se vam zdi kaj čudno?
Hej,
kupujem avto in zelo mi je všeč ta http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4329070&show=1 ( linka žal ne znam aktivirati)
Vendar mi občutek govori, da nekaj ne štima. Vaša mnenja?
Hvala,
Lp
Jaz sem podedovala avto in ker nisem imela kaj z njim počet, saj sem avto že imela (niti leto star), sem podedovanega prodajala. Cena res ni bila visoka, a sem ga lep čas prodajala, prav iz istega razloga:ker so vsi mislili da nekaj ni v redu:-( Včasih je treba biti tudi zaupljiv, ampak vas vse čisto razumem, so pač takšni časi in veliko pokvarjenih ljudi, žal.
Jaz bi se bolj pazil celjskega konca…., žal je ponavadi res tako, da kar je do Trojan naprej ne kupuj. Tam so pojmi ohranjenosti in vzdrževanja nekoliko drugačni.
Drugače pa ni nič nenavadnega pri tem avtomobilu, sem zasledil podobne primerke s podobno ceno. Takih avtomobilov ne kupujejo neki divjaki, tudi niso kupljeni za daljše vožnje, če ti je avto všeč ga pojdi pregledat, potem pa vzemi VIN številko in pokliči pooblaščeni srevis in preveri, če držijo podatki iz servisne knjige. Če pa servisne knjige ni pri tako mladem vozilu pa raje pojdi stran….aja pa obvezno kleparja na ogled, morda je bil konkretno zbit in je to razlog za hitro prodajo.
Če je možnost financiranja in prodaja na obroke potem ga sigurno ne prodaja fizična oseba, a ne?
Po moje sploh ni nič narobe z avtom. Prevoženih ima po mojem mnenju še celo malo km glede na leta, prvi lastnik ga je prodal neki pravni osebi, ki ga je morala napisati nase in sedaj ga prodajajo naprej. Pokliči in pojdi pogledat zadevo. Mazde so pa itak uredu avtomobili.