Še vas vprašam. Napravil bi se v dedka mraza
Anonimno 9337, 22.12.2021 ob 09:54
darwindarko, 22.12.2021 ob 09:50
Anonimno 9337, 22.12.2021 ob 09:28
darwindarko, 22.12.2021 ob 09:18
Anonimno 9337, 22.12.2021 ob 09:14
darwindarko, 22.12.2021 ob 09:12
Namesto medvedov bi pa kar kužka s seboj vzel.
Torej če vidite kje pojavo sredi večera s košem na hrbtu in belo dolgo brado ter kužkom ob njem se nikar ne ustrašite.
Seveda pa lahko po mili volji zavijate z očmi, saj so vaše.
Zakaj se ne bi šemil v medveda in se zaprel v brlog?
Ker brlog ni moj in pripada pravemu medvedu.
Tudi tebi ne bi bilo ok če bi ti medved zasedel tvojo posteljo in te zaklenu ven iz tvojega legla 😛
Tudi dedek mraz nisi.
nisem
Potem daj mir.
Kdo ti kej hoče? Ti mal dogaja ja
Pozdrav iz Severnega tečaja, 22.12.2021 ob 22:24
Dragi Darko!
Jaz imam PCT, z Babico Zimo sva se cepila med prvimi. Prosim, da ne hodiš naokrog in ne okužuješ otrok in drugih ljudi, ki so bili vse leto pridni, sicer ti bodo moji palčki shekali YouTube kanal, jelenčki pa pokakali predpražnik.
Lep pozdrav!
Dedek Mraz (ta pravi)
Resno? Carlos je dokaz, da ob necepljenja ture, je preživel, s cepljenjem, ko se Britanija v največjem številiù okužb muva, šel vse narediti za fane. In drugič po okužbi umrl. Upam na vsaj tvoj orgazem, kot spodaj. Ne po ameriški, po Londonski f* Sviraj zdaj. Hvala.
Smeha smeha, 22.12.2021 ob 23:27
Za Carlos death so krivi zgolj ljudje In tamkajšnja vlada. Kako operiran ob bruhanju okužb, pa še Indijo napoved? Pa že 2019 se je boril! Groza. ??
Vprašala Bi fane ali avtorje, po Carlos death. Pojma sicer nimam, kdo ste. Carlos was a death line. All 3 of you, I dont even remember you! Its death Ildivo. Face it. Leave it now as ppl or human. Il divo wont exsist anymore. Like Queen. Never again. Facts. Ampak, ljudje ste bolj pametni kot sama. Izvolite ?
Smeha smeha, 22.12.2021 ob 23:37
Vprašala Bi fane ali avtorje, po Carlos death. Pojma sicer nimam, kdo ste. Carlos was a death line. All 3 of you, I dont even remember you! Its death Ildivo. Face it. Leave it now as ppl or human. Il divo wont exsist anymore. Like Queen. Never again. Facts. Ampak, ljudje ste bolj pametni kot sama. Izvolite ?
Je Pa fajn, da ga kdo po smrti sliši. ???? Zato je samomor tu priljubljen. ? A ne pri Carlos, poln ???
Forum je zaprt za komentiranje.