Se ženske premalo cenimo?
Bejž no…. Neki zlo velik tega “šparaš za tiste ki si zaslužijo”….in ker teh ni in ne bo, boš
še naprej sam klamfe s***….
Vsak izgovor je dober….[/quote]
Ni problema. Saj imamo tebe tukaj za osvežitev. Vedno tako izjemno, unikatno, izvirno … Cel forum prepisuje tvoje retorične bisere in domislice za v osebne arhive.[/quote]
Vem ja.
Eni mi še na ZS težijo, naj jim kaj napišem, da bodo lahko preživeli nov dan…
Kaj je Skela, si skujana, ker te noben alfa noce? In to niti alfa niti “alfa”, kot si si ga ti zamislila, druzinski pussy provider, ki se mu bo dalo vzgajat in vzdrzevat tvoje otroke. Tvoja edina uporabna vrednost v oceh alfe je sex. Pod pogojem, da kolikor toliko zgledas. Se za avanturo si dalec prevec zatezena, da bi se s tabo frajer ukvarjal teden dni.
Torej, se cenis prevec? Pa se kako. To ti govori tudi tvoja vsakdanja realnost. Pa ce si se tako lazes v brado. Tako kot pove meni nekaj drugega. Zato jaz seksam, furam zveze levo in desno dokler mi pac je. Ti pa kvecjemu pozeljivo gledas za mimoidocimi frajerji in masturbiras. Pa mi reci, kdo je tu avsa in kdo alfa.
Ti o moji realnosti pojma nimaš, ker jaz si ne rabim pumpat ega z pisanjem po forumih.
Jaz pa vse vem o tvojih fantazijah in zablodah….tud če ne bi hotla…
Dej se ti drž svojga fantazijskega sveta…res ni treba še mene vpletat v svoje blodnje….[/quote]
V bistvu je ravno obratno. Meni se dogaja, in to 10x vec, kot si mislis, ti pa fantaziras in blodis, kako bi naj bilo, da bi se se tebi kdaj kaj zgodilo, lol.
Ti o moji realnosti pojma nimaš, ker jaz si ne rabim pumpat ega z pisanjem po forumih.
Jaz pa vse vem o tvojih fantazijah in zablodah….tud če ne bi hotla…
Dej se ti drž svojga fantazijskega sveta…res ni treba še mene vpletat v svoje blodnje….[/quote]
V bistvu je ravno obratno. Meni se dogaja, in to 10x vec, kot si mislis, ti pa fantaziras in blodis, kako bi naj bilo, da bi se se tebi kdaj kaj zgodilo, lol.[/quote]
Česa od “o meni ne veš popolnoma nič” ne razumeš?
Piši lepo še naprej o sebi (najljubša tema) o meni pa ni treba. A zdej štekaš?
V bistvu je ravno obratno. Meni se dogaja, in to 10x vec, kot si mislis, ti pa fantaziras in blodis, kako bi naj bilo, da bi se se tebi kdaj kaj zgodilo, lol.[/quote]
Piši lepo še naprej o sebi (najljubša tema) o meni pa ni treba. A zdej štekaš?[/quote]
Jaz bom pisal kar se mi bo zahotelo. Tako kot gres ti v osebne napade ko se ti nabrekli feministicni kura.c dvigne.
Piši lepo še naprej o sebi (najljubša tema) o meni pa ni treba. A zdej štekaš?[/quote]
Jaz bom pisal kar se mi bo zahotelo. Tako kot gres ti v osebne napade ko se ti nabrekli feministicni kura.c dvigne.[/quote]
Ti kar piš….saj ni velike škode….vsi že zelo dolgo vemo, da ni nič od napisanega res….
