Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kdo čisto sam na silvestrovo?

Še kdo čisto sam na silvestrovo?

Še kdo, ki je čisto sam na silvestrovo, pa vprašanje če bo dobil sploh kakšno voščilo za novo leto? Evo ena takšna tu.

Sama na Silvestrovo in ja dobila sem voščila

Odgovor na objavo uporabnika
evo me, 31.12.2021 ob 22:26

Še kdo, ki je čisto sam na silvestrovo, pa vprašanje če bo dobil sploh kakšno voščilo za novo leto? Evo ena takšna tu.

Si tista, ki zivi sama, bolna in brez sluzbe ali s slabo sluzbo v Nemciji?

V glavnem nas je ze vec! Osamljeni.

Mi trije smo najboljsi par.

Na delu u divljini  zaboravljen, od Boga, i naroda, utapam tugu, uz narodnjake, i alkohol.

Jaz tudi, pa mi nič ne manjka, boljše tako, kot v slabi družbi, pa še mir imam pred pijanci nadležnimi.

Sem samotar, star 25 let. No, ne živim sam. Živim s staršema, ampak oba že spita. Tako da sem trenutno sam. Tako kot lani. Pa me ne gane popolnoma nič.

Pa mi je dolgčas. Noben noče plesat. Muska pa tok na glas da sebe ne slišim ko govorim. Dva veseljaki ne moreta ostalih 10 dosadnih v dobro voljo spravt. 😀

Niste krivi sami, to je rezultat družbe in politike modernega egoizma in individualizma. Antidepresivov se pa predpiše v enem letu kot prej v desetih skupaj. Škoda da nisem star 80.

Ne ravno cisto sam. Druzbo mi dela knjiga.

Jaz si to tako predstavljam. Ce jaz nimam punce, pomeni to potem, da ima nekdo dve.

To ni ravno živo bitje in tak odgovor bi lahko dal le avtist.

Od Telekoma ga boš ziher dobila! 🙂

Na internetu nikdar in nikoli niste sami. Tole je pa polnočni poljub?. Lahko se dotaknete tega na zaslonu in prenesete to na lice. Sam sem se tega dotaknil, prenesel najprej na desno in se še enkrat dotaknil ter prenesel na levo lice. Od zaslona sem oddaljen dobre pol metra, verjetno tudi vi. Smo pribljižno v isti poziciji v odnosu na zaslon.  Sem znotraj vsakega od vas, popolnoma neviden. Vsi skupaj nepremagljivi in neuničljivi.

Tist ko je napisal odgovor z up.imenom štamperlov pepi podjebava. On knjigo še zaprto vidu ni, štamperl pa.

Meni bi kniga bila najboljsi prijatelj samo, ce bi mi lahko posodila denar.

Pa ne da ga nadzirate.

Svojga brata vpraši, on bo vedu.

Glede na to, da sem kar pogosto prisoten na temu forumu, lahko povem, da 95 % ljudi samo podjebava. Tudi moderatorji so med njimi.

Polnočni poljub je možen samo v temnem prostoru. Na internetu se vse vidi.

Jebo ti njegov brat mamico.

Dovolis da fotkam tvoje komentarje?

Evo, tudi jaz sem sama oziroma mi družbo dela maček. Ta pravi, kosmati, ne alkoholni:) Srečno novo leto vsem.

samas, 01.01.2022 ob 00:15

Evo, tudi jaz sem sama oziroma mi družbo dela maček. Ta pravi, kosmati, ne alkoholni:) Srečno novo leto vsem.

Redna as ti?

?

Bem mu…. Ko lani. Jst sem bil. Ti si bla. Pa tista ki je imela malo macko na sliki… A je raglja? Pa ne vem kdo je se bil… Radodajka z svojimi nicki… Darc mogoc…

Kakorkoli no.

gLansič vas rada ma.

Znaš tko, 01.01.2022 ob 00:20

Redna as ti?

?

Bem mu…. Ko lani. Jst sem bil. Ti si bla. Pa tista ki je imela malo macko na sliki… A je raglja? Pa ne vem kdo je se bil… Radodajka z svojimi nicki… Darc mogoc…

Kakorkoli no.

gLansič vas rada ma.

Ne, nisem Redna:) Sem ena druga z mačkom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close