Se naj po vseh teh dogodkih še vrnem v službo? Prosim za pomoč!
PRBITEK, no mogoče si edina bolna oseba tukaj ti. Že preveč sem tvegala, da sem se izpostavila s svojo zgodbo, potem pa mi še nekdo hodi ven s takimi bednimi primitivnimi forami.
Glede na to, da stikajo po netu za mojimi posnetki, je možno, da najdejo tudi tale forum, ampak danes sem na srečo nazadnje tu.
Da ni prišel policaj? kot sem rekla že zgoraj: Sodelavka me je žalila, ko sva čez dva dni prišla z očetom nazaj, je poklicala policaja (svojega kolega!), kateri je prišel v spremstvu še enega policaja, ki je napisal nalog, katerega sem čez dva tedna dobila po pošti (znesek je bil 250 €, gori je pisalo, da sem žalila sodelavki, kar ni res). No, povrhu vsega je še poštar rekel(ko je prinesel nalog): Kaj pa tebi nekaj pošiljajo s policijske postaje? Mogoče rabijo kakšno policajko.
Še dobro, da takrat ni bilo zunaj opravljive sosede, ker bi se pogreznila v zemljo, če bi vsi sosednje vedeli, da me je na delovnem mestu obiskala policija.
Kaj je tukaj tako nenavadnega, da je prišel policaj? Če imaš zveze in poznanstva, lahko premikaš gore in zajebeš vsakega, ki se ti upre.
Tudi meni se je zdelo čudno, da je policaj pisal kazen in sploh ni vedel, kaj se je dejansko dogajalo oz. me sploh ni hotel poslušati. Krivde ni mogel dokazati, ker sta bila moja sodelavka in njen kolega že verjetno vnaprej dogovorjena, da bo prišel. Kot sem rekla že zgoraj: Preden sem tistega dne šla iz pisarne, mi je sodelavka še rekla: Zdaj pa boš dala pol plače za plačilni nalog in se mi smejala, ter by by tvoje oblekice in šminke… To pove marsikaj.
Za tole nastalo situacijo so krivi tudi tisti, ki so se vpletali v tiste videe (ne vem, zakaj je bilo potrebno tema dvema pošiljati moje videe, kateri so še samo podžgali njuno sovraštvo) itd. Skratka kar nekaj oseb je pripomoglo k tem dogodkom.
Služba in zasebnost se ne bi smeli mešati med sabo.
Bomo videli, če bodo upoštevali mojo pritožbo na policijski postaji. Če je ne bodo, se bom pač pritožila kam drugam, ker pol plače ne bom dala za laži. Upam pa, da ženske, ki je šla to skuhala oz. moje sodelavke ne bom v letu 2010 videla nikoli več, ker mi gre na bruhanje.
Pa prosim za malce več strpnosti in malce manj obtoževanja, ker kot sem rekla že prej, tvegam že itak dovolj, ker sem šla na forum pisat tole zgodbo. Če je ženska enkrat poklicala kolega policaja, lahko to stori še enkrat, pa čeprav pišem resnico.
Ok, jaz sem prebrala cel tvoj post in menim, da gre tu za samo in le mobing, zavist in še kaj in to je zadeva za policijo oz. za organe, ki se z mobingom ukvarjajo. Imaš dokaze (list, nekorektno ravnanje policistov, potem nick tistega, ki te blati – če je registrirana kaka tvoja sodelavka).
Ne pusti se in ne opravičuj se ker si pobarvana, pa ne vem kaj še. Taka si. Če komu ne pašeš, naj enostavno to prezre, ali pa naj se s tabo ne ukvarja. Zakaj bi se morala ti spreminjati?
Martinčka, hvala.
No, naj povem, da sem danes doživela še en udarec, saj na policijski postaji niso upoštevali moje pritožbe. Še enkrat so mi poslali položnico za 250 eurov, zraven pa še sodno takso za 40 eurov.
Zdi se mi kot da sanjam najbolj grozne sanje. Sploh ne morem verjeti, kaj se dogaja!!
