Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še vaše mnenje prosim

Še vaše mnenje prosim

Živjo,
tokrat se oglašam še jaz. In vas prosim malo za mnenje o dogodku ki se mi je pripetil par dni nazaj, ker res ne vem več ali res pretiravam ali kaj….
V glavnem, s kolegico sem proti večeru prišla v en lokal na pijačo. Že zunaj sem opazila fantov avto, malce mi je bilo sicer čudno, ker mi je rekel da bo do večera delal, a vseeno, sem mislila pač so šli s kolegi še na kakšno pijačo.
Ko pa pridem noter ga zagledam za mizo, zraven pa ženska, ki je nisem poznala. Priznam da mi je bilo precej neugodno, pozdraviva se, potem pa sedem v drugem prostoru za svojo mizo. Priznam da mi je bilo pred kolegico kar precej nerodno, mislila sem si in kolegici tudi rekla, mi bo že kasneje ko se dobiva povedal kdo je in kako to da sta na pijači.
Ampak potem on kar lepo meni nič gre. Pričakovala sem, no pravzaprav mi je bilo nekako samoumevno, da me bo poiskal in prišel do mene k mizi, me poiskal, pozdravil… a nič. To pa je bila zame samo pika na i. Ko me je potem kasneje poklical sem seveda imela pravi izbruh jeze, in mu jih kar lepo napela. Ker po njegovih besedah bi naj delal, jaz pa ga najdem na pijači z drugo žensko.
Pa pravi da je to njegova dolgoletna kolegica (iz družbe njega in njegove bivše), da ni bil sam z njo, da je bil zraven še en prijatelj ki pa je že odšel, da z njo res nima nič, da ima fanta, da je res delal… za mene je to samo bla bla bla, ker prvič jaz nje ne poznam in roko na srce nočem bit naivna in verjeti sladkim besedam… Kot drugo pa najbolj boli ravno njegov odnos, ne vem kako naj opišem – kot da se me sramuje, ne vem no.
Poskušam verjeti da je šlo samo za pijačo, ampak za to pijačo jaz verjetno nikoli ne bi izvedela če ga ne bi sama videla. In bog vedi koliko je še takih pijačk…. In pravim če ne bi ničesar skrival bi me prišel pozdravit – on pa češ, da me zdaj ne bo iskal po gostilni,kje sedim, ali notri ali zunaj itd.

Pa dajte mi zdaj prosim ženske (tudi moški) povedat kako bi ve reagirale, da srečate svojega partnerja (skupaj sva 3 leta!) v lokalu, z neko xy osebo, pa se od vas ne pride poslovit. A pretiravam, se naj pomirim ali ??
Hvala za mnenja.

LP

Lahko se delam pametno, kaj bi naredila v takšni situaciji, da bi šla do njega, ju pozdravila, mu dala poljubček, se ženski predstavila (kar bi bilo sicer logično, če srečaš svojega tipa v lokalu) ampak verjetno bi bila tudi jaz tako šokirana, da bi šla sedet za svojo mizo. Se mi pa vseeno zdi, da če je bila to kar ena kolegica s katero sta bila samo na pijači, da te nebi kar tako zignoriral in se potem še delal kot da se je obnašal normalno. Mislim, da bi se tudi jaz obnašala tako kot tvoj fant, če bi me moj fant zalotil v lokalu z nekom, ki ni ˝kar en˝, če bi mu nekaj prekrivala. Potem bi tudi se tudi jaz neopazno izmuznila iz lokala in upala, da mi fant ničesar nebi omenjal. Nekaj ne štima.

da se ne pride poslovit oz. ne reče….. daj prisedi, vama naročim kavo itd. …. bi si mislila:
1. se ne zna obnašat
2. se obnaša sumljivo, torej mu ne bi verjela kar bi mi povedal ….
3. če bi bila kolegica zakaj vaju potem ni povabil zraven?

seveda se ni prišel posloviti, ker mu je važno kaj si bo mislila tista druga. , če nebi imel z njo nič bi prišel do tebe ,garantirano.