Iskreno povedano ne vem o čem govoriš.[/quote]
Pa govorim o tem, kako je bil komentar, da se ženske premalo cenimo, ker izbiramo takšne partnerje, ob katerih smo potem nesrečne, nezadovoljne… potem pa krivdo prenašamo na moške, češ, kakšni so, namesto da bi del “krivde” prevzele tudi nase, da bi se zamislile nad sabo, zakaj smo v odnosih nesrečne, nezadovoljne, zakaj nam odnos ne paše, kaj tudi me delamo takšnega, da se ne obnese…
To.[/quote]
Ne čudim se, da izberete (oziroma bolje, ne čudim se, da izberejo (ker ne govorim zate)), čudi me, da v takšnih razmerjih ostajajo. Ne vem čigava je krivda, po moje je narobe zastavljeno že v temeljih, ampak iskreno povedano niti ne vem, če želim vedeti, ker nočem biti del tega. Kaj veš, mogoče je nalezljivo :))) Hecam se.
Ne vem. Lahko kako pomagam?
Primerjanje z zivalskim svetom je mimo. Ze zato, ker se monogamija danes, ki je po godu zenskam, kar hitro izkaze za iluzijo.
Alfa samcu je namen prenesti cim vec genov.
Unmu se jebe za samico, ce se mu zdi godna za razplod jo oplodi in gre na naslednjo. Tu ni nicesar za filozofirat.
Ampak to je oftopic.
Vprasanje je ce se zenske premalo cenite?
Ja in Ne.
Sicer ce zenska naseda vsakemu fukfehtarju sigurno ni top material vsaj v mentalnem smislu.
Mene ne moti ce zenska veliko seksa in menjuje partnerje. Samo od taksne zenske ne pricakujem resnosti. Tko kot zenske ne pricakujejo resnosti od nekega jebaca ali fukfehterja. No vsaj vecina.
Predvsem manjka samorefleksije in samokritike zenskam.
Resnica je, da je malo zensk, ki so na realnih tleh.
Nekatere se cenijo prenizko, vecina pa prekleto previsoko.
Zivimo v casih ko zenski ni problem dobiti seksa. Je pa problem dobiti zanesljivega, spostljivega, normalnega partnerja.
Problem nastane ko zenske zacnete enacit vase zmoznosti do seksa z vaso vrednostjo.
Resen partner pa ne bo gledal samo na izgled. Lahko ima zenska za vsakim vogalom 5 fukfehtarjev, ki se slinijo za njo. Pa ji to ne pomaga 5%, ce pa nima nicesar vec za ponudit. Oziroma tisto kar ponuja je premalo.
Saj lepo in fajn ce tipicna mlada zenska vsak vikend gre ven zurat.Hodi s prijateljicam kofetkat. Zraven naredi se pac solo, ker se spodobi. Dobi neko sluzbo(ce jo dobi) in si misli pri temu, da je boga prijela za jajca.
Pa ni to-to. Manjka se neka globina.
Skela
Osebno mi za velikost oprsja dol visi. Dejansko so mi manjse bolj vsec. Vecje so v napoto.
Ampak ok to ni bilo glih tvoje vprasanje.
Kolikor se druzim z sovrstnicami in puncami kolegov je bolj kot ne zalost.
En kup neresnosti in varanja. Zelijo si sicer resne zveze. bi se pa zato zelo malo potrudile.
Apaticnost, nikakrsnih planov za prihodnost. Visek tedna je da gredo ven v soboto.
Obnasajo se zelo kapitalisticno. Vazno je samo kar se vidi navzven. To da se kopujejo dragi avti brez financne osnove ze dolgo ni vec v domeni moskih.
Splosna razgledanost za njih pa je, da vedo vse kar se dogaja v mestu, ter na glasbeni in modni sceni. Tam se pa tudi konca.
Pa saj ne recem, da so moski kaj boljsi.
Ali da se jaz cenim visje od povprecja. Ampak zalostno, da se razen o glasbi, prireditvah in sportu ze bolj tezko pogovarjas z sovrstnicami.
Cisto mozno, pa da se jaz druzim v narobe krogih.
