Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek se vam to zdi nesramno?

se vam to zdi nesramno?

Danes sem v eni trgovini kupila izdelek za 15,00 €.
Potem (doma) sem pa ugotovila, da bo točno ta izdelek od jutri znižan in bo 12,00 €.

Se vam ne zdi, da bi me prodajalec lahko na to opozoril?

ne te ne rabi opozorit – malo pobrskaj po netu boš našla ta tvoj izdelek tudi za 10eur

tako pač je in ni nič kaj nesramno

Lahko bi te opozoril. Mene je enkrat prodajalec opozoril. Je pa res, da če delajo kaki študentje, se s tem niti ne ukvarjajo.

Zelo možno, da niti sam ni vedel.

Ni te pa seveda dolžan opozarjati na spreminjanje cen, njega mora skrbeti predvsem, koliko kaj stane danes.

zakaj bi te? a ne pomisliš da oni od tega živijo?ne od popustov ampak od redne cene…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

da bi te opozoril na svojo konkurenco ?

n eme zezat!

upam, da si se zatipkala

Jasno mi je, da me ni dolžan na to opozoriti. Bilo pa bi prijazno.
Verjetno ta prodajalec zaradi tega nima nič višjo, nič nižjo plačo. Meni bi se pa fajn zdelo in bi mi bila trgovina kot taka zaradi tega ljubša. Sedaj pa se mi je malo zamerila. In ja, zaradi teh 3,00 € ne bomo propadli

Ne na konkurenco. V njihovi trgovini bo točno ta izdelek jutri cenejši.

[. Sedaj pa se mi je malo zamerila. In ja, zaradi teh 3,00 € ne bomo propadli[/quote]

očitno ja..drugače ne bi tega omenjala..že zaradi svojih delodajalcev ni fer da govori da pridi jutri kupit ker bo ceneje..

Ne.

Ne.

ajoj. a si pomislila, da je prodajalec pač ‘dober gospodar’ za firmo v kateri dela’? in zato naj bi bil nesramen? nikakor.
mogoče so pa tvoja pričakovanja nekoliko ‘nesramna’ (šalim se!!).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

če si v tej trgovini stalna stranka in, če te prodajalci poznajo, potem bi bilo prav, da bi te na to opozoril.

v nasprotnem pa ne.

Meni se ne zdi nesramno – oz. mislim takole:

ajoj. a si pomislila, da je prodajalec pač ‘dober gospodar’ za firmo v kateri dela’? in zato naj bi bil nesramen? nikakor.
mogoče so pa tvoja pričakovanja nekoliko ‘nesramna’ (šalim se!!).[/quote]

če bi gledal dolgoročno bi te lahko, ni pa mu bilo treba, boš pač drugič svoj denar nesla drugam,

se strinjam z Melito_bulito

lepo, da se vsaj nekdo strinja z mano. običajno mi nasprotujejo 🙂

“bulita”…. luštkano ime…. razmišljam, da bi spremenila nick 🙂 si mi dal idejo 🙂

BILITA-S is literally defined as any small, rounded object used as a sex tool or as a bearing for machines

BULITA-S is literally defined as any small, rounded object used as a sex tool or as a bearing for machines

Vprašanje je, če je prodajalec sploh vedel, da bo drug dan akcija. V akcijah je polno izdelkov in je težko vsemu slediti.
Če pa je vedel, bi bilo pa prav, da te opozori. Ni nesramno, če te ne, ampak je pa zelo prijazno, če te opozori. Zakaj? Ker se ti bo zdelo fajn, boš vesela in boš z veseljem še kaj več nabavila v tej trgovini. Zdaj si pa jezna in boš šla raje v sosednjo trgovino.
Če je dober prodajalec in če seveda ve, da bo drug dan oz. v prihodnjih dneh akcija, bo opozoril na to, ker ve, da bo na ta način privabil kupce, da bodo več nabavili.

ti se pa kar trudiš okrog mene in mojega imena 🙂

ti se pa kar trudiš okrog mene in mojega imena :)[/quote]

Kaj šele dobiš ob izpustu k-ja za a(k)nalb

Zobna pasta ORAL-B, ANAL-B pa je verjetno kakšno mazivo? 😀

Izbira vzdevka nosi neko prikrito simbolično vrednost. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

zakaj bi te? a ne pomisliš da oni od tega živijo?ne od popustov ampak od redne cene…[/quote]

Bla bla Prodajalci živijo od svojih plač, ne pa od tega, koliko prodajo.č e ima kdo kaj od tega, so to najvišji, direktorji.

Mene je mesar že opozoril, da se bo cena rib z naslednjim dnem zmanšala pa potem nisem kupila oz. sem prišla nazaj.

Torej, ne prodajalec te ni dolžen opozoriti, če pa vseeno te, je pa to izključno njegova dobra volja.

ma cel svet je nesramen z .I. vred

S kom vred ?
Sebe tudi šteješ zraven ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close