Men se je pa stvar že na začetku ob tvojem prihodu v lokal zdela čudna. Ko si ga samo bežno pozdravila kot kakšnega znanca in odšla v drug prostor. Ko si to napisala sem mislil da sta skupaj kakšen teden. Potem pa vidim da sta skupaj 3 leta. Ne vem sicer kakšen odnos imata, samo to se mi res čudno zdi, da nisi niti besedice rekla, on pa tud ne, kot da bi se samo na videz poznala.
Kar pa je kasneje on storil je pa še bol čudno, da je kar šel z uno žensko, vedoč da je v isti gostilni njegova punca s katero sta že 3 leta par…
Jaz vem da bi bil zelo prizadet če bi mi punca to naredila. Že če bi jo samo srečal v gostilni z drugim tipom, misleč da je v službi, kaj šele da bi se pol do mene obnašala kot do dujca in kar odšla brez besed, češ, ne bom ga zdej iskala…Sej tko kt si ti rekla, tist je bla prov pika na i.
Punca, jst bi na tvojem mestu močno premislu preden bi mu odpustu za tako svinjarijo, oz. mu nikol ne bi odpustu, ker takmu človeku pač ne morš zaupat in samo vprašanje je, kolikokrat bodo še podobni problemi z njim! Enkrat lažnivec oz. enkrat na skrivaj na pijači z drugo žensko, vedno lažnivec, oz. vedno na skrivaj na pijači z drugo žensko.

P.S. Pa da me bo kdo mislu da sem gay, k sm se tok razpisu proti tipu 🙂
GIRL POWER! 😉

Jaz tud mislim, da je tale zadeva malo sumljiva.
* rekel, ti je, da bo delal
* dobila si ga v baru
* bil je z drugo, ko bi bili vsaj sodelavci (ajd, so šli na pijačko)
* ni te predstavil, ni te povabil zraven
* odšel je, ne da bi ti kaj rekel
* zakaj pa je prijatelj že odšel (preveri kateri in ga pokliči), tvoj pa je še
ostal
Zame so to argumenti, ki mi pravijo, punca bodi pozorna.

Sicer pa dobro premisli , kakšen je bil njegov izraz na obrazu, ko te je zagledal. Tudi to veliko pove.

Pa srečno!

Če bi se meni to zgodilo,bi šla lepo do njega, ga poljubila rekla o dan se njej, ga vprasala ce motim, če zelita sama uzivat naprej ali smo lahko vsi skupaj in verjem ,da bi bila situacija velik drugacna, ne pa ti hladna in on tudi,koz znanca sta bila ne pa fant in punca, pol doma bi pa mogu on men mal razlozit..kako to pijaca in zenska, ko je dejal da bo delal…

jaz bi šla do njega in mu zlila pol litra pira na glavo- seveda če bi to mel na mizi

ma je pa res čuden, da se po treh letih zveze kar zignorirata v lokalo

Mahhh, kar oba sta čudna!

V bistvu nevem ali si naivna ti ali on? Dogodki namreč kažejo v to smer, da ima “vsaj” ljubico, če že ne kaj več.

No vsakemu je seveda lahko soliti pamet samo res me zanima kako da nisi stopila do njega saj je “tvoj”fant. ? Vidiš take smo ženske še takrat ko vidimo na lastne oči kaj sumljivega še ne verjamemo. Če bi takrat stopila do njega bi imela v trenutku razrešeno situacijo. Tako boš pa morala verjeti njegovim besedam, če boš hotela.

Ja, mislim da tudi tvoja reakcija ni bila najbolj primerna za nek zdrav odnos med dvema.
Vsekakor pa razčisti.

