Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem se vam zdi kaj čudno?

se vam zdi kaj čudno?

Hej,

kupujem avto in zelo mi je všeč ta http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4329070&show=1 ( linka žal ne znam aktivirati)
Vendar mi občutek govori, da nekaj ne štima. Vaša mnenja?

Hvala,

Lp

V dveh letih 2. lastnik, ki se hoče avtomobila hitro znebit?

ma niti ni.. je najcenenjsi.. ampak ma tud dost prevozenih.. mal preveri lastnika.. poklic pa vprasaj zakaj prodajajo pa tko…pomoje je pa itak lastnica…

Zelo neki ne štima. V slabih treh letih se ga že drugi lastnik hoče znebiti. Tudi cena je nizka. Zelo sumljivo. Ugotovi, kaj je na stvari. Nekaj je narobe.

Kaj vas pa čudi?
Cena novega je tam okrog 8-9000 €. Novega! Torej se mi zdi 6500€ za dve leti star avto čisto zmerna cena. Sumljivo je samo to, da je že drugi lastnik.

52.000 tudi ni veliko za 2 leti star avto. Jaz mam na 2,5 leta starem že 126.000.Drugače pa imaš v omrežni skupini 03 veliko možnost, da boš nategnjen. Precej večjo, kot drugje, tam pač cveti preprodaja.

Pokliči in ga vprašaj, kako to, da je drugi lastnik. Lahko je bil avto recimo od mame, pa je umrla, in je on dobil avto. Km so pa dokaj normalni, pač nekateri se vozijo veliko, drugi pa malo. Načeloma so sumljivi avti s premalo km, ne s preveč.

Jaz sem podedovala avto in ker nisem imela kaj z njim počet, saj sem avto že imela (niti leto star), sem podedovanega prodajala. Cena res ni bila visoka, a sem ga lep čas prodajala, prav iz istega razloga:ker so vsi mislili da nekaj ni v redu:-( Včasih je treba biti tudi zaupljiv, ampak vas vse čisto razumem, so pač takšni časi in veliko pokvarjenih ljudi, žal.

očitno ga prodaja nek preprodajalec (vtipkaj telefonsko v google in ti bo jasno).

ampak to še ne pomeni, da je z avtom kaj narobe.

Jaz bi se bolj pazil celjskega konca…., žal je ponavadi res tako, da kar je do Trojan naprej ne kupuj. Tam so pojmi ohranjenosti in vzdrževanja nekoliko drugačni.

Drugače pa ni nič nenavadnega pri tem avtomobilu, sem zasledil podobne primerke s podobno ceno. Takih avtomobilov ne kupujejo neki divjaki, tudi niso kupljeni za daljše vožnje, če ti je avto všeč ga pojdi pregledat, potem pa vzemi VIN številko in pokliči pooblaščeni srevis in preveri, če držijo podatki iz servisne knjige. Če pa servisne knjige ni pri tako mladem vozilu pa raje pojdi stran….aja pa obvezno kleparja na ogled, morda je bil konkretno zbit in je to razlog za hitro prodajo.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Če je možnost financiranja in prodaja na obroke potem ga sigurno ne prodaja fizična oseba, a ne?

Po moje sploh ni nič narobe z avtom. Prevoženih ima po mojem mnenju še celo malo km glede na leta, prvi lastnik ga je prodal neki pravni osebi, ki ga je morala napisati nase in sedaj ga prodajajo naprej. Pokliči in pojdi pogledat zadevo. Mazde so pa itak uredu avtomobili.

Bom komentirala samo tisto o lastništvu. Čisto možno je, da ga je kupec vzel na leasing. Torej je leasing hiša 1. kupec. Ko je kupec leasing odplačal, je le-ta postal 2. lastnik. So sicer druge možnosti ampak ta se mi zdi najbolj verjetna.

Edino malo kratka doba je, da bi bil v tem času lizing že odplačan, možno pa je.

New Report

Close