Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še vas vprašam. Napravil bi se v dedka mraza

Še vas vprašam. Napravil bi se v dedka mraza

Sem trapast, če mi takle po glavi roji?

Napravil bi se v Dedka Mraza in hodil po vasi, vaseh.

Šel bi skoraj da od hiše do hiše in tam kjer ne bi bilo otrok bi povprašal za sladkarije, igrače ali kako drugo primerno darilo za otroke.

Kjer bi bili otroci ali pa če bi jih srečal na poti bi jih obdaril.

Vse to bi počel sedaj, ko je sneg in mraz in nima veze datum z Dedkom Mrazom.

Sem utrgan?

————————

Še mal spomina na dedka mraza skozi že dlje nazaj posneto pesem, ki sem jo posnel. Siva kučma

( https://www.youtube.com/watch?v=KbZFcU8pbdA )

Ja, res. Globoko si prizadet. Majmun darwinski

Odgovor na objavo uporabnika
kokošijev bratranec, 22.12.2021 ob 08:56

Ja, res. Globoko si prizadet. Majmun darwinski

Nisem prizadet, ker si ne ženem k srcu tvoje bevskanje. Tudi pri hišah bi verjetno naletel kje na bevskajočega psa. Sicer pa tudi kakega psa bi lahko obdaril s kako kostjo.

Spraševal sem, če sem utrgan…

darwindarko, 22.12.2021 ob 09:00

Nisem prizadet, ker si ne ženem k srcu tvoje bevskanje. Tudi pri hišah bi verjetno naletel kje na bevskajočega psa. Sicer pa tudi kakega psa bi lahko obdaril s kako kostjo.

Spraševal sem, če sem utrgan…

Utrgan si, zelo. Še posebej ko lepiš razne linke in trobiš svojo anticepilsko propagando. Takrat si zoprn do amena.

Torej, fuknen si, psihično bolan, pacient, itd. Se bi še dalo naštevati

Sem še drugje povprašal in dobil odgovor da ja sem utrgan. Ljudje gledajo datume in bi verjetno moral hoditi kot Božiček nakrog.

Ob vsem tem se mi poraja vprašanje da bi kar svojo in novo Ikono dobrote v življenje obudil.

Upam, da uspejo otroke skriti pred tabo.

darwindarko, 22.12.2021 ob 09:02

Sem še drugje povprašal in dobil odgovor da ja sem utrgan. Ljudje gledajo datume in bi verjetno moral hoditi kot Božiček nakrog.

Ob vsem tem se mi poraja vprašanje da bi kar svojo in novo Ikono dobrote v življenje obudil.

You Need To Shut The Fuck Up GIFs | Tenor

Anonimno 9337, 22.12.2021 ob 09:03

Upam, da uspejo otroke skriti pred tabo.

😀

Namesto medvedov bi pa kar kužka s seboj vzel.

Torej če vidite kje pojavo sredi večera s košem na hrbtu in belo dolgo brado ter kužkom ob njem se nikar ne ustrašite.

Seveda pa lahko po mili volji zavijate z očmi, saj so vaše.

Če hočeš narediti dobro delo, se spravi v trgovino in obdaruj, ne pa da žicaš druge, da boš ti izpadel dobrodelen.

darwindarko, 22.12.2021 ob 09:12

Namesto medvedov bi pa kar kužka s seboj vzel.

Torej če vidite kje pojavo sredi večera s košem na hrbtu in belo dolgo brado ter kužkom ob njem se nikar ne ustrašite.

Seveda pa lahko po mili volji zavijate z očmi, saj so vaše.

Zakaj se ne bi šemil v medveda in se zaprel v brlog?

Pravijo, da če poveš v naprej potem je rado, da se ne zgodi.

No nisem samo povedal sem tudi vprašal, tako, da upam, da se kaj takega lahko še vedno zgodi ali pa se najde nekdo drug, ki bi bil prav tako utrgan, saj ni namen škodovati ampak popestriti ter polepšati večere ali večer vsaj nekomu.

linnn, 22.12.2021 ob 09:14

Če hočeš narediti dobro delo, se spravi v trgovino in obdaruj, ne pa da žicaš druge, da boš ti izpadel dobrodelen.

Saj ne bi jaz izpadel dobrodelen. Ljudje bi izpadli in pa tisti, ki nosi. Ker bi bil maskiran ne bi poznali mojega pravega obraza pod masko.

darwindarko, 22.12.2021 ob 09:15

Pravijo, da če poveš v naprej potem je rado, da se ne zgodi.

No nisem samo povedal sem tudi vprašal, tako, da upam, da se kaj takega lahko še vedno zgodi ali pa se najde nekdo drug, ki bi bil prav tako utrgan, saj ni namen škodovati ampak popestriti ter polepšati večere ali večer vsaj nekomu.

Naredi to s svojim denarjem, ne tujim.

Anonimno 9337, 22.12.2021 ob 09:14

Zakaj se ne bi šemil v medveda in se zaprel v brlog?

Ker brlog ni moj in pripada pravemu medvedu.

Tudi tebi ne bi bilo ok če bi ti medved zasedel tvojo posteljo in te zaklenu ven iz tvojega legla 😛

linnn, 22.12.2021 ob 09:18

Naredi to s svojim denarjem, ne tujim.

Kakšen denar?

darwindarko, 22.12.2021 ob 09:18

Ker brlog ni moj in pripada pravemu medvedu.

Tudi tebi ne bi bilo ok če bi ti medved zasedel tvojo posteljo in te zaklenu ven iz tvojega legla 😛

Tudi dedek mraz nisi.

Jaz se bom našemil v Božička in obiskoval samske mlade dekleta, katere jih bom zadovoljil.

Jebač, 22.12.2021 ob 09:30

Jaz se bom našemil v Božička in obiskoval samske mlade dekleta, katere jih bom zadovoljil.

Moja fantazija.

Moja malenkost

Prikaži izvorno sliko

Anonimno 9337, 22.12.2021 ob 09:28

Tudi dedek mraz nisi.

nisem

darwindarko, 22.12.2021 ob 09:50

nisem

Potem daj mir.

Pa kaj ti res nimaš nič boljšega za delat v življenju? Zdaj boš še otroke nadlegoval?

Mogoče bi bilo bolje, da se napraviš v Bedanca kot pa dedka mraza. Bi ti bolj pristalo.

???

Darwin, ti biser, kaj bomo s tabo?, 22.12.2021 ob 09:55

Pa kaj ti res nimaš nič boljšega za delat v življenju? Zdaj boš še otroke nadlegoval?

Mogoče bi bilo bolje, da se napraviš v Bedanca kot pa dedka mraza. Bi ti bolj pristalo.

Tud lahk, sam pol rabimo še Kekca a ta boš pa ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close