Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se je moral Katjin oče testirat?

Se je moral Katjin oče testirat?

Odgovor na objavo uporabnika
jaz pa ne, 30.09.2021 ob 09:05

vprašanje na mestu, 30.09.2021 ob 08:30

kaj697, 30.09.2021 ob 08:27

2205, 30.09.2021 ob 08:24

zanimivo je, kako hitro je izkoristil smrt svoje hčerke, da je gobcal na protestu

Bi moral bit tiho, da bi se še ta smrt pometla pod preprogo? Ti bi si doma na kavču jajca čohal, če bi bila tvoja hčerka umorjena?

Ni bila umorjena pač pa je žal umrla zaradi zapletov po celjenju. Kapiš?

In ne, na njegovem mestu par ur po smrti otroka ne bi iskal pozornosti na nekih huliganskih izgredih pač pa bi žaloval, urejal vse za pogreb.

V takem primeru bi bila jaz zelo jezna, hudo jezna in ne da bi samo govorila na protestih, verjetno bi bila tudi agresivna!

Ta oce se je se zelo kulturno obnasal, jaz se ne bi.

Da se kateremu od mojih otrok kaj zgodi, bi obrnila zemljo na glavo, da nekdo odgovarja, ce ne po pravni poti, pa drugace!

Ne vem, ce si kdaj izgubil koga ljubljenega in ne razumem, kako nekdo, ki ima otroka, v takem primeru ne obcuti te jeze!

Ja, jezo, žalost, bes, gnus. Res me je prizadelo.

no ja no, 30.09.2021 ob 08:39

odgovor na dlani, 30.09.2021 ob 08:35

Cepivo = ruska ruleta

Še kaj ni jasno?

Točno toliko, kot vsaka pokajena cigareta, vsak kozarec alkohola, vsaka vožnja z avtom, vlakom, letalom. Vsaka nosečnost, vsak medicinski poseg.

Pa kup ljudi vse to počne. Prostovoljno.

Seveda.

PROSTOVOLJNO!

Razumes razliko?

figova torta, 30.09.2021 ob 08:45

Če bi umrla moja hči, bi jaz najverjetneje povsem zlomljena čemela doma in niti slučajno ne bi želela nastopati pred neartikulirano množico.

Grozljivo je, da o smrti te mlade ženske pišete kot o umoru. Tisti, ki ji je vbizgal cepivo, ji prav gotovo ni privoščil smrti. Tisti, ki so se borili za njeno življenje, tudi ne. Tisti, ki stoji za PCT priporočilom, tudi ne.

Zakaj ne pomislite na to, kolikim ljudem je cepljenje do sedaj rešilo življenje, koliko cepljenih ljudi je covid prebolelo v lažji obliki? Cepimo se vendar zato, da zaščitimo sebe in druge ter da s precepljenostjo izkoreninimo bolezen. V mojem otroštvu smo bili v marcu in aprilu 1972 vsi (!) do zadnjega cepljeni proti črnim kozam (ki so imele visoko smrtnost, 20%). 14 dni, cela Jugoslavija – in bolezen smo izkoreninili.

Lahko pa tudi pomislite na to, koliko ljudi je do sedaj umrlo zaradi okužbe s covidom (in pogosto pridruženimi boleznimi) – tudi teh slabih 5000 ljudi je imelo družine, prijatelje, bili so ljudje kot ta mlada ženska. Žalujte še za njimi.

In koliko ljudi je z lahkoto prebolelo virus brez cepiva?

3% ljudi ima komplikacije, umre 2%! Vecina teh starejsih od 65 let! Polovica starejsih od 75 let!

A zato je treba silit ljudi v cepljenje?!

tudi brez cepiva, 30.09.2021 ob 09:15

In koliko ljudi je z lahkoto prebolelo virus brez cepiva?

3% ljudi ima komplikacije, umre 2%! Vecina teh starejsih od 65 let! Polovica starejsih od 75 let!

A zato je treba silit ljudi v cepljenje?!

DEBELA LAŽ

Jebala vas hudobija perverzni anticepilci!

Zelo in se bolj mi je zal dekleta.

Zdaj pa vi, Scherlockhomsi povejte, kaj boste rekli, ko bo vas otrok ali partner umrl zaradi korone? Kako  boste potem objokovali to smrt? Kdo bo po vasem kriv?

I D I O T I.

Vsak, ki sodeluje pri tej ‘pravljici’ ZRAVEN! Pa četudi samo deluje po navodilih, oziroma izpolnjuje ukaze!

Vsak, ki sodeluje pri tej “pravljici” JE zraven!

Anticepilci, anti PCT ste res ogabni. Smrt nekoga izrabljate za svoje zdrahe.

Res, ogabni do kraja. Mon je poln tem o smrti neke ženske. Pa ne zato, ker bi vam bilo hudo zaradi nje.

Prav norite od veselja, da je nekdo umrl, da lahko zdaj nabijate svoje teorije tu gor. Za kozlat ste.

Vem, da vam ni mar za umrlo, samo obstajajo pa njeni bližnji, ki jim je mar. Imejte malo spoštovanja do njih in nehajte orgazmirat, ker je nekdo umrl. Prav vidi se vam, kako vam je to v veselje, da lahko bluzite naprej.

A ves da se jaz tudi kdaj vprasam, 30.09.2021 ob 09:22

Jebala vas hudobija perverzni anticepilci!

Zelo in se bolj mi je zal dekleta.

Zdaj pa vi, Scherlockhomsi povejte, kaj boste rekli, ko bo vas otrok ali partner umrl zaradi korone? Kako  boste potem objokovali to smrt? Kdo bo po vasem kriv?

I D I O T I.

