Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika se to-rizevi kosmici, biotop, priprava

se to-rizevi kosmici, biotop, priprava

Joj, sama sebi sem ze zoprna, a ker na nobenem od drugih forumov nisem dobila recepta, vas sprasujem, ali morda veste, kako se pripravijo rizevi kosmici od Biotopa.
Gor namrec ni recepta, pa mi ni najbolj jasno.

Je to primerno tudi za dojencke (doma imamo osemmesecnika)?

Hvala!
Vesna

Ne predstavljam si kakšni kosmiči so to? Takšni kot Rižolino npr.? Če je to to, potem so primerni za malčka. Z njimi mu lahko zgostiš juhice, sadne kašice ali pa jih zmešaš z malo mlekca (lahko prilagojenega), tudi sladkaš če želiš ali posipaš s kakavom ali naribano čokoladko. V bistvu so ti kosmiči nadomestek oz. hitra varjanta za pravi riž. Se pravi, da ne kuhaš mlečnega riža, na hitro zmešaš malo kosmičev in mlekca itd.
LP Barb

Saj to je problem, ko se sama ne vem, kaksni so!

No, vsekakor niso taksni kot Rizolino, bolj so podobni pravim rizevim zrncem.

Ze nekaj casa nazaj so jih na forumu Starsi starsem ful hvalili, kako se pripravijo, pa niso zapisali.

Zato sem zdaj tako zbegana.

A vseeno hvala za odgovor, draga Barb!

Pa vprašaj na Starši staršem. Bom še jaz spremljala odgovore. Me zanima:))
LP Barb

Vesna, pokliči trgovino Biotop, Glavni trg 10, Celje
Tel. 03/544 16 31

Sister, hvala za stevilko, sem ze tudi sama razmisljala, da jih poklicem kar tja!

Torej, se enkrat hvala!

Cao, Vesna

Mene ful moti pri Biotopu to, da imajo pomankljive podatke na embalaži. Nobenih kaloričnih vrednosti… Danes sem pogledala, kaj piše na riževih kosmičih pa ni kaj dosti uporabnih info.

LP

Saj ti pravim, da sem jaz tudi jezna, draga Stasa!

Kupim eno novo zadevo, gor pa se osnovnega recepta za pripravo ni. Plus kalorij itd.

Ah, ja!

Vesna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close