Se je moral Katjin oče testirat?
replika neprijavljena, 30.09.2021 ob 10:46
vprašanje na mestu, 30.09.2021 ob 08:30
kaj697, 30.09.2021 ob 08:27
2205, 30.09.2021 ob 08:24
zanimivo je, kako hitro je izkoristil smrt svoje hčerke, da je gobcal na protestu
Bi moral bit tiho, da bi se še ta smrt pometla pod preprogo? Ti bi si doma na kavču jajca čohal, če bi bila tvoja hčerka umorjena?
Ni bila umorjena pač pa je žal umrla zaradi zapletov po celjenju. Kapiš?
In ne, na njegovem mestu par ur po smrti otroka ne bi iskal pozornosti na nekih huliganskih izgredih pač pa bi žaloval, urejal vse za pogreb.
Se vidi čustvena globina in sposobnost empatije sdsovcev. Da o osnovni pieteti ne govorimo.
Na ravni betonske kocke.
Jep.
Zartrose izven profila, 30.09.2021 ob 10:44
Za figovo torto.
Dajte že zrihtat ta forum, kaj ste delli to sranje iz dobro delujočega foruma? A ste vsi pocepljeni in je to rezultat vašega dela?? CCCCC
To je rezultat medovernet-ove koronske podkupnine.
Ta portal je bil eden izmed bolj obiskanimi in po merilih fašistov preveč zdravo razumno usmerjen. Zato ga je bilo potrebno uničiti, finančno stimulirati ter poslati fašistične koprive, da bi njihov genocid bil uspešen.
Saj sem pred kratkim prilepil seznam medijev, ki so med najbolj obiskanimi ali popularnimi in so bili na spisku za koronske finančne vzpodbude.
figova torta, 30.09.2021 ob 08:45
Če bi umrla moja hči, bi jaz najverjetneje povsem zlomljena čemela doma in niti slučajno ne bi želela nastopati pred neartikulirano množico.
Grozljivo je, da o smrti te mlade ženske pišete kot o umoru. Tisti, ki ji je vbizgal cepivo, ji prav gotovo ni privoščil smrti. Tisti, ki so se borili za njeno življenje, tudi ne. Tisti, ki stoji za PCT priporočilom, tudi ne.
Zakaj ne pomislite na to, kolikim ljudem je cepljenje do sedaj rešilo življenje, koliko cepljenih ljudi je covid prebolelo v lažji obliki? Cepimo se vendar zato, da zaščitimo sebe in druge ter da s precepljenostjo izkoreninimo bolezen. V mojem otroštvu smo bili v marcu in aprilu 1972 vsi (!) do zadnjega cepljeni proti črnim kozam (ki so imele visoko smrtnost, 20%). 14 dni, cela Jugoslavija – in bolezen smo izkoreninili.
Lahko pa tudi pomislite na to, koliko ljudi je do sedaj umrlo zaradi okužbe s covidom (in pogosto pridruženimi boleznimi) – tudi teh slabih 5000 ljudi je imelo družine, prijatelje, bili so ljudje kot ta mlada ženska. Žalujte še za njimi.
No vidis,jaz bi napela vse sile in možnosti,da obelodanil,da se se se komu to ne zgodi ,in zagotovo bi zahtevala opravičilo,sicer pa v takem primeru ,sploh ne bi imela več kaj izgubit.Ljudje smo zelo različni in različno zalujemo.
Nikogar ne obsojam, mi je pa bilo enako zanimivo, kot večini visoko izobraženih – kako lahko človek tako ( lepo in artikulirano pravzaprav ) govori pred množico, kar je že samo po sebi izziv za nekoga, ki ni vajen javnega nastopanja.
Je pa res, da enim otroci pomenijo vse – recimo meni – in dvomim, da bi bil sploh sposoben urejati stvari za pogreb, kaj se šele meniti za govorništvo.
Po spletu se govori marsikaj – tudi da že dolgo ni imel stikov s hčerjo…
yram, 30.09.2021 ob 08:57
no ja no, 30.09.2021 ob 08:39
odgovor na dlani, 30.09.2021 ob 08:35
Cepivo = ruska ruleta
Še kaj ni jasno?
Točno toliko, kot vsaka pokajena cigareta, vsak kozarec alkohola, vsaka vožnja z avtom, vlakom, letalom. Vsaka nosečnost, vsak medicinski poseg.
Pa kup ljudi vse to počne. Prostovoljno.
Tako je porostovoljno. Kar pocnejo z odloki je pa prisilno. Vidis ali ne razliko.?
Pa vidiš da ji ni jasno.
Ne loči prostovoljno od prisile.
Morda pa živi s takim, pod prisilo.
Forum je zaprt za komentiranje.