Se splača seksat s starimi ženskami (nad 30)
tonejec, 08.03.2019 ob 13:21
Brez obsojanja prosim,
pred 1 letom sva se z bivšo razšla. Vmes sem sicer imel nekaj simpatij, a nič kaj resnega. Zdaj pa spoznavam 5 let starejšo žensko. Sama jih imam 25, ona pa je stara 30.
Karakterno se zelo ujameva, nasmeji me kar mi je zelo pomembno. Meni se zdi noro lepa res privlačna punca. Z njo resne zveze sigurno ne bi imel, bi se pa z veseljem spustil z njo v posteljo. Tudi ona mi je z raznimi namigi in komplimenti da jasno vedet, da sem tudi njej všeč in da si z mano želi preživeti kakšno noč.
Zdaj me pa zanima tiste, ki to prakticirate (ali ste), kako je?
Se splača poizkusit? Je z starimi dobro sexat? Imajo energijo in kondicijo? Kaj visi?
Vem, da je od vsakega odvisno ampak tako, če malo posplošimo.
Se splača, še posebej če nima otrok kajti potem se bosta lahko posvetila druga drugi 100%. Uživajta kaj takega z moškim ne boš nikoli doživela, mislim na duhovno dimenzijo. Mmmm, go for it girl!
Ne splača se stare, 04.04.2019 ob 08:04
Jaz sem starejši, 52 in bi vedno izbral mlajšo.
Tudi ko sem bil mlajši ne bi izbral 40 letnice. Fizikalno dejstvo je, da se moški staramo boljše.
Starejše ženske (do 30) so zanimive samo, ko jih imaš 15.
2 ure seksa, objemanje, božanje, pogovor?
Sex ni masaža, sex ni psihiater in sex ni ajurvedska masaža. Vse to se plača.
Meni je pol ure povsem dovolj. Dokler z lahkoto dobim 20-30 letnice bom raje njih.
Sicer star zapis, ampak ta tip si zasluži samo ceneno prostitutko….Dvomim v njegove podvig z 29 let mlajšimi ,mogoče so tiste za nagrado, manj je bolje za njih….
mladi fantje radi sexajo s starejšimi
14.03.2019 ob 12:30 zadnji odgovor 24.05.2024 ob 13:01
Takole. Stara sem 48 in imam ljubimca starega 25. Sama sem vedno spedenana, malo nafitnesirana, vedno zrihtana, niti kg preveč, nimam gub, sem zelo aktivna in nasmejana oseba, on super fant, res sexi za pogledat, mal nabildan… ni da ni). Zelo dober sex, mali se ful hitro uči, imel je do sedaj le 1 punco, ki ji ni bil sex užitek. Sama sem zelo odprta oseba, vse mu razložim kaj in kako in zakaj mi določene stvari pašejo in zakaj ne, mu pokažem kako, ga usmerjam. Med rjuhami zdrži zelo dolgo, naredi vse kar mu rečem in v 2 mesecih je postal prava bomba v sexu ? Ko bo čas, da bo našel mično dekle, sem mu sama strogo naročila, da mi pove, ne želim, da njegovo novo razmerje začne na laži. Se bom odmaknila in mu zaželela srečno. Tisti ki ne verjamete in ste moj letnik, ugriznite se za jezik, lahko je to ravno vaš sin ?
Le zakaj tu gor obravnavate zenske kot neke predmete, jaz jih smatram kot osebe, z custvi in seveda tu leta ne igrajo vloge, ce zenska skrbi za svojo higieno, je se kako vredna greha pri dosti visjih letih kot 30, ce pa moski razmisljate, kaj bi se SPLACALO, ….po drugi strani bi pa vecina naskocila vse, kar leze in gre, saj ni cudno, da zenske raje ostajajo samske ye pri mlajsih letih od 30, ….
Nolite iudicare, ut non iudicementi, 26.05.2024 ob 20:12
mladi fantje radi sexajo s starejšimi
14.03.2019 ob 12:30 zadnji odgovor 24.05.2024 ob 13:01
Takole. Stara sem 48 in imam ljubimca starega 25. Sama sem vedno spedenana, malo nafitnesirana, vedno zrihtana, niti kg preveč, nimam gub, sem zelo aktivna in nasmejana oseba, on super fant, res sexi za pogledat, mal nabildan… ni da ni). Zelo dober sex, mali se ful hitro uči, imel je do sedaj le 1 punco, ki ji ni bil sex užitek. Sama sem zelo odprta oseba, vse mu razložim kaj in kako in zakaj mi določene stvari pašejo in zakaj ne, mu pokažem kako, ga usmerjam. Med rjuhami zdrži zelo dolgo, naredi vse kar mu rečem in v 2 mesecih je postal prava bomba v sexu ? Ko bo čas, da bo našel mično dekle, sem mu sama strogo naročila, da mi pove, ne želim, da njegovo novo razmerje začne na laži. Se bom odmaknila in mu zaželela srečno. Tisti ki ne verjamete in ste moj letnik, ugriznite se za jezik, lahko je to ravno vaš sin ?
Pridna punca, tako se dela. Seksa se tudi naučiš, zato je bluzenje, da se ga ne moreš, popolnoma brezpredmetno. Saj vsak seksa enkrat prvič in ni ekspert. Skratka, raziskovanje in izkušnje.
To gre zgolj za koristoljubno izkoriščanje,ma flet, nerabis nikamor peljati, trositi Denar ? ?….tako moški pravi ne razmišljajo, ker imajo Dobro razvit svoj ego. So imeli močnega očeta. To pa so šibki moški, brez prisotnega očeta in z nerazresenim ojdipovim kompleksom že iz otroštva…. niso se naučili biti pravi moški….
Reče se jim hobosexual moški poglejte na YouTube
HOBO sexual
Ko je baba enkrat stara 30, se načeloma ne splača več. Če je res urejena in naravno lepa, pa gre še do kakšnega 35.leta, potem pa poleg tega da je grda začne še smrdet. Ok, če je kdo res ultra pohoten, ima dober želodec in res nobene druge možnosti, ga po svoje še razumem. Čeprav tak moški je revček.
Forum je zaprt za komentiranje.