še nisem začela delat pa že mobing
po porodniški sem se odločila da bom delala za skrajšan delovni čas in sem to šla najavit v firmo kjer sem zaposlena. niso bili navdušeni in so takoj začeli težit, da bom morala vse svoje delo pač naredit v 5 urah in da odpade malica naj si niti ne mislim da bom koristila malico za it jest, pač pa edino če bom hotela it na stranišče. kaj je svet še normalen ali se njim zdi, da sem se jaz odločila za polovično plačo zato, da bom delala isto kot prej???? že res da bom šla prej domov, kar je smisel skrajšanega delovnika, ampak količinsko pričakovat, da bom v 4 ali 5 urah naredila isto kot v 8, je tudi jaka fantazija. in da ne bom smela na wc? to meni smrdi na mobing in če mislijo pritiskat name – komu prijavim?
To ni res! To je zakonska pravica. Delodajalec, ki jo odkloni, je ob prijavi denarno kaznovan.[/quote]
Pozanimaj se še enkrat. Imam izkušnje ravno na tem področju in trdim, da je čisto od delodajalca odvisno. Zakonsko imaš sicer vso pravico, vendar pod določenimi pogoji. Če hoče delodajalec, da delaš po 8 ur boš delala. Ali pustila službo. Najlažje delaš recimo na tekočem traku, kot čistilka, v pisarni pa prav gotovo ne.
Če boš sitna ima prav. Lahko dela po 4 ure samo na delovnih mestih, kjer je to možno. Če delovno mesto zahteva celega delavca in se ne more deliti na dva, ki delata vsak polovičen čas nima možnosti za štiriurno delo. Lahko pa jo delodajalac napoti na drugo delovno mesto, ponavadi slabše plačano kot je to. In se potem mora odločiti ali delati 8 ur na tem delovnem mestu ali 4 na nekem slabšem.
Je bila kolegica na istem in je zahtevala zakonsko obrazložitev ter dobila od vodstva zgornjo razlago. Šla je še do odvetnika ki se je poglobil v zadevo in ji povedal isto. tako da ne jemljite tega kot samoumevno, ker je v zakonu, da ji mora delodajalec to omogočiti. Ja, mora, ampak lahko zaradi narave dela zahteva, da preide na drugo delovno mesto. ponavadi gre za degradacijo.
odvetnik, ki je ta naumil je jaka kapaciteta, res! Dejstvo je, da delodajalec lahko nagaja, če hoče, na 100 načinov. Ne sme ta pa premestit brez soglasja, niti te ne sme degradirat in še manj znižat plačo. Lahko pa ti dodeli neugoden del. čas, čahko ga spreminja, pa spet ne neomejeno, vsak kolikortoliko normalen delodajalec pa se bo sporazumel, če je seveda na drugi strani kolikortoliko normalna ženska, ki misli res delati in ne le hoditi v službo na čvek in za malo spremembe, ki pozna tudi kakšno dolžnost, ne le pravice..
odvetnik, ki je ta naumil je jaka kapaciteta, res! Dejstvo je, da delodajalec lahko nagaja, če hoče, na 100 načinov. Ne sme ta pa premestit brez soglasja, niti te ne sme degradirat in še manj znižat plačo. Lahko pa ti dodeli neugoden del. čas, čahko ga spreminja, pa spet ne neomejeno, vsak kolikortoliko normalen delodajalec pa se bo sporazumel, če je seveda na drugi strani kolikortoliko normalna ženska, ki misli res delati in ne le hoditi v službo na čvek in za malo spremembe, ki pozna tudi kakšno dolžnost, ne le pravice..[/quote]
Nič ni “jaka kapaciteta”. Ženska je bila na vodilnem delovnem mestu in enostavno ni mogla delati samo 4 ure na tem mestu, še enega vodilnega zaradi narave dela pa ni bilo mogoče zaposliti. Niso vsa delovna mesta taka, da 4 ure ob forumu presediš, 4 ure pa dejansko nekaj delaš. Nekatera delovna mesta se ne morejo deliti na dve osebi in konec. Torej je kolegica sprejela slabše plačano delovno mesto na nižjem položaju in dela zdaj 4 ure.
Če nimate pojma in samo prebirate strogo črko zakona, ne morete vedeti. V bistvu se te zadeve obravnavajo od primera do primera različno.
Forum je zaprt za komentiranje.