Se ženske premalo cenimo?
Jeb.i ga, zeharka, ne zivimo vsi “v mejah tvoje normale” od zeh lajfa. Zakaj bi “sklatil na neko normalno raven”? Da bo komu bolj verjetno? Hahaha… Je kar je. Kaj verjames in kaj ne pa je cisto tvoja stvar. Ne dvomim, da ti je lazji ziveti v prepricanju, da gre za same grde glupace. Kje bi prenesla, da so boljse in lepse od tebe. Bi te kar pobralo, lol. Saj sem ze na zacetku napisal, da si sploh ne morete predstavljati mojega zivljenja. In tako je tudi po vec kot letu drobtinic. Kaj mislis, od kod to pisem? lol
dejstvo je, da tisti, ki jih skela in ostale smatrate kot alfa samce (meni je to sicer bolana izmišljotina, ampak pustimo to) za svoje partnerke izbirajo dobro izgledajoče mladenke, ne glede na to koliko so oni stari. ženskice, ki pišejo srčke in lajke po fejstbuku so za vse take moške top ideal. kar poglejte realnost, vsi stari bogatuni so z mladimi kešurami, drugo ni prav nič pomembno.
Zato se zarad decov res ne splača sekirat, življenje je lepo, pa za vsako žensko, tut če je grda ko smrt, se vedno dovolj klobasc najde:)
Tam nekje do petindvajsetega leta ali še kako leto prej sem dojel bistvo ženske. Ustvaril sem zanke, v katere se je ujelo vse, kar sam hotel, da se ujame. In tudi precej tistega, kar si nisem želel, da povem po pravici. Babo ni problem zapecat, ko jo enkrat preštudiraš To, da niso vse iste, je res, so si pa podobne. Tiste pesniške metafore o nedoumljivi ženski so si zmišljevali junfri, ki pojma niso imeli. Itak je tričetrt pesništva ena težka zasanjana bedarija. Zato imam najraje nadrealiste, ki so vsaj odkrivali občinstvu nove svetove, ne pa srali o nekih nedosegljivih jim babah zaradi lastne nesposobnosti. Normalnemu človeku babe kmalu niso več izziv. Je pa izziv počakati na dobre zgodbe in zanimive ljudi v bifeju. Jaz po cele mesece čakam včasih na pravega človeka, ki se ga splača srečat v oštariji. Ko se mi zgodi posebnež, je pa to bolje kot orgazem. Ni je čez originalno življenjsko debato.
Če rečeš, da ti ženske niso izziv, pomeni le eno…ti sam sebi nisi več izziv, življenje ti je postalo ena sama velika rutina, ničesar ne moreš več dati in zato tudi ne prejemaš. Biti v zdravem partnerstvu je nadgradnja samega sebe, tistega, kar si in kar še lahko postaneš. Drugi ljudje ti nastavljajo ogledalo, so poslušalci in veliki kritiki. Človek je težko samozadosten in da hkrati ohrani zdravo podstrešje. Ne verjamem pravljicam, da so ljudje, ki ne potrebujejo bližine človeka. Ja, lahko so ranjeni do svoje biti, ampak to pomeni, da njihovo podstrešje ni zdravo.
Po cele mesece čakati v oštariji na zgodbe ljudi, ki se odpirajo popolnim neznancem, ki so na robu obupa, ki so pred samomorom, zlomom…še psihiater to počne po strokovni plati, sicer se ukvarja z drugimi stvarmi v življenju.
Pa dobro, če je biti v zdravem razmerju nadgradnja samega sebe, zakaj potem glasniki te edine resnice niste v zdravih razmerjih, karkoli naj bi že to pomenilo? Zakaj še kr tu visite in nad nenormalne nekaj prepričujete? Zakaj se ne izpopolnjujete v zdravih razmerjih s “kvalitetno robo”? Spodaj je nekdo objavil, da je samski in da išče. Forumašice so ga raztrgale po dolgčem in počez. To je ta vaša “gradnja razmerij, ki jo promovirate”? Pa sej ženske v vsakem samskem tipu samo napake iščete. Samo izgovore, zakaj bi bile samske, si zmišljujete. Iste ste, kot denimo jaz, samo jaz priznam, ve pa svetohlinite in trajbate marketing družinske idile, ki je same niste sposobne.
Zakaj moškim, ki vam intimno prečkajo pot, ne poveste, kaj vas muči? Povejte jim, da naj bodo odgovorni, naj si želijo resne zveze z vami, naj bodo resni možje in očetje. Zakaj te zahteve mečete pod nos zgolj virtualno tipom, ki z vami sploh nimajo opravka?
Nekaj moraš ločevati. Smo na javnem forumu, razpravljamo vsepočez, o smiselnih, manj smiselnih in nesmiselnih temah. Če imaš ti pričakovanja od drugih in upaš, da se bo zgodilo to in to, potem verjamem, da si razočaran tudi nad nami. Meni je vseeno, kaj se tebi dogaja. Napišem pa skoraj vse, kar si mislim. Tukaj ali v reali. Nisem tiha miška, ki bi trpela v kotu in nikoli povedala svojega mnenja. Meni je komunikacija, izražanje mnenj in občutij ključno. Ne jemlji vsega osebno. Nihče te ne prepričuje. Samo izmenjujemo svoja mnenja:).
