Še kdo dvomi v električne avte ?
Anonimno 10633, 03.09.2025 ob 09:41
Če bi živel v mestu, ki je vredno tega imena, imel polnilnico na uporabo pred blokom, bi verjetno razmislil o EV kot drugem avtu (za razvažanje otrok, vožnjo v službo, šoping in podobno). V Rovtah, kjer sem doma, daleč od lepot sveta, zaenkrat ni računice.
Če uporabljaš drugi avto za razvažanje otrok, vožnjo v službo, šoping in podobno, za kaj potem rabiš prvi avto?
In zakaj misliš, da se ti v rovtah ne bi izplačalo imeti EV?
Protestiramo, 03.09.2025 ob 16:30
Najbolj noro je ,da moraš polnit elektriko,ko zmanjka in moraš vse nadzorovati,drugače ostaneš privezan dokler se ne napolni. Niti malo mi ni všeč v kakšni nevihti,da se polni. Veliko pomislekov imam,zato se nisem ogrel za to. Ni to tako,ko greš na pumpo in na hitro tankas ter nadaljuješ pot takoj. Dokler ne bo baterija za polnjenje hitrejša in daljša vožnja z napolnjeno baterijo,tako dolgo bom odklonilen do tega. Kot pri mobilnimiaparati,saj so danes naprednejši in zmogljivejši.
Kako po tvoje izgleda polnjenje EV?
Očitno si to predstavljaš kot nek čuden postopek, glede na opisuješ, da si privezan.
EV priključiš in si prost tistih nekaj minut, ko se polni.
P. S. Pa vsaki dan se voziš skozi največje nevihte, ha?
Xzav, 04.09.2025 ob 09:36
Sicer 36tič ista tema, ampak mam lih cajt. A rečemo takole: ja, elektrika je cenejša. To pišem zato, da bo zadovoljen tale model, ki onanira na stroške in vse druge prepričuje, da smo glupi, ker se vozimo dražje.
Se ti bom spet malo oglasil: dol nam enim visi za vaše stroškovno planiranje, poceni servise in tihe vozne lastnosti. Bencinec je meni zakon in mi bo ostal zakon, dokler bo elektrika zapakirana v celofan zelene energije, bom rabil za filanje aplikacijo (ok, ok, plis ne še enkrat pridige z domačim štekarjem – razumem) in se bom v primeru, da pozabim doma priklopit avto moral ustavit in se z Nemci prerivat za polnilne postaje.
To zato, ker še tankat ne grem kadar je gužva, ampak rajši ob enajstih zvečer. Po tankanju na računalniku avta zasveti domet 850km (ja, pri bencincu, ne moreš verjet) – balzam. In tišina mene ne rajca, zvok in odziv bencinca pač me. Za vse to je vredno plačat.
Čudne fetiše imate nekateri. ?
V tvojem avtu se, upam, voziš sam?
Ali si orgijo deliš še s kom?
ne razumem, 04.09.2025 ob 18:42
Je kaj narobe s tem?
Ti izbiraš akcije ‘plačam 2, vzamem 1’?
Boljša je tista plačaš tri dobiš eno..
Ampak to je samo pri novodobnih dizlaših, miljavžnt senzorjev, ni vrag da eden ne dela in že sveti tista oranžna lampa , aja vam ne sveti ker ste jo ven vzeli…
Xzav, 04.09.2025 ob 19:18
Ah, jebat ga, važno mi je, da ne palim nate. Nikoli me niso rajcali ljudje, ki s svojo resnico okolico posiljujejo kot z edino relavantno.
Zanimivo si se opisal, posiljevalec resnice.
?
Mi je pa zdaj bolj jasno, zakaj se včasih nekateri ljudje med vožnjo čudno obnašate.
?
glej z:
Leopmotor t03 bo kupil k večjemu kaki gej, pravi moški nikoli.
