se vam opraviči
Povejte mi prosim.
Se vam vaši moški opravičijo, če kaj ne naredijo prav, če kaj zajebajo, da ne delajo tako kot ste se dogovorili? Moj ve, da je naredil napako, ampak se ne sekira, se naslednji dan spreneveda kot da se ni nič zgodilo, se prilizuje. Ko pa je sedaj naredil eno napako, se mu včeraj ves dan nisem oglašala na tel, ko sem prišla domov se nisva nič pogovarjala. Še danes se ne. Želim opravičilo. On pa nič, si misli bo že popustila in gremo dalje.
in zakaj zahtevaš opravičilo? ker ni cot obesil? al ker ni posode pomil, ker ni _____________(vstavi poljubno)
Imas ti moza ali sina? Mislim, moz je naredi NAPAKO?????
Ce gre za pomito posodo, obesene cunje (poljubno vstavi – kot je ze nekdo napisal), so to tako nepomembne stvari, da se en drugemu res ne opravicujeva.
Ce gre pa za nek pomembnejsi dogovor in je kdo zamocil, pa tudi poveva zakaj sva zamocila, pa ceprav je slo samo za pozabljanje ali “ni se mi dalo”.
Pri pomembnih stvareh sva pa oba dosledna in jih narediva, tako da opravicil sploh ne potrebujeva.
Vedno se ne opraviči. Ko pa naredim štalo in popizdim, potem se pa očitno zamisli in opraviči.
Včeraj je tudi naredil veliko napako, bomo vidli če bo kaj razmislil ali ga bo treba malo sunit v to smer :-))
Ne kuhaj mule, raje ga direkt vprašaj, če se mu zdi vse ok in da pričakuješ opravičilo.
Moje mnenje je, da za vsako malenkost se mi ni treba opravičevati, če pa ga zares polomiš, pa se zaradi spoštovanja do partnerja le to spodobi. In tudi iz spoštovanja do same sebe si ne dovoli, da bo “hodil” bo tebi.
Lej, če sta vidva s tvojim in tvojimi mulci tako popolna, da nihče nikoli ne naredi nobene napake (a jih delajo samo otroci ali kaj???), jaz mislim, da drugi niso (oz. nismo).
Drugače pa ja, moj se opraviči, če ga polomi. Brez pardona, no, razen če ne ve, da me je kaj prizadelo, torej se takrat itak ne more, sicer pa je strašansko pozoren na te stvari. Cukr je, ni kaj … mi je včasih kar nerodno pred njim, k se mi zdi, da je v tem toliko boljši od mene :_(
Res je, vsi delamo napake.
Ampak kaj sploh je napaka? Da ni zalil roz, pospravil posteljo? Mislim…
Glej, zame je napaka moza lahko samo prevara ali nekaj temu podobnega, kar bi ogrozilo najin odnos in najino druzino. To je napaka, za katero se mi niti ne bi rabil opravicevat, ker nobeno opravicilo ne bi pomagalo.
To je napaka, vse ostalo so zmote in pozabljanja, ki si naziva “napaka” niti ne zasluzijo, se manj pa neko veliko obravnavo s pisnim in fizicnim opravicilom!
In ce je dal naroben mehcalec v perilo, je napaka, ampak sori, pa ne mores to tako imenovat, lepo poves “za*ebal je mehcalec”. Se je potrebno za to opravicevat? Ker se je zeni sprdnilo, da ima za vsako barvo perila drug mehcalec in nihce druug razen nje same ne razume tega sistema? Ma daj, v zivljenju je toliko stvari, ki so veliko bolj pomembne!
Moj se v primeru, če gre čez mejo normalnega obnašanja mora opravičiti, ker jaz tako zahtevam. Sicer mu moram to razločno in jasno povedati vendar se kmalu opraviči. Še bolj vesela bi bila, če bi namesto tega počistil stanovanje ampak tega filma pri nas ne vrtijo, opravičila mu gredo lažje od rok kot čiščenje stanovanja. Ravno tako opravičilo zahtevam od otrok, če se ne vedejo tako kot bi se morali do mene ali koga drugega. Ne pozabite pa, da je moškim potrebno jasno povedati kaj od njih pričakujete kajti malo je tako čustveno zrelih, da v trenutku zaštekajo kaj že spet ona hoče.
glede na to, da so se pred kratkim babe kao emancipirale,
so se ta pravi desci takoj reemancipirali, a ne
skratka in jedrnato:
pomeni, da se babe morajo vedno opravičit pa ne glede kako in kaj
ona mora spoštovat desca ta pravega, ker ji dovoli, da drži štiri vogale bajte in še podpira petega
bilo, je, in na vekomaj bo tako!
Sem enkrat eni taki dal na štedilnik “žehtn lonc”, tj lonec cca 45l ki zasede vse 4 gorilnike na štedilniku. Nalil polno vode in pokril z pokrovko. Ko je para dvigovala pokrovko in so bile omarice že vse v pari, le začne: Pa kaj spet noriš? Jaz pa mirno: sem ti pripravil da boš dala mulo kuhat…[/quote]
In potem je jezikovo župo skuhala? :)))
To mi je prbl. tok neumno, kot teženje: “A maš ti mene rad?” Potem itak nekej zine, da je mir v bajti. Rajš videm, da se mi ne opraviči, kot pa da morem to IZSILT iz njega. Sem pa enkrat prebrala eno dobro štorjo o opravičevanju, ki gre nekako tako, da ženske nujno pričakujemo opravičilo, medtem ko moški nekej naredijo v opravičilo. In potem moški prinese ženski čokoladno bonboniero zanj je problem rešen. Ženska pa poje tiste bonbone in se potem še vedno sprašuje, kdaj bo prišlo opravičilo. 🙂
Sem enkrat eni taki dal na štedilnik “žehtn lonc”, tj lonec cca 45l ki zasede vse 4 gorilnike na štedilniku. Nalil polno vode in pokril z pokrovko. Ko je para dvigovala pokrovko in so bile omarice že vse v pari, le začne: Pa kaj spet noriš? Jaz pa mirno: sem ti pripravil da boš dala mulo kuhat…[/quote]
In potem je jezikovo župo skuhala? :)))[/quote]
otroc (njeni) so crkal od smeha… Ajej, smo se luštn mel…
Forum je zaprt za komentiranje.