Nihče še ni umrl zaradi korone. So pa nekateri umrli s korono. To je tako kot če se starejši človek znajde v bolnišnici zaradi zloma kosti, dodatno dobi pljučnico. Veliko je takih primerov.

hmmm363, 30.09.2021 ob 09:06

Kako bi odreagirali vladniki, če bi šlo za otroka katerega izmed njih?

Njihovi otroci niso cepljeni. Njihove otroci so neprimerno bolje in odgovorno obravnavani, kot otroci navadnih ljudi.

kaj697, 30.09.2021 ob 08:57

Točno tako! Farmacija, vlada in vsi, ki ste kdajkoli propagirali in priporočali cepljenje ste sokrivi za njen umor.

Tako je. Vemo, da se gre za zločin, ki nima popolnoma ničesar skupnega z zdravjem.

kaj697, 30.09.2021 ob 08:35

za vprašanje na mestu

Torej imaš izkušnje? Pojma nimaš o čem govoriš. Lahko ti žaluješ, če se ti je otrok poškodoval, zbolel, imel nesrečo. Če pa je bil umorjen pa boš do smrti iskal krivca in pravico za svojega otroka!

SVOBODNA ženska se je želela SVOBODNO gibati po SVOBODNI državi v kateri ni razglašena epidemija. In da demokratična, pravna in socialna država ji je rekla, da se mora za to cepit. Pa je popustila, šla na cepljenje in sedaj je mrtva. To je UMOR! Lahko naivno rečeš, da nenaklepni, a kljub temu še vedno UMOR!

Podpis!  To prisilno cepljenje je ogabno. In je umor!

Dodam še članek :   https://www.planet-lepote.com/zakaj-ljudje-umirajo-inn-bodo-umirali-se-tedne-mesece-in-leta-po-prejetju-mrna-cepiva-za-covid-19/

Pa še zdaleč nista umrla samo dva, čeprav bi naj dva na dva milijona, pri nas 2 na 120000.

Primerov je ogromno.

Resnična zgodba: Moj oče je umrl po cepljenju za Covid-19

Prvo kar bi naredila bi vse odgovorne poslala v zapor ali kam drugam. Še dobro, da je bil oče tako miren. Men bi se utrgalo.

Maščevanje, 30.09.2021 ob 09:55

Prvo kar bi naredila bi vse odgovorne poslala v zapor ali kam drugam. Še dobro, da je bil oče tako miren. Men bi se utrgalo.

Slej ko prej jih bo začela glodati vest!

kdo je umrl samo zaradi covida?, 30.09.2021 ob 09:27

Nihče še ni umrl zaradi korone. So pa nekateri umrli s korono. To je tako kot če se starejši človek znajde v bolnišnici zaradi zloma kosti, dodatno dobi pljučnico. Veliko je takih primerov.

Še en facebook doktor :)))))))))

2205, 30.09.2021 ob 09:19

DEBELA LAŽ

Ni pozrebe, da mi verjames.

Odpri si tabele na kovid sledilniku in si preracunaj, koliko je virus korone res nevaren.

Ao mao, 30.09.2021 ob 10:28

Še en facebook doktor :)))))))))

Kdo je umrl samo zaradi kovida?

Kdo je bil popolnoma cil in zdrav, fasal kovid in umrl?

tudi brez cepiva, 30.09.2021 ob 10:33

Ni pozrebe, da mi verjames.

Odpri si tabele na kovid sledilniku in si preracunaj, koliko je virus korone res nevaren.

To pa je že preveč dela zanjo.

no, pa ti povej, 30.09.2021 ob 10:36

Kdo je umrl samo zaradi kovida?

Kdo je bil popolnoma cil in zdrav, fasal kovid in umrl?

Menim, da ni nihče.

Ja kako pa ti veš, kako bi drugače preboleli kovid? pa ali bi sploh zboleli z njim?

Ne veš! zato je brezveze ugibat kaj bi bilo ČE ČE ČE bi bilo.

Zgodila se je smrt zaradi cepiva! In ja-odgovoren je tisti, ki je vsilil PCT in nihče drug. Da ne moreš it normalno v trgovino, na delo, na vlak, bus… Pa kje si to še vidla pri obveznih cepljenjih? pa če bi se ošpice razpustile, bi marsikdo najebal, ker ta bolezen pa ne poteka brez znakov ali le z blagimi znaki, kot poteka kovid v mnogih procentih. Ne vi vidite samo tisto malo hujšega poteka.

Odprite oči poglejte celotno sliko te bolezni. Celotno ne le mikro delček le tega.

Za figovo torto.

Dajte že zrihtat ta forum, kaj ste delli to sranje iz dobro delujočega foruma? A ste vsi pocepljeni in je to rezultat vašega dela?? CCCCC

Se vidi čustvena globina in sposobnost empatije sdsovcev. Da o osnovni pieteti ne govorimo.

Na ravni betonske kocke.

In to v času, ko v državi sploh ni razglašena epidemija!

Zakaj potem ni vsiljen PCT zaradi španske gripe? Ubila je na milijone in še danes je prisotna. Se bomo cepili in testirali prav na vse viruse, ki so prisotni v času našega življenja? Zakaj ne?

Kot je že napisal nekdo pred mano – širšo sliko je treba pogledat.

Zartrose izven profila, 30.09.2021 ob 10:44

Za figovo torto.

Dajte že zrihtat ta forum, kaj ste delli to sranje iz dobro delujočega foruma? A ste vsi pocepljeni in je to rezultat vašega dela?? CCCCC

Nisem desno orientirana.

Ne padam pa na provokacije sredinih anticepilcev.

Pomisli – če se nihče ne bi cepil – kakšno bi bilo stanje v državi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close