Kaj kurec mene briga ali ga bo gej ali ga bo ženska ali kdo ga bo. To je altrnativa za mali bencinski jajček ala fiat 500. In je totalno ubil male naftne jajčke, enostavno ni več razloga, da jih kupiš. Za večji segment in večji doseg imaš pa ugodno npr. MG4. Namesto fensi šmensi audijev imaš pa teslo. Ali pa tudi električne audije, saj švabi tudi režejo počasi in vztrajno nafto iz ponudbe, ker oni vedo, da v tem ni prihodnosti, eni ste še pa preveč neumni za to. Stare zaloge bodo že še prodali.
Cca 3500km sem letos poleti napravil z EVjem z dometom cca 240Km po dalmaciji vse do Korčule in otokih. Čres, Lošinj, Krk, Vir in Pag pa na Zadsrskem področju. In niti enkrat nisem imel težav pri polnjenju!
Vožnja super, mirna, tiha.
Za tistih 20 ali 30 minut polnjenja sva se z ženo relaksirala, rastegovala in tako lažje in brez stresa za mišice prevozila tistih cca 700km do Korčule in to v glavnem po magistrali!
Spomnim se let nazaj ko sva itak bila mlajša in sva potovala do Kalabrije in Sicilije pa sva se isto morala ustavit za vsaj 30minut vsake 2 do 3 ure vožnje ter se razgibat, tako da!!!
400 000 bedakov na 490 000 podlage, 03.09.2025 ob 21:42
Štajerska 1972, 03.09.2025 ob 21:10
Bruh:
Pravi moški dobro ve kaj ženska rabi in potrebuje. Moj pravi moški vozi Audi 3.0 TDI Quattro, električne avtomobile vozijo po večini geji in poženščeni moški, ki doma sesajo stanovanje in pomivajo posodo, medtem ko njihove nepotešene žene uživajo s pravimi moškimi….
Električarje votimo prevdarni moški, zakaj bi plačeval trošarine, cestne takse in druge neumnosti , ko lahko ta denar uporabiš zase in za svoje, sicer pa bedaki kar tankajte, še prepoceni je bencin, naj vas leteča podgana lepo curi, še premalo vas.
A ti še vedno sanjaš? V ne tak daljni bodčnostri boš plačeval trošarino. tudi za elektriko. Cilk trošarine j epolnjenje državnega proračuna.
dej dej, 05.09.2025 ob 13:52
Ko jih bo večina prešla na priključna EV, bo to en najdražjih načinov prevoza. Nič več subvencij, nič ugodnosti, draga elektrika… Takrat bodo še vodikove gorivne celice izgledale smešno poceni. Šele to bo pravi preboj na EV.
kako pa zgleda nepriključni EV?
Anonimno 10708, 05.09.2025 ob 14:49
kako pa zgleda nepriključni EV?
Nepriključni so tisti, kjer ne potrebuješ elektrike iz omrežja, tudi hibridi, kjer bencinski motor polne baterije. Pravo nepriključno EV je recimo Toyota Mirai kjer se uporablja vodikove gorivne celice za proizvodnjo električne energije za polnenje baterije in kjer je izpuh voda. Vodik natankaš v 3-5 min in avto ima doseg kot klasični avtomobili. To je prihodnost EV.
Kitajci so neverjetni. Če bodo s svojimi EV prodrli v Evropo in ZDA, bodo povozili komplet avtomobilsko industrijo. Zato so pa take hude carine, v Ameriki skoraj 100%, se mi zdi. Na youtubu je video, kjer je šla angleška družina v salon EV na Kitajskem. Samo glej in se čudi.
https://youtu.be/863kHk0HEdE?si=pZvWWqsX47VvJZQ4
Treba je videti, koliko dobiš, ko prodajaš 10 let starega EV ali bencinarja. Prihranek pri EV se popolnoma izniči, ker vrednost tako pade. Povedal mi je prodajalec sam, ko smo kupovali novo vozilo. Prodaja EV do subvencij je bila baje zelo zelo nizka. Udoben pa EV je, to je prednost .
Leapmotor T03 nov stane 10500 €.
Najcenejši novi bencinar stane 12500 €.
