se mi zdi prav, ali
Ja, ampak problem je nekej drugje, mi je ena prijateljiica na forumu namignila: “babe postanejo ljubosumne in se trgajo med sabo”, zato je bil menda umakjen tale Peskovnik. Robi bi lahko malo stal za svojimi odločitvami, že principielno, ne se je malce preveč konformistično (nikomur se ne zameriti) podal mnenju “večine”, kot je napisal, namreč treh žensk? 😉 :D[/quote]
Bile so 4 in dva moška. 🙂
Nisem želel, da imate občutek, da vas delim na resne in manj resne…Oziroma na dva tabora. Čeprav to niti ni bil namen.
Par utrinkov…
Moški in pogovori – so sila komplicirana reč, ki je jaz še vedno čisto ne razumem. Včasih se jim zdi, da ni potrebno še (enkrat) povedat, kar so že. Včasih mislijo, da se bo dalo preživeti tudi brez pogovora in da so se stvari nekako “vnesle” tudi brez tega. Včasih ne vidijo, da partnerka potrebuje ta pogovor ČIM PREJ in zato zanj nimajo časa oziroma si ga ne vzamejo Včasih odlašajo, ker jim ne gre z jezika tudi kakšna beseda samokritike in je potem lažje vse skupaj pospraviti pod preprogo.
Moj nasvet: primi bika za roke. Po rojstnem dnevu vprašaj to, kar si nas. Razčistit morava. Si se s tem strinjal. Čakam že en teden. Čas si imel za vse drugo, samo za to ne. Kaj to pomeni? .
Po mojih izkušnjah moški (jaz) določeno stvar tudi večkrat ponovimo, pa ste ženske enostavno gluhe za naše občutke in pripombe.
Pomembno je le, kako se same počutite in kako je moški nesramen, ker ne upošteva vaših občutkov, ker se ve slabo počutite…Kako pa se moški počutimo in kakšni so naši občutki, pa vam ni pomembno.
To so moje izkušnje…Kar pa ne pomeni, da ste vse iste.
Saj z vsemi pač nimam izkušenj. 🙂
A?
🙂
To pa pač ni res. Kako lahko trdiš nekaj takega, češ da je ženskam, ženam, partnerkam, vseeno kako se njihovi možje… počutijo. Se ti je iz avtoričinega posta zdelo, da ji je vseeno.
… pa dejstvo, da je temo odprla, če nič drugega. Če bi ji bilo vseeno, bi tako kot njen mož, nehala razmišljati o dogodku. Tako pa jo mori.
Če moški večkrat ponovi določeno stvar, pa jo ženska ne upošteva… to še ne pomeni, da jo ne sliši. Ali da ji je vseeno. Mogoče se enostavno ne strinja. In da ne bi z razlago oz. debato odprla spor, enostavno je … tiho…
Mimogrede, a ti vedno vse delaš tako, kot ti je predlagano s strani kakšne ženske?
Robi se je menda zaradi strahu božjega in rajskega miru udinjal volji božjim poslankam? 🙂
Biti krotek in mehak je menda vrlina v forumskem nebeškem kraljestvu, ki prevlada nad stanovitnostjo. 🙂
Če bi bil pošten in nepristranski, Robi, bi postavil anketo, šele potem bi lahko govoril o objektivni večini. Namreč, kako bi bilo, če bi se znašel politik in se sam postavil na predsedniški stolček, rekoč, da ga večina ljudstva itak podpira, čeprav ne bi bilo demokratičnih volitev, ki bi to dokazovale? To je značilnost diktatorskih režimov oz. politikov, ki se dajo “zlobirati”, ker so deležni drugotnih koristi. Tisti, ki je najbolj goreč kritik načesa (najbolj glasen) ali naključno prisoten na forumu ob določenem času, ne more biti večina!
No, vidiš. Spet zanikaš to, kar občutim iz lastnih izkušenj. 🙂 In le potrjuješ to, kar pravim.
Kako lahko ti rečeš, da nekaj ni res, pa čeprav imam takšen občutek ?
S tem, da zanikaš to, da imam takšne občutke, hočeš sebe oprati soodgovornosti.
Da je ženska kao popolna..Problem je le (vedno) pri moškem. 🙂
Če pa ima ženska občutek, da ji moški ne prisluhne, pa je spet moški kriv, ker se noče z njo pogovarjati ali pa ni sočuten ali razumevajoč……
Matjažko…Tudi ti lahko odpreš temo in nastaviš anketo. 🙂
Me zanima, če se boš ti uklonil svojim oboževalkam ali pa ne. :))))[/quote]
Moralno si ne moremo umiti rok, ko smo 1x “grešili”, to je samo pri bogu tako. 😀 Ker to je podobno kot pri izgubi dobrega imena, imamo samo eno priložnost, če ga zapravimo, smo si sami krivi. In če nekdo favorizira oziroma se udinja eni politični stranki, ne more biti razsodnik, če pa na pamet določa volilne rezultate brez glasovnic in po svoji volji odpira/zapira volilno prizorišče (le za kratek čas), ko se mu (za)zdi. 😀 To je manipulacija. Zastavljajo se pomisleki, kako potem verjeti takšnemu človeku, da bo pa naslednjič pravičen, ko pa že prvič ni upošteval pravil poštene igre? Tak človek je zakockal vso svojo verodostojnost, vsaj za moje pojme.
Ne gre se za “oboževalke”, ampak za principe! 😉
Forum je zaprt za komentiranje.