se še spomnite cirilice
V špici nosi tisti srb ludi milojko majco z nekim napisom v cirilici
pa v eni od epizod naša krajevna skupnost tud đoko neki po tabli piše v švasanih črkah
to je pa tud več al manj vse
je pa zanimivo opznati tako pisavo (zgubit itak nimaš kej, če jo poznaš, če je pa ne, pa v kaki taki nanizanki mal škripa)
Ne potem o nekem Titu v nicku, prosim. Cirilica je ok, ampak tito je pa že mrtev.[/quote]
saj je hitler tudi mrtev pa ga nekateri v slo še vedno častite kot boga[/quote]Če v Nemčiji napišeš Hitlerjugend, greš v zapor. tebi se pa ne bo nič zgodilo, ker pišeš o tej nacikomunistični organizaciji, imenovana Titova mladina
saj je hitler tudi mrtev pa ga nekateri v slo še vedno častite kot boga[/quote]Če v Nemčiji napišeš Hitlerjugend, greš v zapor. tebi se pa ne bo nič zgodilo, ker pišeš o tej nacikomunistični organizaciji, imenovana Titova mladina[/quote]
Dej groza grozna, nehi. En apaurin v rit, pa hitro nazaj med rjuhe.
Z malce vaje hitro prideš notri. Zadnjič sva z možem med srfanjem pa TV kanalih naletela na film, ki je imel podnapise v cirilici. Sva se kar nekaj časa zabavala, ko sva se mučila z branjem.
Drugače pa bo cirilica po mojem počasi izumrla. Sem bila pred kratkim v Beogradu, večina napisov v latinici, tudi večina knjig in časopisov. Knjig, revij in časopisov v cirilici je dejansko zelo malo, po mojem 1:20, če ne še manj. Jedilni listi, blagajniški računi …, vse v latinici.
Tako, da sploh nisem imela priložnosti malce povaditi ;(
[img]http://i48.tinypic.com/25i90nq.jpg[/img]