LP
Lija

po moje pa je bila tvoja reakcija kar primerna…lepo si obdržala svoj ponos, sedaj pa je odločilno še, kako boš odreagirala doma. Vsekakor ti priporočam trezno glavo, hladen odnos in nič popustljivosti…naj on joče za tabo, če že morajo solze tečt..

točno tako, ??? , se strinjam s tabo! ne zdaj nje obtoževat, najbrž je bila preveč šokirana, da bi kaj rekla… tudi jaz si zdaj mislim, da bi šla tja, ker bi mi že njegov pogled govoril (oz. vsaj moral govorit) naj pridem… valda pričakuješ, da ti bo pomahal, zaklical, hej, a ti si tud tu, se smejal, vstal in te objel, te hitel predstavljat… ampak če tip ostane mrtvo hladen, si najbrž čitso preč in pač greš za drugo mizo… kaj jaz vem. Si ne predstavljam, da bi moj v takem primeru odreagiral z ignoranco.

Vsekakor, draga malicki, se pogovori z njim še enkrat in bodi oprezna!

Verjetno bi me prbilo na tla od presenecenja. Scene ne bi delala, bi pa definitivno sla do njega, ga pozdravila, mu dala lupcka in sla naprej. Kolikor fanta poznam, bi mi on to osebo predstavil, sama se ne bi predstavljala. Pricakovala bi, da bi me fant prisel pozdravit, ko bi sel iz lokala.
Doma bi sledil pogovor – temu kar ti je nalozil, ne bi verjela.

jst bi popizdila kt ti ampak ker moramo bit močnejše verjemi da bi ga razkurl če ga ne bi nč vprašala in hitr bi nehu hodt “na pijačke”

Meni se je pri bivšem to zgodilo in celo 2x. Prvič sem prišla zraven, rekla, o kaj pa ti tukaj itd., predstavil naju je z uno ta drugo, vendar je bil zelo hladen, lupčkala se nisva, baje je bila neka poslovna partnerka.
Doma sem naredila galamo, potem pa se je stvar umirila.

Čez eno leto, isto. Le da je bila punca zdaj druga. Sploh ga nisem pozdravila, šla sem mimo, ni me videl. Doma spet pregovarjanja, izgovarjanja, njegove prošnje. Pustila sem ga, bolje mi je brez njega in nenehnega sumničenja in laganja.

Šokirana ali ne, še vedno si ne znam predstavljat, da si ga “ignorirala”. Enako velja za njega. Če bi jaz bil on, dobro vem, da bi te takoj povabil k mizi (če ne bi imel kaj za bregom). Ker pa takih bedarij ne počnem, pa ne vem kako bi reagiral, v primeru da bi imel kaj za bregom. Ampak to, da nisi šla do njega, to je lahko velika napaka. Tako si lahko zdaj on zmišljuje razno razne stvari in seveda ne boš mogoče nikoli zvedela resnice. Niti ne boš vedela, če govori resnico (sicer so možnosti male). Če bi pa šla tja, bi pa takoj vedela, kam pes taco moli. 3 leta skupaj pa si nisi upala do svojega fanta… čega si se ustrašila, če smem vprašat?
To, da potem tudi on ni prišel do tebe, niti ne bom komentiral, je pa možno tudi to, da sta oba branila svoj ponos. Najprej si šla ti mimo njega, potem pa si je mogoče on mislil, “če ona ni mogla do mene, tudi jaz ne bom šel do nje”. Če po 3 letih še počneta te neumnosti, potem nimata neke vesele prihodnosti. V glavnem skrajno nerodna situacija, ki vama zna povzročit težave.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj mu dvojko.Za tako obnašanje si jo zasluži.Za ovinkom v tvoji nevednosti si on lepo privošči pijačko in še kaj drugega.In potem mu je še nerodno,ker si ga zalotila.Nima te dovolj rad in te ne spoštuje.Previdna bodi in temeljitoi se pogovori z njim.

Mogoče pa punca, s katero je bil na pijači, sploh ne ve, da ima punco?
On pa očitno tega tudi ne želi. Zato se je tako trapasto obnašal.
Mene to spominja na čase, ko sem bila stara 16 let in ko so bile naše “veze” dolge mal več od enega tedna.

