še verjamem
Po pol leta brez zaposlitve sem jo končno dobila, dobro in perspektivno zaposlitev v dobro stoječem podjetju. Brez vez in poznanstev! Še zdaj kar ne verjamem, da mi je uspelo.
Vsem obupanim iskalcem želim veliko veliko sreče, ker vem kako je težko. Mene so marsikje po 3. krogu skenslali, ker imam 29 let in sem brez otrok. Pa se je končno našel delodajalec, ki me po tem ni niti vprašal, ampak so ga zanimale le moje sposobnosti.
Zelo srečna!
Nič več ne verjamem. Dan, preden bi morala podpisat pogodbo, so mi javili, da so se odločili, da pa trenutno ne bodo zaposlili. Pogodbo imam že na mailu, vse je bilo dogovorjeno. En mesec so me nategovali, jaz pa niti ene prošnje poslala v tem času. Od šoka me vse boli in duši. Ko ti nekdo nekaj da, pa ti vzame na tak način. Nadomestilo na zavodu se mi je tudi izteklo ta mesec.
Očitno je nemogoče, da bi se na tem forumu našla srečna zgodba v današnjih časih.
Zelo žalostna zgodba, ampak nisi edina. Marsikje se to dogaja, ker so podjetja nesigurna in previdna, tudi če trenutno mogoče še niso občutili prave krize, se je pa bojijo in čakajo, kaj bo prinesla prihodnost. Marsikje slišim, da bi sicer rabili nove sodelavce, ker imajo delo in nimajo krize, pa imajo kljub vsemu prepoved zaposlitve novih ljudi. Ne vem, kam to vodi, ampak enkrat bo moralo biti bolje, sicer bo nastal kaos, saj pod takim pritiskom ne moremo živet več dolgo.
Razumem, da so podjetja nesigurna, vendar smo brezposelni tudi finančno nesigurni, da ne omenjam da človek celo službo pusti pa potem ostane brez vsega. Takšnih dejanj ne opravičuje nobena kriza.
Simona, lahko se mi javiš na sirotica30@yahoo.com.
Forum je zaprt za komentiranje.