Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Se ženske premalo cenimo?

Se ženske premalo cenimo?

Glede na to, kako zadeve pokajo po šivih, vprašanje.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Antilopa,
kakšni pa so za tebe ljudje, ki imajo raje pse kot mačke. Značajsko.

Kaj pa vem. Imam rad vse živali, mački mi ne pomenijo več kot psi, so pa zanimivo drugačni. Mi je pa zanimivo vprašanje, ki ga zasledimo včasih, katera žival bi bil, če bi lahko izbiral, jaz ne bi bil nobena , mi je biti človek dovolj.:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Antilopa,
kakšni pa so za tebe ljudje, ki imajo raje pse kot mačke. Značajsko.[/quote]

V Google vtipkaj cat vs. dog personality, pa ti bo ven vrglo kak članek. Ni štos v tem, da bi bili eni značajsko boljši od drugih, gre za to, da imajo različen značaj. Edino glede introvertiranosti se ne strinjam. :))

Neumnosti… a za prejšnji avatar bi pa rekla kaj? In zdaj je drug človek, ko je avatar spremenil?
Sam imam rad živali, (razen kač), vendar ne v stanovanju…

Mačke znajo bit v marsičem podobne ženskam : butaste, nezveste, nehvaležne živali, z nepredvidljivi izpadi. Pes na drugi strani je ubogljiv, spoštljiv do svojega lastnika in ga tudi dvakrat bolj ceni.

Mačko lahko postaviš pred vrata in se bo znašla. Pes pa zelo težko.

EB, še malo in boš imel (kao) spet predavanja. In boš polno zaposlen (kao drugič).

V glavnem, ni za vsakega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mačka se po parkirišču sprehaja, potem pa še zaspi pod kakšnim avtom. Ravno danes opazil eno mrtvo ob robu ceste.

Grejo vn same, ker se kao znajdejo, potem jih pa nikoli več ni nazaj.

Mačka se po parkirišču sprehaja, potem pa še zaspi pod kakšnim avtom. Ravno danes opazil eno mrtvo ob robu ceste.[/quote]

Če pod avtom zaspi, je to zato, ker ji je tam toplo, ne pa ker bi bila po tvoje glupa kot noč. Mislim kakšen odnos imaš tudi do živali.

Kot nekatere ženske. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Benti, EB še mačka ti je ušla? 😛
Mogoče se je vrgla pod avto, jo je požrla kaka lisica, ali se je pa stepla s s kakim psom, ko je tebe branila in sedaj si ostal sam….
Jaz jih imam pa kar osem, ena se je pritepla nedavno. Da ni tvoja?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Neumnosti… a za prejšnji avatar bi pa rekla kaj? In zdaj je drug človek, ko je avatar spremenil?
Sam imam rad živali, (razen kač), vendar ne v stanovanju…[/quote]

Kaj če se je zarad bližajoče jeseni, zime dal mal v kožušček…

Drgač pa ja… jaz sem šele zdaj zdaj ta pravi hudiček….

Drgač pa ja… jaz sem šele zdaj zdaj ta pravi hudiček….[/quote]
Eni z vetrom spreminjajo dlako in so drugim fulll zanimivi. smešno, bedno…

Aja, a z rožički al brez?

Aja, a z rožički al brez?[/quote]

Noooo…

Če bi našel sliko petelina, ki se za glavo drži, bi imel moj avatar še zdaj perje;-)))

Kakor dojameš avatar. Meni so v zabavo, ne kot slika karakterja:-))) No, kot v bistvu forum. Mal za dolgcaj preganjat, mal pa za hec. Že nimam tako težkih problemov, da bi jih bilo vredno pisat, kaj šele brat:-)

Če bi našel sliko petelina, ki se za glavo drži, bi imel moj avatar še zdaj perje;-)))[/quote]
Petelina, ki bi se z rokami za glavo držal boš našel tam kjer imajo kure joške…. Drugač pa nimajo rok, jih pač ne rabijo….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kakor dojameš avatar. Meni so v zabavo, ne kot slika karakterja:-))) No, kot v bistvu forum. Mal za dolgcaj preganjat, mal pa za hec. Že nimam tako težkih problemov, da bi jih bilo vredno pisat, kaj šele brat:-)[/quote]
Moj osnovni komentar se je bolj nanašal na “psihoanalizo” na podlagi avatarja, ker tudi sam dojemam tovrstne slikce bolj kot zabavo in ne kot podlago za ne vem kakšne poglobljene analize karakterja…

Kot nekatere ženske. :)[/quote]
Tvoj problem, če imaš same take izkušnje 🙂

Po drugi strani pa menda noben ne izbere avatarja kar tako slučajno, ampak z nekim namenom, ker želi s tem nekaj izraziti.

Po drugi strani pa menda noben ne izbere avatarja kar tako slučajno, ampak z nekim namenom, ker želi s tem nekaj izraziti.[/quote]
:-)) No jaz sem recimo, hotel izraziti vse večje začudenje nad monovskimi modrostmi in sem napopal prvo žival s facepalmom, ki sem jo našel. Nakaj v tem stilu:
https://www.google.si/search?tbm=isch&hl=sl&source=hp&q=facepalm&gbv=2&oq=facepalm&gs_l=img.12…0.0.0.1578.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0….0…1ac..34.img..0.0.0.ZPTrc3Truag
:-)))
Glede psihoanalize- kdor zna, pač zna:-)

Po drugi strani pa menda noben ne izbere avatarja kar tako slučajno, ampak z nekim namenom, ker želi s tem nekaj izraziti.[/quote]

Aja?

grem premišljevat zdaj…

Aja?

grem premišljevat zdaj…[/quote]
Kaj je že konec službe… Kaj hitro mine… za ponedeljek;-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close