Skela, skela, … lol. Upam, da res uzivas v samskem stanu, ker to bos se hudo dolgo. 😉
Zivis v fantazijskem svetu. In, kot sem opazil, v sosednji temi si kar sama napisala, da je to najvecji problem zensk. Ja, draga, tudi tebe. Hudo farbas sebe. Pa kaj bi se jaz sekiral. Tvoj problem. 😉
To je ta zenska narava, da si kar same odgovorite na vse kar vas “zanima”. In si izfantazirate zeljeno sliko o “subjektu”. Pogosto tako ni vazno kaj moski rece. Kar se ne sklada z vasim prepricanjem pac ignorirate ali se prepricate, da ni res. Taksne pac ste. Custva brez logike.
Rad bi videl te alfe iz tvojega sela… lol.
???? O čem ti to zdele govoriš sploh?
Kaj fantaziram? Kdo je “subjekt”? KAJ???
Na kaj je tole sploh replika? Na kaj se nanaša?
Aja….nadaljevanje serije “Kaj Dater vse ve o Skeli”….ali “the continuing Story About Pigs in
Space..”.[/quote]
Seveda ne ves, ker si emocionalna kokos brez logike. In kot taksna si si vse odgovorila kaksen sem jaz. Verjames/ignoriras/potenciras kar ti pase v tvojo fantazijsko sliko o sebi, moskih ali meni. Pridruzi se skupinici naduvanih nedojebanih zagrenjenih karierist o katerih sem ze pisal. Podobna usodate caka. Prav zato, ker se debelo precenjujes in ker imas ze kar neverjetno naporen karakter na ravni goldfish.
???? O čem ti to zdele govoriš sploh?
Kaj fantaziram? Kdo je “subjekt”? KAJ???
Na kaj je tole sploh replika? Na kaj se nanaša?
Aja….nadaljevanje serije “Kaj Dater vse ve o Skeli”….ali “the continuing Story About Pigs in
Space..”.[/quote]
Seveda ne ves, ker si emocionalna kokos brez logike. In kot taksna si si vse odgovorila kaksen sem jaz. Verjames/ignoriras/potenciras kar ti pase v tvojo fantazijsko sliko o sebi, moskih ali meni. Pridruzi se skupinici naduvanih nedojebanih zagrenjenih karierist o katerih sem ze pisal. Podobna usodate caka. Prav zato, ker se debelo precenjujes in ker imas ze kar neverjetno naporen karakter na ravni goldfish.[/quote]
Ti čisr zares ne dojemaš, da je vse, kar napišeš (recimo o meni) zelo lepa zrcalna slika tebe
samega?
Vse poveš o sebi….in nič o meni….pa se sploh ne zavedaš…
Seveda ne ves, ker si emocionalna kokos brez logike. In kot taksna si si vse odgovorila kaksen sem jaz. Verjames/ignoriras/potenciras kar ti pase v tvojo fantazijsko sliko o sebi, moskih ali meni. Pridruzi se skupinici naduvanih nedojebanih zagrenjenih karierist o katerih sem ze pisal. Podobna usodate caka. Prav zato, ker se debelo precenjujes in ker imas ze kar neverjetno naporen karakter na ravni goldfish.[/quote]
Ti čisr zares ne dojemaš, da je vse, kar napišeš (recimo o meni) zelo lepa zrcalna slika tebe
samega?
Vse poveš o sebi….in nič o meni….pa se sploh ne zavedaš…[/quote]
Eto. Kokosja logika. Za razliko od tebe sem jaz iskana roba.