Ravno zaradi tega sem se odločila, da bom šla prijavit vse tiste, kateri so me žalili. Danes sem prvič prebrala vse komentarje in eni so res grozljivi. Bom prilepila tiste najhujše in mi povejte, če je to dovolj za prijavo na policiji in za kasnejšo tožbo.
KAJ BI STORILI VI, ČE BI VAM PISALI SPODNJE KOMENTARJE:
Tukaj so komentarji,kateri so se začeli pojavljati, ko je tip iz sosednje gostilne poslal videe mojima sodelavkama:
grdoba kurva grda krava freak babji mrs u pm sramoto za slovenijo ce te srecam ti odsekam glavo pa zbrsem ko staro svinjo
grda si u pm! streli se baba
omfg koja krava hodis kot da bi mela stil v rit
bejba daj telefonsko od tebe pa tega tipa, tebe razbijem njega pa nategnem
bože nedaj,da ovo pokoplejo v sloveniji
rajši ga skurin kak pa v tebe dan
girl you my angel you my darling gou to slip gou to hell
ful sem ponosen da živim v isti državi kot ti!!!hvala da dviguješ nivo poziranja… maš že ful fanov
rejše se naj ide z mosta vrže v muro de več haska…:P
omfg daj idi se pod tovornjak zabriši… daj nehaj… dan ti 1000 eur či se nehaš snemati. Si boš vsaj lehko kako spodobno obleko kupla:D
Kaj či maš palco v riti???? daj glej nehaj si sramoto delat….pa vsem nam slovencem…
Zakaj si ne not padla??? (moj komentar: snemano zraven vrelca).
mislin ka bo moj kolega ki poleg sedi peder grata ko tebe gleda
This is halloween…..not
am komi si čevle vkradla? Na Karitasi?
Pa daj ne snemli tega sranja v gr. Kaj si čist fukjena? Itak nemamo nič lepega za pokazat te pa še ti priješ pa dodatno poslabšaš situacijo…tele alpsko…
Stara kak tebe pere…Daj fukni se v vrelec zadi…
Kaj či si mela travmatično otroštvo slučajno?
daj to ni prizadeto to je fukjeno razumeš..
te bi se vsaj nekak oblekla pa neke baba nora mislim iji v faking francijo pa se dol po eifflovem stolpe vrži pa nareji sloveniji uslugo prosim.. koda ni že pahor dosti še taki bol fukjeni morjo bit.. daj prosim nareji samomor ki za take ko si ti ( mislim da jih ni neke) bi lahko odprli posebn oddelek v ormože al pa hrastovec opet odprli daj rajši iji nekam ki bom kozlo
pizda taka si ko faking salome jeote daj zaleti se nekam mater kaki so v sloveniji.. zaraji takih kot si ti bi nekateri še raje bli hrvati razumeš.. idi v faking ameriko pa se s kipa svobode dol fukni daj baba nora
Raje si ga v štok zapiram dokonca živlenja…
Rabiš štrik??
Ko te gledam se mi dviga.. včerajšno kosilo!!!!!
faaak si nagravžna!!!
Briši K**** prizadeta, samo v sramoto si nam! :((
fina promocija, za namesto klopotca.. ta pravo strašilo si.. :s
Ahm… Pazi da ne boš padla. Pa malo lepše se našminkaj. Sploh pa zgledaš kot da bi namesto riti imela tri delno omaro. Pa brez veze da se nekaj nastavlaš če maš 2 ogleda. Boljše je če doma sediš pa misliš na boljše cajte, če bodo prišli.
