?

Men je kot pojava čist luškan, drgač je pa zelo sam vase zagledan in se temu primerno tud obnaša 🙁

Ker je igralec po poklicu verjetno veste, da s tem služi svoj kruh; to ima tudi v krvi…In večina igralcev ne igra samo na odru, ampak tudi drugače, zato da si dvigujejo popularnost, zagotovijo sredstva za preživetje, pritegnejo množice in dvigajo naklado tračarskim časopisom….In so zato vedno neobrana kost za glodanje……In Sebastjan ni izjema! Sedaj pa, ženskice, hitro v trgovino po rumeni tisk – morda bo notri kaj zanimivega :-)))

Pik

Je zanimiv dec, ampak ni moj tip oz. mi ne potegne preveč..jst se zadnje čase bolj navdušujem nad temle možakom:

:)))

Blondy dobr okus. 🙂

Vem ;))

Blondy,

a je ta dečko iz homoseksualne nadaljevanke “Moške zdeve”??

Meni osebno je to primerek metroseksualca – zelo poženščenega moškega; tak bolj “pi*kica”……

vijolica

vidla…
ma ne vem, jst nisem prov tovrtsna umetniška duša, da bi mi blo všeč blaznenje igralcev po odru brez vsebine in onegavljenje v tri krasne… skratka kr neki… ampak, tud to je zgleda treba kdaj pogledat :))

No ja, meni se pa tale Seba kar dopade. Imela bi ga tko, v vitrini, da bi prah z njega dol brisala. Ha, ha, ha.
No čisto zares meni je res faca, umetnik pač, kaj čmo.Za pogledat čisto OK. Drugače pa nisem oseba ki bi lahko živela z osebo, ki ima, kako se naj izrazim, preveč umetnika v sebi. Že sprobano (pa ne s Cavazzom), pa ni preveč dobro uspelo. No mogoče ni bil “pravi umetnik”.

Se strinjam. :-))) Noben večer ne zamudim.

Mislim, da je Cavazza zelo seksipilen, pa čeprav ni moj tip – moj adut je svetel. Ampak očitno izžareva erotično energijo. Sicer pa okusi so različni. Na pa tud on iz “Moških zadev” je dober tip, ni kaj.

jaaa, se strinjam, tipček je H.U.D.!!

in kaj je narobe s t.i. metroseksualci?
sploh ni fora v tem da so poženščeni v smislu hihitajočih pedrov, ampak da skrbijo za svoj videz, se brijejo kjer se moški prej niso, si barvajo lase, ful dobr oblačjo…. medtem pa vseeno ohranjajo moški attitude. v tem ne vidm nič napačnega, časi se pač spreminjajo…

Ja iz Moških zadev Brian je to..hud mi je na fertik 🙂

Kar se pa metroseksualca tiče se pa strinjam z massho, da to sploh ni rečen, da je tak moški poženščen in pedrast, ampak čist normaln dec ki da nase, na stil…

massha,

samo primerček: recimo, da boš imela s kakšnim takim otročka, boš z njim celo skupaj živela, in ko bo on porabil mooorje časa samo za svoje pedenanje, namesto da bi ti pomagal in ostal “desc”, na mestih, kjer mora, se pa kej oglasi, da boš povedala, če si še vedno enakega mnenja 🙂

In nihče ni rekel, da so metroseksualci avtomatsko homoseksualci – samo poženščeni so…..Ker dajo toliko pretirano na svoj izgled :-))) Fashion Industry made them….
Narava je namreč moškega naredila kot “sex appeal”.Pa ne mislim s tem, da mora biti zanemarjena in neurejena kosmata opica – nope – le ostati mora – moški! Ne pa da se sprehaja v pareu po mestu z nalakiranimi nohti na nogah (videno cca 3 dni nazaj v središču Ljubljane – pa ni bil turist!!)

In še nekaj: po tvoji logiki je potem tudi vsaka ženska, ki izgleda malo bolj po moško, torej “možača” avtomatsko lezbijka??? Če si že navedla primer, da jaz mislim, da je metro homo…..

vijolica

Seba mi je v obraz full luškan. Me pač med drugim pritegnejo tudi temnejši moški. Je pa definitivno preveč kosmat za moj okus!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close