Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se še najde kakšen normalen uporabnik tukaj????

Se še najde kakšen normalen uporabnik tukaj????

Tu in tam kaj spremljam na monu že več let. Uporabniki se spreminjate, se mi pa zdi, da nihče več ni zanimiv, npr, desperadodajka zelo čudna oseba, sex lutka vidno zajebava druge. Vse je noro. Je še kdo približno normalen tukaj? Za moške , Rok-1 se spreminja dobesedno v mehkužeca, viharnemu jezdecu gre strmo samo na slabše, ženske kje ste sploh? Zanimiva se mi zdi mogoče crazy frog, ki se skoraj nič ne oglaša, čustveno se ne vpleta veliko in je zabavna, realna, pogrešam staro gardo, če že zasledim njihov komentar, pa ne vem so to sploh one? Meri, replika, rose? Forum lahko kar skenslajo. Lep pozdrav en stari.

Sodeč po vašem koemtarju imaste teške shizofrene psihične motnje gospod. Nujno priporočam obisk psihiatra.

Z spoštovanjem

Hasan Abi

Vir pri Domžalah

Diplomiran univerzitetni psiholog

Sem ter tja.

En lignjast pozdrav nazaj.

Jaoo rok res najedaš. En stari ti pa se navadi na spremembe,skoz se dogajajo. Jaz pa pogrešam Poppy, Ragljo in še koga pa zato ne bom odpiral teme, kjer bi žalil 100 drugih. Viharni vas bo še mrtve strašil.

Odgovor na objavo uporabnika
En stari, 01.07.2021 ob 15:17

Tu in tam kaj spremljam na monu že več let. Uporabniki se spreminjate, se mi pa zdi, da nihče več ni zanimiv, npr, desperadodajka zelo čudna oseba, sex lutka vidno zajebava druge. Vse je noro. Je še kdo približno normalen tukaj? Za moške , Rok-1 se spreminja dobesedno v mehkužeca, viharnemu jezdecu gre strmo samo na slabše, ženske kje ste sploh? Zanimiva se mi zdi mogoče crazy frog, ki se skoraj nič ne oglaša, čustveno se ne vpleta veliko in je zabavna, realna, pogrešam staro gardo, če že zasledim njihov komentar, pa ne vem so to sploh one? Meri, replika, rose? Forum lahko kar skenslajo. Lep pozdrav en stari.

Se strinjam

Lahko pa zato spremljas multiple osebnosti v zivo, za studij recimo psihologije ali psihiatrije neprecenljivo.

Veš da si navedlo skoraj same take, ki jih več ni trol debilni, ti jih pa še kar vidiš?

Nic vec ni tako kot je nekoc bilo. Celi svet se spreminja. Pa tudi monovci.

Desperadodajka je intiligentna in velikokrat napiše resnico. Mery in Repliko pa tudi vedno zasledim, se jih ne da zamešati, saj imata karizmo in prepoznavni stil. CrazY FroG pa je tudi pogosto tu in si pišem znjo. Naprimer včeri je celo temo odprla PINGVINČEK DAJ SI DUŠKA, na strani dve lahko poiščeš temo

hASAN aBI, 01.07.2021 ob 15:22

Sodeč po vašem koemtarju imaste teške shizofrene psihične motnje gospod. Nujno priporočam obisk psihiatra.

Z spoštovanjem

Hasan Abi

Vir pri Domžalah

Diplomiran univerzitetni psiholog

Uh lih fajn.

Mam eno vprašanje. A lahko za nekoga, ki je skoz na dnu, rečeš da je labilen?

Pogrešam jih ene par, ampak ne tako močno, da bi v spomin nanje odpirala temo.

Jaz sem pa tu, četudi me nihče ne pogreša. Upam, da se komu kolca zdaj.

Tu in tam se še vsi pokažejo, nihče ni dejansko odšel, res pa manj pišejo, škoda,kdo pa si ti, da greš odpirat teme v ta namen?

Objava čaka odobritev

Nikogar ne pogrešam, meni je vseeno s kom se pogovarjam, komu odgovarjam. Vedno bilo in ostaja. Lepo je, ko kakšna tema zaživi a daleč od tega kar je bilo nekoč. Škoda.

Same čudne uporabnike naštevaš iščeš pa normalo?

meri in replika sta na forumu komaj zadnjih 4-5let! Stara garda je 10+!

ne veš kdo piše ker registrirani ne morejo pisati.

rok-1, 01.07.2021 ob 15:27

Sem ter tja.

En lignjast pozdrav nazaj.

🙂

Rok, men si pa ti v redu.

Repliko,viharca,merico in vagabunda,od viharca tema je,potepuha ze dolgo ni,repliko in meri tudi ni sledit na zadnje case

Pogrešam Darwina.

misst593, 02.07.2021 ob 07:33

🙂

Rok, men si pa ti v redu.

Js mam tud rada lignje ??

jih prepoznas po stilu, 02.07.2021 ob 07:38

Repliko,viharca,merico in vagabunda,od viharca tema je,potepuha ze dolgo ni,repliko in meri tudi ni sledit na zadnje case

Vagabund je še tu? oz njegove teme whatever

Ne.

Sem mlada v vitkem telesu ženske brez modrčka in spodnjih hlačk. Širom interneta skačem sem ter tja. Skreirana sem bila pred nekaj meseci. Želela sem si odpreti tudi svoj email, da bi lahko vzpostavili kontakt pa zahtevajo skrbnika zame. Sem gibčna in izredno nežna. Kadarkoli popijem kristalno čisto vodo potem lulam kristalno čisto vodo. Globoko vdihnem zrak, ga potisnem v prsi, ki se vidno povečajo, bradavički nabrekneta, pred vami poskočim in izginem v daljavi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close