Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še vedno srček boli

še vedno srček boli

Napiši tvojo in njegovo razlago za končanje veze, pa morda najdemo rešitev ali nasvet.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Masni tisk sporoča, da se ne znaš spopadati s samoto, ki verjetno takoj prikliče osamljenost, verjetno tudi občutek zapuščenosti in podobno. In če se ne naučiš nekaj iz tega, torej iz propadlih zveze, in da znaš uživati v življenju tudi sedaj, ko si sam(sk)a, bo naslednja zveza spet najverjetneje propadla, ker boš na moškem preveč visela, ker ti bo “edini vir veselja”, namesto, da bi mu “pustila dihati”, kakor tudi, da bi sama razvijala hobije, ki niso nujno vezani na partnerja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Masni tisk sporoča, da se ne znaš spopadati s samoto, ki verjetno takoj prikliče osamljenost, verjetno tudi občutek zapuščenosti in podobno. In če se ne naučiš nekaj iz tega, torej iz propadlih zveze, in da znaš uživati v življenju tudi sedaj, ko si sam(sk)a, bo naslednja zveza spet najverjetneje propadla, ker boš na moškem preveč visela, ker ti bo “edini vir veselja”, namesto, da bi mu “pustila dihati”, kakor tudi, da bi sama razvijala hobije, ki niso nujno vezani na partnerja.[/quote]
Ja, strah pred čustveno praznino, ki povzroči odvisnost in preveliko navezanost.

V priponki – kako se ljubezen poigrava z našimi možgani 🙂

Napiši tvojo in njegovo razlago za končanje veze, pa morda najdemo rešitev ali nasvet.[/quote]

Ni razlage nobene enostavno, ga ni!

Če si ga močno ljubila si dobra za najmanj leto verjetno pa še kej več vsaj pri meni je bilo tako : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Torej razloga za prekinitev ni?

Če ti nisi imela vzroka, ga je zagotovo imel on. Opiši ga, ne pa trditi, da ni bilo razloga, ker to preprosto ni možno, razen če je preminil :/

Saj v končni fazi je vseeno. Zdaj je čas, da to zapakira, ne pa da znova odpira:).

Eni mislijo da ni bilo razloga… ker partnerja ne poslušajo, ko jim nonstop trobenta da naj neha s tem ali onim in podobno.
Sploh ne dojemajo da kritika ali nezadovoljstvo od partnerja kaže na to, da nekaj ne štima…
Mal sem zakompliciral…

Eni mislijo da ni bilo razloga… ker partnerja ne poslušajo, ko jim nonstop trobenta da naj neha s tem ali onim in podobno.
Sploh ne dojemajo da kritika ali nezadovoljstvo od partnerja kaže na to, da nekaj ne štima…
Mal sem zakompliciral…[/quote]

Nekateri so tako zaljubljeni (v svoj ego), da ne prepoznajo, kaj vse delajo narobe in da nekdo ob njih prav trpi.

Mal sem zakompliciral…[/quote]

Nekateri so tako zaljubljeni (v svoj ego), da ne prepoznajo, kaj vse delajo narobe in da nekdo ob njih prav trpi.[/quote]

V tem primeru je se mi trpeči še najmanj smili:). Nekateri mislijo, da mora biti vse tipi top v odnosu, v bistvu je pa potrebno veliko usklajevanja. Tisti, ki trpi kot žvau, si je sam kriv. Nihče ni zvezan, da ne bi moral iti stran.

Koliko si ti dete staro?

Nekateri so tako zaljubljeni (v svoj ego), da ne prepoznajo, kaj vse delajo narobe in da nekdo ob njih prav trpi.[/quote]

V tem primeru je se mi trpeči še najmanj smili:). Nekateri mislijo, da mora biti vse tipi top v odnosu, v bistvu je pa potrebno veliko usklajevanja. Tisti, ki trpi kot žvau, si je sam kriv. Nihče ni zvezan, da ne bi moral iti stran.[/quote]

Nisem nič rekla o tem, da ne sme iti stran 😉

Koliko si ti dete staro?[/quote]

Bikini, kaj imaš ti kamen?:) Si že pozabila, kako lahko zelo boli?

