se vam zdi pravilno
Saj ga tudi rabiš ne…[/quote]
ker ne veš kaj delam in kaka je organiziranost podjetja si lahko tu in tam privoščim tudi malo mona, tudi med malico, ko ne hodim ven 😉
dopust pa rabi vsak, če ne pregori… je pa res, da eni bi ga z mojo delovno dobo in še kaj zraven imeli nekje druge tudi 30 dni ali več.
Saj ga tudi rabiš ne…[/quote]
ker ne veš kaj delam in kaka je organiziranost podjetja si lahko tu in tam privoščim tudi malo mona, tudi med malico, ko ne hodim ven 😉
dopust pa rabi vsak, če ne pregori… je pa res, da eni bi ga z mojo delovno dobo in še kaj zraven imeli nekje druge tudi 30 dni ali več.[/quote]
Ja, vem pa kaj NE delaš, in zato dopusta pač ne rabiš…
dopust pa rabi vsak, če ne pregori… je pa res, da eni bi ga z mojo delovno dobo in še kaj zraven imeli nekje druge tudi 30 dni ali več.[/quote]
Ja, vem pa kaj NE delaš, in zato dopusta pač ne rabiš…[/quote]
ja pa ga rabim, jaz nimam vremenskih tko kot ti … 😛
Ja, vem pa kaj NE delaš, in zato dopusta pač ne rabiš…[/quote]
ja pa ga rabim, jaz nimam vremenskih tko kot ti … :P[/quote]
NE pa ga NE!!! Ker ne delaš nič takega, za kar bi bilo vredno trošit dopust. Dopust je namenjen za aktivno revitalizacijo človeka kot celote, pa makar je zato treba z menoj na kofe na Mesti log! Ne pa za v varnem zavetju fleta, prebiranje zgodovine, in visenje na MON-u!
ja pa ga rabim, jaz nimam vremenskih tko kot ti … :P[/quote]
NE pa ga NE!!! Ker ne delaš nič takega, za kar bi bilo vredno trošit dopust. Dopust je namenjen za aktivno revitalizacijo človeka kot celote, pa makar je zato treba z menoj na kofe na Mesti log! Ne pa za v varnem zavetju fleta, prebiranje zgodovine, in visenje na MON-u![/quote]
v mestni log? pa ne h Ančki nooo, saj imamo lepo kavarno …. bom dopust vzela tisti dan 😛
NE pa ga NE!!! Ker ne delaš nič takega, za kar bi bilo vredno trošit dopust. Dopust je namenjen za aktivno revitalizacijo človeka kot celote, pa makar je zato treba z menoj na kofe na Mesti log! Ne pa za v varnem zavetju fleta, prebiranje zgodovine, in visenje na MON-u![/quote]
v mestni log? pa ne h Ančki nooo, saj imamo lepo kavarno …. bom dopust vzela tisti dan :P[/quote]
Matr, sn že tolk potrebn kofeta, da nič več ne vem kaj pišem… Sem mislil mestni vrh…
Sicer pa, si zdej en cajt varna…
Hja, razen če prideš sestre pogledat…
Forum je zaprt za komentiranje.