Prvega kupiš, narediš 200000 km, potem pelješ v na odpad, recimo pesimistično. Za elektriko daš 6000 €, za avto si dal 10500 €, skup si zapravil 16500 €. Brezplačna cestnina, cenejši servisi so dodaten prihranek
Bencinarja kupiš, narediš 200000 km, za bencin daš 15000 €, za avto si dal 12500 €, skup 27500 €, prodaš rabljenega za 4000 €, si zapravil “samo” 23500 €. Cestnina, dražji servisi so dodaten strošek
Nimata pojma ne ti in ne tvoj prodajalec, oba ostala v letu 2015.
Jaz480, 06.09.2025 ob 00:23
V Nemciji vsak, ki je imel e avto in je menjal, se je vrnil nazaj na hudoben avto na tekoce gorivo. Vsaj jaz poznam en kup takih primerou. Mi ne pade na pamet e kupit, ce bo se mozno tankat po neki normalni ceni.
Seveda, seveda!
Zato pa se vozi po Nemciji vedno vec el. avtov!
?
P. S. Nekateri se dejansko vozimo tudi izven nase kokoške in vidimo razmere na lastne oči.
dobrodošli v 2025, 06.09.2025 ob 03:09
Treba je videti, koliko dobiš, ko prodajaš 10 let starega EV ali bencinarja. Prihranek pri EV se popolnoma izniči, ker vrednost tako pade. Povedal mi je prodajalec sam, ko smo kupovali novo vozilo. Prodaja EV do subvencij je bila baje zelo zelo nizka. Udoben pa EV je, to je prednost .
Leapmotor T03 nov stane 10500 €.
Najcenejši novi bencinar stane 12500 €.
Prvega kupiš, narediš 200000 km, potem pelješ v na odpad, recimo pesimistično. Za elektriko daš 6000 €, za avto si dal 10500 €, skup si zapravil 16500 €. Brezplačna cestnina, cenejši servisi so dodaten prihranek
Bencinarja kupiš, narediš 200000 km, za bencin daš 15000 €, za avto si dal 12500 €, skup 27500 €, prodaš rabljenega za 4000 €, si zapravil “samo” 23500 €. Cestnina, dražji servisi so dodaten strošek
Nimata pojma ne ti in ne tvoj prodajalec, oba ostala v letu 2015.
Cestnina več NI brezplačna!
Anonimn090, 06.09.2025 ob 02:15
Kitajci so neverjetni. Če bodo s svojimi EV prodrli v Evropo in ZDA, bodo povozili komplet avtomobilsko industrijo. Zato so pa take hude carine, v Ameriki skoraj 100%, se mi zdi. Na youtubu je video, kjer je šla angleška družina v salon EV na Kitajskem. Samo glej in se čudi.
https://youtu.be/863kHk0HEdE?si=pZvWWqsX47VvJZQ4
Kitajci so ŽE prodrli na EU trg, zato pa so evropski proizvajalci vozil tako slabe volje, saj jim ne morejo konkurirati.
Anonimno 5603, 04.09.2025 ob 10:38
Štajerska 1972, 04.09.2025 ob 10:31
Pa še ena glede stroškov:
Leta 2022 je ID 3 stal 39.000 eur po odbiti subvencije. Danes se ta avto pri posredniških prodaja po 18.500 eur. Posrednik ga zagotovo ni kupil za več kot 15.000 eur….Izguba vrednosti torej 24.000 eur v treh letih. Potem pa so modeli pametni, kakocna leto privarčuje 3000 eur pri gorivu in cestnini..
Joj dolgcajt. Preber vse odgovore v temi da poštekaš zakaj je temu tako. Res ste brezvezniki, ko vam bo 1x kapnil, da lahko kupite samo še EV, ne bo več nobeni subvencij in bombončkov, takrat se spomnite na vse neumnosti, ki ste jih v teh temah na MONu enkrat pisali.
To, da boš lahko kupil samo električnega še zelo dolgo ne bo realnost.
Porsche gre recimo že nazaj na bencin.
Forum je zaprt za komentiranje.