Se kdo nima FB? Ali sem res samo jaz takšna ki nima potrebe po tem…
Pisanje spodaj… je odgovor na tole:
Seveda ga nimam in tudi ne razumem, zakaj ima kdo potrebo po njem?
Mi lahko kdo pojasni to potrebo ? Velja tudi za x,ig in podobno.
rok-1, 01.02.2025 ob 11:43
hopsasa649, 01.02.2025 ob 09:55
Seveda ga nimam in tudi ne razumem, zakaj ima kdo potrebo po njem?
Mi lahko kdo pojasni to potrebo ? Velja tudi za x,ig in podobno.
Upam da sem pojasnil v zgornjem pisanju. Če nisem – pa vprašaj konkretno.
Da dopolnim – v tistih interesnih skupinah, ki sem jih omenil – si delimo od tehničnih načrtov do raziskovanj, gorniških nasvetov, alternativnih tehničnih pristopov – do hobi nasvetov oz izkušenj.
Npr tehnične izboljšave doma – kako lahko upravljanje doma in pametne naprave postaviš na poceni Raspberry-Pi računalniček in avtomatiziraš, da se hiša sama upravlja – in ti javi, če kaj ni OK.
Brutalna resnica, 01.02.2025 ob 12:12
Imam FB in ga uporabljam zgolj za sledenje dogodkom (koncerti, izobraževanja, potopisna predavanja, festivali…) in komunikacijo. Moj profil je mrtev, varujem zasebnost in ne objavljam videov in slik s potovanj ali svojega otroka. Zasebnost je zasebnost!
To itak. Vse javno dostopno imajo itak zelo redki. Ne poznam nikogar iz RL, ki bi imel javen oz odprt profil.
V naši druščini se objavlja sicer tudi fotke z raznih poti in lepe trenutke – a vedno brez ljudi ali pa vsaj brez obrazov. Otrok nihče nima na slikah, razen če je kaj izjemoma – pa še takrat dostopno le izbranim iz zaprtega kroga.
Dejansko nimam takih izkušen kot se sicer navajajo v tej temi – npr iskanje všečkov, zalezovanje ljudi, ipd.
Anonimna560, 01.02.2025 ob 13:46
Mal je sicer čudno da bi ti hči to rekla, ker mladi generacija 2000 naprej FB skoraj ne uporabljajo . Je zastarel. Uporabljamo ga mi starejsi . Meni je fajn izključno za par zadev, spremljam strokovne strani ki me zanimajo in tam izvem veliko informacij. Privat pa ne uporabljam dosti.
Meni so najbolj mimo ljudje ki niti svojega imena in priimka ne upajo dati na FB, ampak dajo nek izmišljen nick name, dajo neko profilno sliko kamnov, ali drevesa, pač nekaj, ampak ravno ti ljudje najbolj šnofajo po drugih profilih. Tudi vse kar objavijo je zato da bi vzbujali zavist pri drugih. Jaz imam svojo profilno sliko, ime in priimek in se ne skrivam, profil je privatni in ne potrdim vsakega.
Mamimia, 31.01.2025 ob 21:56
Je še kdo ki nima fb? Jaz ga nimam niti ne čutim potrebe po tem pri svojih 41 letih…hči mi govori da sem čudna …
Nimam nobenih socialnih omrežij, ne zanimajo me življenja drugih in ne želim svojega lajfa delit z neznanci. Ne čutim potrebe po tem, da bi objavljala slike svoje družine, dopustov na netu. To so privat zadeve, slikce in posnetki pa samo za nas, za lepe spomine.
Na netu objavljajo svoje fotografije in fot.otrok samo nesrečni ljudje, ki ne najdejo sreče sami v sebi in morajo objavljati vse neumnosti, ki se jim zgodijo čez dan.
Forum je zaprt za komentiranje.