Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Se je treba za menjavo vozniškega dovoljenja kaj najaviti

Se je treba za menjavo vozniškega dovoljenja kaj najaviti

Tisto roza s kartico.

Ali kar prideš s slikami in plačaš 20 € pa ti ga izdajo?

Je pa UE LJ, Tobačna.

Že ves čas tega koronskega sraaaanja se je treba na UE naročiti, torej se bo treba naročiti tudi za to.

Me pa zanima, a moraš imet na slikah masko, ali si lahko brez.

Tudi mene zanima, sinu potece pasus, a kar grem tja s sliko, ali je res treba klicat in se narocit???

Za menjavo dokumentov je na UE potrebno naročanje!

Seveda se je potrebno narocit in tako bo tudi ostalo.. Gospoda je prevec obremnjena, pol je pa tu se strasna nevarnost covida, kaksen dodatek bi vse resil..

Mogoče se je v Ljubljani treba naročit, lahko pa se zapelješ v kak bližnji kraj, praktično ni nikjer naročanja in tudi vrste so kratke.

Odgovor na objavo uporabnika
K jol, 18.02.2022 ob 11:23

Seveda se je potrebno narocit in tako bo tudi ostalo.. Gospoda je prevec obremnjena, pol je pa tu se strasna nevarnost covida, kaksen dodatek bi vse resil..

Gospoda na UE bi bila veliko bolj vesela, če te bedarije  z naročanjem ne bi bilo, verjemi. En kup slabe volje z obeh strani, samo dodatno delo, haska pa nobenega.

Za avtorja pa samo en klik stran:

https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-javno-upravo/o-ministrstvu/sluzba-za-upravne-enote/podatki-o-cakalnih-dobah-na-upravnih-enotah/

noja13, 18.02.2022 ob 12:25

Gospoda na UE bi bila veliko bolj vesela, če te bedarije  z naročanjem ne bi bilo, verjemi. En kup slabe volje z obeh strani, samo dodatno delo, haska pa nobenega.

Za avtorja pa samo en klik stran:

https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-javno-upravo/o-ministrstvu/sluzba-za-upravne-enote/podatki-o-cakalnih-dobah-na-upravnih-enotah/

Eni so pridni, drugi hodijo v službo samo zaradi dobre plače.

pri nas ni blo treba, 18.02.2022 ob 12:19

Mogoče se je v Ljubljani treba naročit, lahko pa se zapelješ v kak bližnji kraj, praktično ni nikjer naročanja in tudi vrste so kratke.

Tudi v majhnih krajih se je treba naročiti.

Pri nas se čaka cca 3 tedne.

Ker je že ravno tema odprta vprašam tu: se da tam na UE fotkati ali moraš v nek foto studio ala Foto Tivoli? Mami rabi zamenjati, da jo prav napotim ko bo od frizerja 🙂

(se vidi, da že doooolgo nisem bila na UE za karkoli)

Pri fotografu se slikaš, ali pa na avtomatu.

Se je pa povsod treba naročiti, ker drugače te že v štartu ne spustijo v stavbo, če nisi na seznamu za tisti dan. Jaz sem se ta teden naročala, na vrsti bom 9.3. Ni Ljubljana.

Pri nas na Koroškem se ni treba naročit. Sem bila ravno ta teden, urejeno skupaj s plačilom v 10 min.

BABICA OD, 18.02.2022 ob 15:52

Pri nas na Koroškem se ni treba naročit. Sem bila ravno ta teden, urejeno skupaj s plačilom v 10 min.

se vidi, da niste čisto na Balkanu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close