Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Se kdaj pred možem hvalite?

Se kdaj pred možem hvalite?

Po 20 letih ga imam dovolj, ampak samo njegovega ega.

Počasi mi je stopilo v glavo, da sem idealna žena (za moškega seveda), ker sem “zgledna” gospodinja, mama in sex prijateljica (ampak ko samo njenu paše). Pa sem začela v drugo skrajnost, prej sem se kujala, ker noče sexat, zdaj pa se hvalim, češ kako sexi ženo ima, da bi moral biti vesel in srečen, ker bi rada velikokrat. On pa se zraven spravlja z dolgo faco, kot da gara in se muči. Druge nima, se pa bojim da je pri 40 že v zatonu. Predlagala sem mu obisk pri zdravniku pa je znorel.

Doma nič ne naredi, čez vikend spi do 12h, hodi na rekreacijo s prijateljem (šport, da ne bo pomote)…Vprašala sem ga če se me je naveličal, pa pravi da je njemu fino in da je tudi sex super (ampak kaj ko ga je takooo malo).

Tiste ki imate izkušnje, na kateri strani se da dobim kak “zmenek” brez obveznosti. Ko bom prišla do roba se ne bom mogla več ustavit. Pa ga imam neskončno rada, pogovor pa tudi ne pomaga. Glede opravil mi je vseeno, eč vse sama pospravim, samo da bi bila potešena.

Mavrični vitez je tako potreben praznenja, da se kar nanj obrni, je ravnokar online. :)))

Če ti bo mavro premalo, lahko pa še svojega frenda megaboya pripelje, pa se bosta menjavala in te zadovoljevala, da boš najbolj potešena žena v mestu 😀

+RIMČEK
+lovilec svetlobe

= seks v jatah :)))

Kot bi brala sebe…ko pa je že pri stvari je v 3 minutah konec 🙁

Joj, mi je kar hudo.Sploh ne razumem kaj se dogaja z moškimi v teh časih. Tudi kakšna sodelavka je že pojamrala o takem problemu, čeprav pa imam kar nekaj prijateljic, ki pravijo da je pri njih pa obratno. Jaz pa si mislim da so srečnice.

Ko se midva sicer najdeva, pa je res nebeško, se potrudi, pa še dolgo traja. Ko je konec sem sicer srečna, me pa popade jok, ker je tega malo. Jok seveda skrijem pred njim, ker hitro zaspi ali pa gre gledat tv.

Mislim da če še takrat ne bi bilo ok, da bi se že razšla, tako pa čakam na drobtinice.

pa njemu je super ni se mu treba matrat stabo

Aja, penetracije je 3 minute, niti ne. Drugače se pa pomatra kakih 20 minutk…samo vse rutina…Ajej, imam 35 let…kaj še bo 🙁

Pri nas je bilo tako, da ko sem bila jaz v 20-ih, mi ni bilo kaj dosti do sexa, zdaj v 30-ih pa mi je preklopilo v drugo smer..
Mož je zadovoljen, ker zdaj sexava veliko. Jaz pa nisem zadovoljna, ker je še vedno premalo in prekratko, zmeraj malo zmanjka in če si ne pomagam sama, ne doživim vrhunca 🙁

Punce, dejte si no že nabavit vibratorje. Kaj bi z dodatnimi dedci- se vam je zmešalo?

mogoče kje drugje bolj pridno telovadijo…

Vajin odnos je izgubil glavni smisel….Saj se sama sebi in pred drugim le še pretvarjata in si lažeta.

Če boš varala, ne boš nič bolj zadovoljna.

Vsekakor gre za sindrom prezgodnjega partnerstva. Ljudje se vmes spreminjamo in to najbolj ravno med 20. in 30. letom, ko se naplete največ zvez.
No, jaz sem ravno v nasprotni situaciji. Zagotovo zamudil tisto obdobje, pa manjka urejenega družinskega življenja. Gre v glavnem za krpanje, a še vedno v pričakovanju presenečenja, da doživim tisto, kar se dogaja v zgoraj omenjenih letih.

sproscenoprebujanje@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close