še o dolžini
če oni lahko stalno komentirajo naše joškice, ritke, noge…..lahk tud mi mal pokomentiramo njihove trdinkote
kar se pa tiče velikosti, s prevelikim boli, premajhen pa hm….sem enkrat imela ljubimca ki je imel kar majhnega, je pa lizal božanskooooooo
ampak tud po najboljšem lizanju bi rada začutila nekaj konkretnega, tko da….
sicer pa nisam dolžina važna, tud fi je še kako pomemben he he
kaj ti bo en dolg, če je ultra tanek, kot glista :((
Točno tako, neli*! Vzameš meterček s seboj na prizorišče akcije, narediš iz tega lepo erotično igrico, pa je……in imaš na dlani centimetrčke:-)))) No, pri meni je šlo zgolj za radovednost, koliko nad 22 cm je obdarjen moj možiček….Takrat še fant….
In se ne strinjam z izjavo: da ni važna dolžina, ampak kvaliteta! Meni osebno je, ker preden sem spoznala svojega moža, ni bilo tiste pike na “I”, saj obožujem draženje materničnega vratu – to povečuje intenzivnost orgazma. Sicer pa – vsaka ženska je drugače “naštimana” in vsaka pač hvali “Kilimanjaro” svojega partnerja :-))
Pa še en namig: moškega lahko zelo hitro ocenite, kako dolgega ima..Kako? S pogledom na dolžino njegovih prstov na rokah: če so dolgi in ne tanki, potem imate opravka s korenjakom, če pa so bolj kratki in čokati, ali pa tanki, pa ugibajte same, kaj lahko pričakujete.Preverjeno!
Lp,
kitten
Forum je zaprt za komentiranje.