Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še par vprašanj za jebačico

še par vprašanj za jebačico

Živjo!

Se opravičujem, da te zopet morim!
Zakaj mi ta ženska s katero nisem mogel sexat ves čas govori, da sva si enaka-podobna, da ne more imeti nobenega moškega rada (tudi svojega moža ne), da pa z mano uživa! Hoče s tem, da me spravi v posteljo potrditev svojega ega ali kaj drugega?

Ali ti je vsak moški sexualno privlačen? Če ne, s kakšnim ne bi sexala?
Kakšen sex je zate dober? Če se lahko malo razpišeš.

Kasneje, ko bom imel čas, ti še jaz odgovorim na tvoj post mokrotaaaa.

Hvala in lp, Tym

Na tvoje prvo vprašanje ne bi znala odgovoriti, saj ne vem ali ženska spi z moškimi zaradi ”trofej”, potrditve lastnega ega ali zaradi navedenih občutkov (da s tabo enostavno uživa!)

Seveda mi ni vsak sexualno privlačen. Daleč od tega!!
Ne bi sexala s takšnim, ki bi najedal in najedal… Lovec sem jaz:)) Tudi s takšnim, ki ima popolnoma drugačen pogled na svet ne bi. ITd…
Kakšen sex je dober?
Tako kot pravijo, da mora biti ženska aktivna- isto velja za moškega. Ni mi všeč, kadar moški misli, da lahko ”počiva”, če je ženska na vrhu. Dober sex je tudi, kadar je vklučen oralni sex. Pa menjavanje položajev- domišljija, menjavanje hitrosti :), skratka- nedolgočasnost!
Sex je dober takrat, ko niti slučajno ne pomisliš na karkoli drugega, ampak razmišljaš le o tem kako ti je lepo in pred sabo vidiš le partnerja.

To je moje mnenje, verjetno pa bi vsak opredelil dober sex drugače. Vsak po svoje. 😉

LP

Živjo!

Dolgujem ti odgovore na tvoja vprašanja.
Spal sem z 35-40 ženskami. Samo ena je bila stalno “delno” mokra, pripravljena sexat kadarkoli in ni rabila poponoma nič predigre.
Delno sem napisal zato, ker so bile ostale takrat, ko so bile zelo vzburjene bolj mokre. Skoraj pri nobeni ni šlo zgolj za goli sex, ampak so bila vpletena čustva,kemija…, razen pri tej, ki je bila stalno za akcijo.
Glede na to, da sva se dobro razumela mi je zaupala, da enostavno mora sexat, da je stalno nadražena, da ji je bilo na začetku to velik užitek, da pa zadeva postaja že hudo obremenjujoča, ker enostavno ne more ven iz tega. Tudi sicer je bila nadpovprečno aktivna, nespeča, razpoloženje ji je precej nihalo od zelo dobrega do slabega. Stalno je bila v gibanju in iskanju kvalitetnega sexa (ne kvantitete). Nikoli ni rekla, da ma koga rada.
Pri “lovljenju” je bila zelo prefinjena. Tako, da sem “padel” b.p. Sex je obvladala zelo dobro, kar se pa tiče ljubljenja kot so ga želele ostale ženske, pa ni imela občutka. (Zdi se mi, da je tudi tale nova s katero mi ni šlo, podoben tip ženske, le da je veliko bolj agresivna!) Kasneje sem izvedel, da se je šla zdravit. Baje je vzrok v glavi (nekaj v zvezi z nevrotransmiserji- ne vem če sem prav napisal). Pri določeni ženskah naj bi se povečala spolna sla tudi do 10X in enostavno ne morejo brez sexa funkcionirat.
LP, Tym

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close