Halo v čem je trik?? Kaj misliš da boš dobla princa na belem konju če boš se tak nastavlala pa naredla 8 strani na youtube?? Rajši gledam v steno kak pa tebe. Se nekaj delaš za višjo. Si pa navadna K*****… Hodiš sem pa ta. Čudno da je kamera cela…
Uff,,, Težki posnetek. Čakaj…… Foro človek nemore videti. Sediš. WAW!! Kaj takega. Manjkalo še je samo da bi dala noge narazen pa bi že služla dnar. Hm… Kaj pa tvoj design… Ženska a se pogledaš kdaj v ogledalo?? Ali si samo gor oblečeš kaj najdeš na tleh? Poglej okoli sebe kaj je moda ne pa 7 različnih barv na sebi. Še klošarji majo stil.
omfg madona si grda kaj tega se ti ni nise povedal ali kaj nehi davati videje na you tube ka mi bo slabo
ko si sla gor je blo vse vredu ko se pa obrnes pa mi racunalnik zasteka
ej glejte michael jackson pa se on ne hodi cel cas gor pa dol kako teslo
kaj ti si kurva ali kaj kaka budala
budalaaaa grda.. ki ti je fora da hodiš 5× gor pa dol, polek tega še maš noge na X, hodiš tak ko neki konj, mislim kaj te res ni sram? pa če že govoriš v angleščini se nauči govorit, ker tak res zgleda kot da si umsko prizadeta. tak delaš sramoto vsem slovencem, ne samo sebi, daj prosim zbriši tote posnetke dol, al pa vsaj tote naslove preuredi, pa kak te ni sram kurba gnila
haha. kar tak naprej – daj objavi še nekaj videov na katerih plešeš in poješ. Bo poskrbljeno še za 1 mesec smeha =D.
faaaaaaaaaaaah kak grdo :S si ti ziher ka bos dobila deda?
ti fali par papirov? ;S
retardinja
drugič se rajši sleči, da boš mela več view-ov
OMG na zaprti odelek. Ke ti si mislis da omo vsi okoli pali ko vijimo kak ena prizadeta hoji sem pa tja.
aloooooo pa kaj ti si fukjenaaaa????? se hojit nea znas! mars u p*** m*** sramoto delas sloveniji!!!!!!
koji kurac
prokletaaa budala!
zakaaaaaj? koji kurac
diklina ščej uspete 🙂 ka… čeglij nikdar nede ka je kriplin al jebiga 🙂
pa ni to ona ista ko ma noge na x?:D
Dej pizda k nas je vse sram, da si iste narodnosti k mi! Vsaj spremen naslov filmčka/ov, da ne bojo pol neumni američani misnli, da vsi hodmo gor pa dol v rozastih kiklah ko konj na paradi…WTF??? kaj ti švasaaaa?!?!?!? kdorkoli ti je že reku, da maš lepo postavo te je hudo nalagal, zdej pa dej ta video dol, pa nehej slovence v sramoto spravlat….
a se spet šetaš?? A nimaš druzga dela? Drgač pa mislm, da so boki njen najmanjši problem, če hoče it za manekenko…
konj sred oranja lepš hodi ko ti
vej pa daj si pofarbaj tej narastek če te bog stvoro :))))) ka se ne navoliš oditi se pa ta?? :)) haha
štorklja smotana!!!
se ti pridružen….ne razmen kak te narod ne widi ka je fukjeni…al so babi špegle spokrali ka se ne widi kaka je…lepo prosin youtube administratore nej dojo cenzuro gor
jebem te u rito
Mrš… takeme budalamii.!!
Ej moja 70 let stara babica ma lepše tace kak ti..
Pa še ova krava na kmetiji (ka je bila ded) ma baukšo postavo (btw: ogledalo, se gnesden da kupiti za fal pejneze… muller pa take fore..)
wtf? keko je sploh stara? pa kdoo polek je je še tak zabit ka jo SNEMA??!!??!?!?
baje da njena sestra 😀 ha ha ha
škoda k ta video ni wc papir… bi bil vsaj za eno stvar uporaben….
dej drugic raje preber z lista… ko pa da delaš tako budalo iz sebe!
Ma vi se tuki neke pritožujete..