Glede oglasov, ki jih objavljajo t.i. samski ljudje…zakaj se sam ne javljaš, ko vidiš toliko popolnosti, toliko potenciala okrog sebe? Očitno tebe prepričajo (pustimo zdaj to, da si mislil samske moške, ki so jih objavili tukaj na forumu). Analiziraj zadnji tak oglas in povej, če je tebe prepričal.
Ti zdaj poskušaš komentirati življenje, ki ga ne poznaš. Zato si tudi usmrajena od predsodkov. Težka baba, ki bi rada navlekla nase hlače od prevelikega desca. No, saj ne mislim, da si v resnici neumna. Nisi. Znaš biti kar prodorna včasih, samo blokirana si na določene vidike življenja. Udobneje ti je, da ne razmišljaš o njih, ampak misli na njih odpraviš s stavkom kot je: “Ah, to je brez veze.” Ampak kakorkoli je to že zate brez veze, vseeno obstaja.
Ti zdaj poskušaš komentirati življenje, ki ga ne poznaš. Zato si tudi usmrajena od predsodkov. Težka baba, ki bi rada navlekla nase hlače od prevelikega desca. No, saj ne mislim, da si v resnici neumna. Nisi. Znaš biti kar prodorna včasih, samo blokirana si na določene vidike življenja. Udobneje ti je, da ne razmišljaš o njih, ampak misli na njih odpraviš s stavkom kot je: “Ah, to je brez veze.” Ampak kakorkoli je to že zate brez veze, vseeno obstaja.[/quote]
Komentiram tisto, kar vidim. Zaenkrat ti še ni uspelo, da bi gledala drugače. Morda bi moral lepše zapakirati, dodati mašnico in spustiti kakšno solzico. Potem bi še razmislila:).
In na katere vidike lajfa sem po tvoje blokirana? Saj menda ne misliš, da bi ljudje morali biti brez zaščitne folije in razgaljeni hoditi po svetu? Saj si nor, ampak a že toliko? Če rečem brez veze, je to običajno v kontekstu, da se ljudje ponavljajo in mi hočejo prodajati star žakelj, namesto da bi pokazali več svoje izvirnosti. Nekatere stvari so pa res brez veze. Nekje je potrebno narediti mejo, selekcionirati, ker sicer bi ti zmanjkalo časa za res pomembne stvari.
Če ti je vseeno, kaj se dogaja nam forumašem, zakaj nas je treba skoz bombardirat s tem, kaj bi ve ženske rade? Zakaj naj bi nas to zanimalo? Pa te vaše pridigae, kakšne moške bi rade nam delite z neko prav grenko iskrenostjo.[/quote]
Ker ti jemlješ vse osebno, čutiš vsako izražanje mnenj kot atentat nase. Kdo pravi, da moraš loviti bombe in eksplodirati? Saj si menda dovolj star, da se lahko distanciraš, zamahneš z roko in si rečeš, da si prebral eno mnenje več. Kdo pravi, da moraš sprejeti druge resnice? Lahko se izogneš vsemu branju, če te to tako vznemirja.
Kot sem že rekla, pišem neodvisno od tega, kaj je všečno drugim. To selekcijo boš moral sam narediti. Ne spreminjaj drugih in ne diktiraj, kako bi morali pisati. Vsak ima svoje poglede in tukaj smo zato, da jih delimo.
To dobro pojasni situacijo. Zato se ti moški izogibajo. Če se v živo obnašaš, kot tukaj, ni čudno.
Jaz se v živo obnašam čist drugače. Veliko bolj človeško in vljudno. In meni v živo nobena ne reče buhtelj in da sem ful pod njenim nivojem, ali kaj podobnega.[/quote]
Ah dej no. Dodala sem smajlije, ti si zagrabil (kot vedno). Mene se ljudje ne izogibajo, so radi v moji bližini in jst v njihovi. Res pa je, da mi ne paše vsaka družba. Ampak to je normalno. Nenavadno bi bilo, če bi mi bilo vseeno in bi se infiltrirala recimo med agresivneže.
Ko si tako zelo rzaumevajoča, me čudi, da nisi pripravljena sprejeti, da marihuanca raje žuli pri v bifeju s koelgi, kot da bi se kaj ukvarjal z ženskami.
Zakaj je treba takega tipa prepričevati, kako zelo se moti? Ni dovolj zainteresiranih kandidatov na voljo? zakaj je treba vsakega tipa prepričevati, kako zelo ful zamuja, ker ne skače okoli ženskih svetišč?
A veš, to je tako kot če bi rekel, da ni dobro prepričevati alkoholika, da se ozdravi ali narkomana naj se neha fiksat.
Vidva z marihuanco sta se nehala ukvarjati z ženskami, ker sta jih prevečkrat pokasirala po buči. Dobila sta toliko negativnih feedbackov, da si ne želita imeti več bližnjih srečanj z nasprotnim spolom. To pa še ne pomeni, da je to edini smisel. Vidva sta se odločila, da ne gresta več na led, ker sta prevečkrat padla. Nekdo drug pa uživa v drsanju in mu na misel ne pride, da bi se temu odrekel. Vsak po svoje ja. Eni so zdravi, drugi pa bolehajo ali se pa vsaj delajo bolne:).
Forum je zaprt za komentiranje.