V tem trenutku me 2 bivsi vabita na novo avanturo z njima. Ono, samo pridi, bom tvoja. Njihova iniciativ, seveda. Ena je blizu 20 let mlajsa od mene. Tretja mi ze par mesecev piha na duso. Cetrta, s katero pravzaprav se nic konkretnega nisem imel, se ponuja, da me obisce. Peta, tudi bivsa, me ze pol leta obcasno prca. Potem danes uploadam par slik z dopusta in mi 5 bivsih v roku ene ure poslje en kup lajkov, komentirajo s srcki in taksne pizdarije. Jaz sem pa zvest moji “studentki”, ki se hoce od ljubosumja pozret zaradi njihovih srckov. Potem so se razne druge iz starih casov, ki me vsake toliko kontaktirajo. Recimo, da jih je ene 10. Kaj pa vem. In to se mi dogaja sedaj, ko se nula trudim karkoli imeti z drugimi zenskami, ker sem zvest eni. Ta pa me ze vabi, da bi skupaj zivela. Pa se mi joka od srece, pravi. Pa kak bi se postarala z mano. Pa srcki in pesmice in pizd.e materne. Pa to je se mala malca kako je ze bilo.
Daj, stara, meni gladko malo malo dol visi kaj se v tvoji glavi dogaja. Jaz ne rabim fantazijski svet. Se mi v reali dogaja vec kot bos ti kdaj sposobna sfantazirati.
samega?
Vse poveš o sebi….in nič o meni….pa se sploh ne zavedaš…[/quote][/quote]
Eto. Kokosja logika. Za razliko od tebe sem jaz iskana roba.
V tem trenutku me 2 bivsi vabita na novo avanturo z njima. Ono, samo pridi, bom tvoja. Njihova iniciativ, seveda. Ena je blizu 20 let mlajsa od mene. Tretja mi ze par mesecev piha na duso. Cetrta, s katero pravzaprav se nic konkretnega nisem imel, se ponuja, da me obisce. Peta, tudi bivsa, me ze pol leta obcasno prca. Potem danes uploadam par slik z dopusta in mi 5 bivsih v roku ene ure poslje en kup lajkov, komentirajo s srcki in taksne pizdarije. Jaz sem pa zvest moji “studentki”, ki se hoce od ljubosumja pozret zaradi njihovih srckov. Potem so se razne druge iz starih casov, ki me vsake toliko kontaktirajo. Recimo, da jih je ene 10. Kaj pa vem. In to se mi dogaja sedaj, ko se nula trudim karkoli imeti z drugimi zenskami, ker sem zvest eni. Ta pa me ze vabi, da bi skupaj zivela. Pa se mi joka od srece, pravi. Pa kak bi se postarala z mano. Pa srcki in pesmice in pizd.e materne. Pa to je se mala malca kako je ze bilo.
Daj, stara, meni gladko malo malo dol visi kaj se v tvoji glavi dogaja. Jaz ne rabim fantazijski svet. Se mi v reali dogaja vec kot bos ti kdaj sposobna sfantazirati.[/qu
Lol…pa. Ne bit tok skromen no….Že tok dolg se nisi nc pohvalu. … ☺
In to piše moški … kot da on ne bi razmišljal s spodnjo glavo vsakokrat ko vidi eno simpatično in seksi lepotico … :/[/quote]
Pa s čim pa ve razmišljate, “žrtve babje” kar naprej? S čim?! Ma, jebem vas v pamet blesavo kokošjo, iz generacije v generacijo, iz stoletja v stoletje vam fukfehtarji eno in isto nakladajo, ene in iste finte vam prodajajo, da se vam naguzijo med noge, opravijo svoje, potem pa ve vsakič znova vse nesrečne in NEVEDNE nosite okoli svoje čustvene rane ter včasih celo otroške posledice. Vse starejše babe, vse stare knjige, vsi filmi že govorijo o tem, ve ste pa vse nesrečne in presenečene, ko se zakavsate, kot da se je vam edinim v zgodovini človeštva to zgodilo. Pa s katero pičko materino ve razmišljate kaj v življenju? Najlažje se vam je potem izgovarjat na spodnjo glavo od desca? S katero spodnjo češpljo ste pa ve razmišljale kaj?[/quote]
S čustvi, i diot. Tolk o tem, koliko se spoznaš na ženske. Pejt nazaj na pivo pa nehaj gnojit.
Forum je zaprt za komentiranje.