Hvala vsem za vaše mnenje, kot vam se tudi meni zdi to vse skupaj malo čudno.
Priznam, ko sem ga videla, sem zaštekala, bila sem presenečena … in nisem se znašla ravno najboljše v tej situaciji. Sedaj razmišljam zakaj za vraga nisem stopila do mize, ju oba pozdravila, mu dala lubčka, povprašala kaj počne tu, preverila takoj kdo je ta ženščina…. a takrat žal pač nisem. Saj sem jezna sama nase da nisem.
Ko sva se zagledala ni bil videti presenečen, lepo se mi je nasmejal in me pozdravil. Ampak to da je kar šel mi pa ne da miru.
In to moram zdaj z njim razčistit, ne mislim nobenga klicarit in preverjat, tudi nisem tak tip da bi druge zasliševala.
Verjetno mu bom pa predlagala da se vsi dobimo, greva na pijačo midva in ona in njen fant, pa da vidim njegovo reakcijo in da jo naj kar pred mano pokliče.

LP
m.

Nekaj ti prikriva, ker drugače se ne bi tako obnašal. Razčisti, nikar pa mu slepo ne verjemi!!!

Ali smem vprašat zakaj takšna kolobocija? Da boste šli vsi skupaj na pijačo, pa da naj jih pred teboj kliče? Ah, nima smisla se tako nizko spuščat.
Ali ni tako, da ko ti nekaj ne odgovarja, vedno lahko odideš?

Ko je meni začela nekaj pametovat na podoben način (vzrok – prijatelji in kofi čisto brez žensk) takratna punca sem ji omenil da se od željenega cilja odmika s super veliko hitrostjo. Ko še vedno ni dojela namiga je bilo že malo smešno. Ob moji razlagi da sva skupaj čisto prostovoljno me je le zabodeno gledala s tistim “Kaj si pa sedaj hotel povedat?” izrazom na faci. Ker sama ni kazala druge tendence kot le pizdit, grozit in travmirat, spokat pa nikakor, sem moral to opcijo uveljavil sam na njeno veliko presenečenje. Pol pa jokat.

Če ti nekaj ne sede lahko odideš tudi brez razčiščevanja. Vsaj jaz lahko.

Jaz mislim, da takrat ko si ti vstopila v lokal, bi te on moral lepo predstavit neznanki. Ne pa da sta se obnašala kot da se pvic vidta in se ne poznata. Moral te bi predstavit in z vljudnosti povabit k mizi. Potem bi se pa ti odločila, a bi prisdla al ne.

Mogoce je blo res tko kot ti je on reku. Da je bil prej se en kolega zdraven in da sta samo dobra stara prijatelja z njo. Sam to ni razlog da se tako obnasas. Potem pa se to, da je kar z njo odsel iz lokala in nic prisel do tebe haaallooo!!!

Res se pogovori z njim, kaj se zdaj to dogaja. In kokrat sta se ze z njo dobila. Pa ce hodi dostkrat na drinke. Vse ga izprasaj. Povej mu, da si izgubila zaupanje, in da te to full mori. Glede na njegove odgovore bos videla, kok mu je do tebe!!

Zelim ti veliko srece, pa javi se kaj!!

Še nekaj! Če sta se že na začetku samo pozdravila, zakaj zavraga on vsaj pol ko je spil pjačko ni pršu do svoje punce (tebe),prisedel in šel s tabo domov? Namesto tega je šel domov, oz. ven iz lokala z neko drugo punco. Obnašal se je (pa žal tudi ti na začeku ob prihodu), kot bi bila tista ženska njegova punca, ti pa njegova znanka. In če bi imel čisto vestl, bi tebe in tvojo kolegico sigurno povabil zraven k mizi, oz. on z njegovo “prijateljico” prisedel k vama.
Pa že to ni najlepše, saj navsezadnje naj bi on bil v službi, oz. vsaj s kolegi na pijači.
Res pazi preden boš verjela vsemu kar ti bo povedal v zvezi s tem dogodkom!

Pa vso srečo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close