V tem primeru je se mi trpeči še najmanj smili:). Nekateri mislijo, da mora biti vse tipi top v odnosu, v bistvu je pa potrebno veliko usklajevanja. Tisti, ki trpi kot žvau, si je sam kriv. Nihče ni zvezan, da ne bi moral iti stran.[/quote]

moral ali mogel?

Dober odnos terja dve zreli osebi. Tudi (človeška) prekinitev odnosa terja dve zreli osebi. Vse ostalo je lahko ena velika drama z veliko bolečine bodisi pri tistem, ki je sam nedorasel situaciji ali tistem, ki ima opraviti z nedoraslo osebo.

Koliko si ti dete staro?[/quote]

Bikini, kaj imaš ti kamen?:) Si že pozabila, kako lahko zelo boli?[/quote]

??

Zanima me koliko je stara. Je razlika ali je stara 15 ali 35.

moral ali mogel?

Dober odnos terja dve zreli osebi. Tudi (človeška) prekinitev odnosa terja dve zreli osebi. Vse ostalo je lahko ena velika drama z veliko bolečine bodisi pri tistem, ki je sam nedorasel situaciji ali tistem, ki ima opraviti z nedoraslo osebo.[/quote]

Oboje, moral in mogel.

Običajno gre za ravno zadnje, o čemer si pisala. Nedoraslost pomešana z izgubo pameti. Če bi bilo vedno vse tako idilično, potem najbrž ne bi bilo toliko razhodov.

Bikini, kaj imaš ti kamen?:) Si že pozabila, kako lahko zelo boli?[/quote]

??

Zanima me koliko je stara. Je razlika ali je stara 15 ali 35.[/quote]

Jaaaa:). Sorry, razumela sem v drugačnem kontekstu:))). Dete…ja koliko si pa ti staro, da sprašuješ neumnosti:))).

moral ali mogel?

Dober odnos terja dve zreli osebi. Tudi (človeška) prekinitev odnosa terja dve zreli osebi. Vse ostalo je lahko ena velika drama z veliko bolečine bodisi pri tistem, ki je sam nedorasel situaciji ali tistem, ki ima opraviti z nedoraslo osebo.[/quote]

Oboje, moral in mogel.

Običajno gre za ravno zadnje, o čemer si pisala. Nedoraslost pomešana z izgubo pameti. Če bi bilo vedno vse tako idilično, potem najbrž ne bi bilo toliko razhodov.[/quote]

S samimi razhodi v principu ni nič narobe. Boljše to, kot da si dva najedata cel lajf. Ampak raziti se človeško, brez da poteptaš dostojanstvo drugega, z malo empatije tistega, ki da pobudo za razhod do tistega, ki te enostranske odločitve ne more sprejeti, je pa umetnost.

??

Zanima me koliko je stara. Je razlika ali je stara 15 ali 35.[/quote]

Jaaaa:). Sorry, razumela sem v drugačnem kontekstu:))). Dete…ja koliko si pa ti staro, da sprašuješ neumnosti:))).[/quote]

Nisem tako zelo žleht. 🙂 Tako mlada mi deluje po tem uvodnem zapisu. Ali pa tako zelo nežna in občutljiva duša, da je itak kot dete. Predvsem pa verjetno ni bila še v nikogar prej tako zelo zaljubljena. Tako da jo bo verjetno srček še dolgo bolel.

Joj punci, ko vas berem se mi zdi kot, da še nobena ni ljubila. Močno ljubila ljubila do zvezd 🙂

Ja, kaj, a naj zdaj skupaj z njo jočemo?
Pri meni je trajalo 4 leta, da sem prebolela. Ampak sem. Čas celi.

No evo 4 leta to je pa že veliko časa. Jz bi ji predlagal naj veliko hodi v družbo in se izogiba bivši ljubezni, da je ne preplavijo spomini : )

Saj meni se je takrat zdelo, da se je to že veliko prej zgodilo. Ampak ko zdaj z distance pogledam nazaj, vem, da je v resnici trajalo štiri leta, da sem bila popolnoma rešena vse tiste čustvene navlake, ki me je vezala nanj.
Sem pa bila še mlada in dolgo je trajalo, da sem se spet zaljubila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close