Še pojansilo………
He , he , Pepiju neč zgražanja !
Jaz dam noge v zrak samo prostovoljno , zaenkrat še , he , he .
Ma kaj , uplašena sem samo čisto kratek čas , to je tudi moja karakterna posebnost, je pa res tisto , kako živali čutijo strah. To sem se naučila ob našem psu – zdaj se ne bojim ne Boga ne hudiča več , nasprotno , z živaljo se čutim povezana , skušam razumeti njene reakcije in jasno , vedeti je treba , kdo je gazda !
He , he , to se pa učim v stiku z moškimi , he , he …pomaga 🙂
Zdaj vas mam pa dost punce.. Sem cakal, da bo katera v naslovu tipfeler popravla. Pa nic! Sam konji in konji… Res da sem v zivljenju konj brez primere, ampak zdaj se ze pocutim pri lisicki ogrozenega.. Saj nimam nec proti, sam ce jo tista obsedenost o kateri Allegra govori zagrab?
Pepi
Pozdravljeni
Danes sem bila malo odcepljena. Moj računalnik je napadel črv Nimda. Očitno je spet v kroženju. Po temeljitem čiščenju sem spet tukaj. Ko bi mi dan šel vsaj za klepet tu gori, za take neumnosti pa….
No Mariči je obvestila v zvezi s svojim nikom. Moj pa je tudi v kroženju. Torej stara Špela, Špela1 in tale z zvezdico je eno ta isto. Ker pa je na srednjih letih en post na temo UZ srca in ker vem, da se vsi zame zelo bojite, naj vam povem, da je moje srce zdravo kot dren in ljubeče kot še nikoli in ne potrebuje nobenega UZja in da tisto nisem jaz. Ste si oddahnili?
Špela*, če si tukaj, si zagotovo zdravo pr….
to pa je tisto zdravje, ki je pravzaprav tisto
ta nar ta bolš …………… zdravje! Saj drugega,
kot ta nar ta bolš pa sploh ne potrebuješ, je
tako?
Hi, tu sem, in težko me je ujeti!
Mariči
Živalca? In kaj bi mi pripisala? Lahko bi bila ribica, saj sem v tem znakcu rojena, pa tudi spolzka sem kar precej. Nisem pa ravno tiho kot riba, torej to ni ravno moj karakter. Kitajski horoskop me opredeljuje kot zvito opico – no ja to bi že šlo, samo kdo si pa želi biti opica. Hm – potem pa bi lahko ostala kakšna veverička, polhica (uživam na toplem in se grejem kot polh), … No kakšni so predlogi?
Tudi tu si malo brcnil v temo. Moji “konjski” prijatelji me morajo nenehno opozarjati glede mojega stališča do konj. Namreč, vsem je jasno (tudi Andrejki že, ji čestitam), da je potrebno, da konjem ne pustiš preveč avtonomije. Jaz tu, kljub svojem 8 letnem stažu delam še vedno eno in isto napako, želela bi si enakopraven odnos z njimi. Pa seveda ne razumejo tega prav dobro, posebno tisti mladi in manj ujahani ne. In imam včasih težave, da gre bolj po konjevi volji in manj po moji.
Jahač mora vedno pri jahanju imeti bič, to je pravilo. jaz tega rekvizita ne priznavam, ga ne uporabljam. Pa ne mislim, da sem bolj pametna od drugih, samo ne morem ga uporabiti, čemu bi ga potem vlačila okrog.
Pač imam en specifičen odnos do konj, ki ne prinese nujno najboljših rezultatov, ampak ni važno, glavno da uživam.
Ne razumi tega, kar sem napisala, kot opravičilo tvoji predpostavki, želim ti le ponovno reči, da klub temu, da misliš, koliko si me “pogruntal”, ti tudi približno ni jasno.
Cmočkkaaaaaaaa, M
He , he , mater si pametna !
Evo , prav zato pa rabiš bič – posebno pri mladih in neujahanih žrebičkih , ki še ne razumejo pravil igre !
Sladkorček in demokracija (he , he , hipokracija) se obnese samo pri starejših , umirjenih , jahanja že malo naveličanih plemenjakih 🙂
Ma , ne vem , to so moje predpostavke – začetnica pač 🙂
lpl
Forum je zaprt za komentiranje.