Kaj pa pol naj jaz ko vem da je ta z mojga kraja pa jo tedensko v živo srečam 1x…
Razmišljam da se preselim…
na čem si pa ti 😮 ??? 😀 haha. to more bit pa neka huda roba xP
ej ženska ti si tak bolana v glavi ej, daj sramoto delaš slovencem!!
ka za droge jemleš?
mislim da še takih drog ne prodajajo saj so prepovedane, ker se človeku totalno zmeša…
dokaz pa je tukaj 😀
lp
Stari Hudo Model! 😀 Dobro da ni zvoka, ker bi se moji zvočniki zjokali! Ekran pa je že itak cel moker od solz! Hitro prešaltam 😀
na kakšnih drogah si ti?
ti si prizadeta
pizda si kmetica
krača dol se daj! ker te nemormo gledat!!!
defektne tace
pizda a to namerno kriviš noge al maš res krive—lol!!!
dej raje hoj spat ko da si tle sramoto delaš :/
V TEM PRIMERU GRE ZA MENTALNO NEURAVNOVEŠENO OSEBNOST. TA PUNCA že mesece piše po vseh možnih forumih ampak njena zgodba je res žalostna, če pogledate spodnje videe vam bo vse jasno!!
Objavila je več kot 250 svojih videov, ki so sramotni za njo in celo Slovenijo, v bistvu se lahko nasmejiš do solz ali zgroziš do solz. Ali oboje hkrati! Skratka kaj takega še v življenju nisem videla. Upam da me ni zaneslo, ker res nočem biti žaljiva, ker si punca ni sama kriva. Pač živi v nekem svojem svetu in je mentalno na nivoju 10-letnice.
Presodite sami:
http://www.youtube.com/user/rediutzt#p/u/79/cppq1bIjFXo
http://www.youtube.com/user/rediutzt#p/u/8/_gUIcuZWy7U
Misil, da je blo že vsakomur v prvem postu jasno koliko je ura. Že samo dejstvo da odrasla oseba potrebuje očeta, da rešuje težave an delovnem mestu pove vse. Kar se pa videoposnetkov tiče, pa mislim, da jih zgoraj omenjeni komentarji dobor opišejo, ne glede na to kako žaljivi so. Video posnetke pa si sama objavila, zato prepošiljaje linkov in videoposnetkov nikakor ni kaznjivo. Vsekakor zabavno popoldansko branje, ampak realno mislim, da imamo ustanove, ki pokrbijo za takšne težave.
obupanaaaa, en nasvet – spremeni izgled, prični se oblačiti bolj normalno, poskušaj izgledati manj ekstravagantno. Tudi večini moškim tak stil ni najbolj všeč, ostalim ženskam pa še manj, zato te pa vsi zbadajo, ne pa zato, ker bi bili ljubosumni. Pa zbriši vse svoje filmčke. Pa če bi hotela kdaj res postati voditeljica, bi morala odpraviti tudi ta močan štajerski naglas.
Uboga punca. Res je žalostno vse skupaj.
Mobing na delovnem mestu je kaznivo dejanje in v primeru prijave, je dokazno breme na delodajalcu, ne na delavcu. To pomeni, da bo v primeru prijave mobinga, šefinja morala dokazati, da je storila vse, da do mobinga ne bi prihajalo.
Upam, da si je punca našla dobro pravno pomoč in posnela še kakšen film.
Naj bo karkšna koli je, glavno da je zadovoljna sama z sabo. Tista ki pa se ji tako hinavsko smeji pa je ogabna, kako lahko reče da jo je sram delati z njo, kaj ap je komu grdega storila, veliko več zlobe ima v sebi kot ona, in tudi šefica da to dovoli. naj človek počne karkoli želi,če nikomur ne škodi, ga nima nihče pravice blatiti ali se posmehovati. Ona se nikomur ne posmehuje, tisti ki pa se pa so mentalno bolani ne ona,ker imajo v srcu mnogo mnogo strupa.
Naj se oblači kakorkoli želi,naj dela kar želi… tisti ki se ji posmehujejo in jo obsojajo so veliko slabši in zlobnejši.
Forum je zaprt za komentiranje.