Se ženske premalo cenimo?
Skartka, babe, sprijaznite se, na večini od vas ni nič takega, da bi si vas dec trajno želel. Zoprne, same sebi tečne, nerazgledane, obenem pa zahtevne, do drugih seveda…In nič ve meni tralala o vaših izpopolnjenih življenjih in kako vam moške pozornosti ne manjka. Pa ve tukaj prav prežite, kdaj bo kakšen dec kaj “narobe” napisal, da ga skritizirate. V vsakem iščete potencialnega.
Bo treba kaj narediti na sebi in iti bolj moškim nasproti! Pa to v reali, ne virtuali..
Ja, res…visenje za šankom in pijano bebljanje o babah je višek tvojga dometa….šr dobr zate, da si tako mlad
to pogruntal in prihranil svetu marsikaj[/quote][/quote]
Tvoj negativizem kaže na to, da ga še dooolgoooo ne boš not fasala.[/quo
Jest sem v bistvu mislila tole zlo pozitivno…sem vesela da je tko..a veš kolk jih je k nikoli ne pogruntajo kam pašejo
Nekatere stvari so odraslemu človeku samoumevne in mu jih naj ne bi bilo treba razlagat vsakič znova kot se to počne malemu otroku – “zakajčku”.
Na drugi strani se ponuja vprašanje zakaj ženske pustijo “zakajčku”, da se igra z njenim telesom….. :/
Nekatere stvari so odraslemu človeku samoumevne in mu jih naj ne bi bilo treba razlagat vsakič znova kot se to počne malemu otroku – “zakajčku”.
Na drugi strani se ponuja vprašanje zakaj ženske pustijo “zakajčku”, da se igra z njenim telesom….. :/[/quote]
Zgleda boš rabu it v knjižnjico novo knjigo si sposodit lol
Zato, ker jih zakajčki privlačijo.
Taki kot si ti pa pridete do ženske šele, ko ji praktično nataknete prstan na roko. In to tebe muči v teh debatah.[/quote]
Hehehe, kaki zaključki. :))
Forum je zaprt za komentiranje.