Še zadnji….
…..pozdravček iz “samostojne” Slovenije ;-)).
Vreme se na našem koncu nekaj “kisa” in upam da ne bo pokvarilo vseh načrtovanih kresovanj in praznovanj prvega maja – pa seveda vstopa v novo – razširjeno unijo. Lepe dneve vam želim vsem! Aja, pa to, da bi v novi Evropi še naprej tako dobro kuhale ;-)) (jaz vas trenutno bolj kot ne samo berem, cedim sline in shranjujem recepte za “boljše” čase)
Damjana
p.s.: verjetno že veste kaj pomeni “EUROPA” – EU (nas) ROPA ;-))
Hojla, Damjana!
Hvala za še zadnji pozdravček :o)
Kot sem gledala vremensko napoved vam res bolj žalostno kaže, je pa tudi pri nas danes prav grozno. Sicer toplo, a v zraku je polno peska, da še sonce ne more skozi :o(
Naša najstarejša bo imela jutri zabavo ob bazenu in me kar malo skrbi, da bo vreme tako, kot je danes.
Sicer sem imela za jutri namen speči tudi eno modro torto z zvezdicami, pa nisem dobila modre barve in se bomo zadovoljili kar le s hčerino torto :o)
Tudi jaz vsem skupaj želim lepo praznovanje, enega ali drugega praznika in naj se vas vreme usmili.
Damjana, tudi na mail ti odgovorim ob priliki :o)
Vladka
Ja, pa sem mislila da samo pri nas nismo bili pridni in nismo zaslužili sončka, zdaj pa vidim da tudi daleč od doma niste nič boljši ;-)). No, saj mene vreme prav grozno ne sekira, je kakršno je – ampak škoda bi bilo, da bi vse tiste, ki bodo na prostem žurirali, močilo. Edino kar bi si končno rada privoščila je jutranja kavica na balkonu (pa je še premrzlo)…..
Tvoji taveliki dami pa želim en “vse najboljše” in eno lepo zabavo – naj se pesek poleže za nekaj ur ;-).
Damjana
Hej!
Pri nas bolj kislo,sprehod do ciprese in cedre sem naredila in odrezala vejici. Nekateri so me hoteli prepricati,da je cedra drevo,ki je v resnici tisa.
Sem si v knjigi vse natancno ogledala.Vejici bosta potovali na Gorenjsko.
Pri Kopru,na Markovcu bo kres in spekli bodo mega jajcno zeliscno frtaljo.Geslo ali slogan?
Z J A J C I V E V R O P O ! ! !
Na Metelkovi v Ljubljani pa Drzavo menjamo kot gate!
Vladka,lepo se imejte in najstnici vse naj naj!
Mogoce se bosta kdaj na obai nekoc srecala z mojim “stirinajstnikom”.:)))
Lep vikend obema Babi
Hej dobri ljudje,
hočem vam voščiti jutranji sprejem v EU, čeprav nisem popolnoma sigurna da je za voščenje. Vsekakor, od srca želim da bi vam prinesel čim več dobrega, če bi pa bilo kaj slabšega naj je zanemarivo in nepomembno, samostojnost da ohranite kolikor je mogoče, in seveda čim manj ROPA. Upam, da bo v EU več možnosti in podpore za mlade, sposobne ljude kot je na primer naša Zala katero zelo občudujem in rada berem njene poste. Moji generaciji, kaj pomeni da je abraham za nami (tem pojmu sem se od vas naučila in mi je zelo všeč 😉 ), verjetno bo to dovolj.
Damjana, želim Ti jutarnju kavicu ob prijetnem soncu_rumenom. Moje najljubše prebujanje je v vrtu z kavico ob narahlem vrtičkarjenju.
Vsem pa želim prav takšno praznovanje kakšno si sami zamišljate.
Lep pozdravček od Nančike iz dežele nekaj let za vami po sprejemu u EU, po drugemu pa verjetno več.
Hej,Tanja! Se opravicujem,ker sem bila tako nerodna. Prvic se mi je zgodilo,da me je neznanka v zivo povezala z Babi.Kasneje sem si zelo ocitala,da ti nisem ponudila roke in te povprasala,ce si Tan.Mi je kar kljuvalo,da si mogoce ti.Tudi mene premaga zadrega.
Naj ti poprova meta lepo uspeva!
Bova to popravili ob kaksni priliki,recimo ob kavi na kopaliscu? Bila bi vesela. :)))
Lep praznik ti zelim!
Nancika,lepo,da si se po dolgem casu oglasila. Pozdrav na Hrvasko Babi
Hej Babi,
šele zdaj grem domov z službe, pa sem si prej mal pokukala sem, kajti lepo vas je brati, za to si vedno vzamem čas. Drugače, imam precej dela, večkrat me čez vikend pokličejo v službo. Komaj sem za Veliko noč dobila prosto in sem se ful spočila na Bohinju v čudovitem božično-velikonočnem ozračju.
Lepo se imej, Nančika
Nančika, naj ti povem, da smo sedaj že drugo jutro “v Evropi” (hja, ne vem kje smo bli prej, he he). In da ni nič drugače kot je bilo ;-)). Verjamem da nam bo nova Unija prinesla kaj dobrega, kaj pa tudi slabega. Ampak tako pač je, za nas povprečne državljane bo že kako. Da bi le bila čim manjša brezposelnost in da bi delavci za svoje delo dobili plačo ne pa takšno sramotno plačilo kot ga nekateri dobivajo. Pa pustimo politiko ;-)).
Danes pa že bo kavica na balkonu – v družbi v piskre posajenih dišavnic in lepo rastočega asparagusa in komaj se prebujajoče pelargonije. Lepe dneve želim tudi tebi na Hrvaško.
Damjana
Dobro jutro Damjana!
Uživaj danes ob kavici na balkonu :o)
Tudi nas se je včeraj vreme malo usmililo, a voda je pa še kar hladna.
Danes se je začel nov delovni teden, tokrat malo krajši, saj je bil včeraj tudi pri nas en praznik (muslimanski, ne Praznik dela).
Sem polna pričakovanja, ko bom junija zakorakala v Evropo, ha, ha, ha… :o)
Lepo nedeljo želim tebi in vsem ostalim in pozdravček na sever z vročega juga! Za torek nam napovedujejo že 41°C.
Vladka
Forum je zaprt za komentiranje.