Se je moral Katjin oče testirat?
kaj697, 30.09.2021 ob 08:27
Bi moral bit tiho, da bi se še ta smrt pometla pod preprogo? Ti bi si doma na kavču jajca čohal, če bi bila tvoja hčerka umorjena?
Ni bila umorjena pač pa je žal umrla zaradi zapletov po celjenju. Kapiš?
In ne, na njegovem mestu par ur po smrti otroka ne bi iskal pozornosti na nekih huliganskih izgredih pač pa bi žaloval, urejal vse za pogreb.
vprašanje na mestu, 30.09.2021 ob 08:30
Ni bila umorjena pač pa je žal umrla zaradi zapletov po celjenju. Kapiš?
In ne, na njegovem mestu par ur po smrti otroka ne bi iskal pozornosti na nekih huliganskih izgredih pač pa bi žaloval, urejal vse za pogreb.
Upam, da boš imel obilo priložnosti za te opravke v tvojem domačem krogu. Če bodo povezani s kako kapjo po cepljenju, pa še toliko bolje.
Točno to!!! Ko boš, če boš na njegovem mestu.. potem lapaj, do takrat pa, če trdiš, kk razumno bitje si, evo dokaži, razumi trpečega, zgubljenga, nemočnga, obupanga, jeznga, šokiranga in ne sodi v prazno! Ka pomaga zdaj js ji js bi js bi… Kr neki!!!!!! Tok pameti, pa ta premore sam obsojanje, kje se skriva empatija?? Ojoj!
CrazY FroG ?, 30.09.2021 ob 08:34
Točno to!!! Ko boš, če boš na njegovem mestu.. potem lapaj, do takrat pa, če trdiš, kk razumno bitje si, evo dokaži, razumi trpečega, zgubljenga, nemočnga, obupanga, jeznga, šokiranga in ne sodi v prazno! Ka pomaga zdaj js ji js bi js bi… Kr neki!!!!!! Tok pameti, pa ta premore sam obsojanje, kje se skriva empatija?? Ojoj!
Za vprašanje na mestu
za vprašanje na mestu
Torej imaš izkušnje? Pojma nimaš o čem govoriš. Lahko ti žaluješ, če se ti je otrok poškodoval, zbolel, imel nesrečo. Če pa je bil umorjen pa boš do smrti iskal krivca in pravico za svojega otroka!
SVOBODNA ženska se je želela SVOBODNO gibati po SVOBODNI državi v kateri ni razglašena epidemija. In da demokratična, pravna in socialna država ji je rekla, da se mora za to cepit. Pa je popustila, šla na cepljenje in sedaj je mrtva. To je UMOR! Lahko naivno rečeš, da nenaklepni, a kljub temu še vedno UMOR!
vprašanje na mestu, 30.09.2021 ob 08:37
In ti seveda veš, kaj sem v življenju že izkusil?
Ne vem, kot ti ne veš kako in zakaj oče reagira tako. Obsojati si začel ti. Oprosti, če ti js delam krivico. Črpam zgolj iz tega konteksta. Pr seb vidim, več gorja kot doživim, majj drznem “pametovat” o reakcijah drugih pr tragičnem dogodku.
Če bi umrla moja hči, bi jaz najverjetneje povsem zlomljena čemela doma in niti slučajno ne bi želela nastopati pred neartikulirano množico.
Grozljivo je, da o smrti te mlade ženske pišete kot o umoru. Tisti, ki ji je vbizgal cepivo, ji prav gotovo ni privoščil smrti. Tisti, ki so se borili za njeno življenje, tudi ne. Tisti, ki stoji za PCT priporočilom, tudi ne.
Zakaj ne pomislite na to, kolikim ljudem je cepljenje do sedaj rešilo življenje, koliko cepljenih ljudi je covid prebolelo v lažji obliki? Cepimo se vendar zato, da zaščitimo sebe in druge ter da s precepljenostjo izkoreninimo bolezen. V mojem otroštvu smo bili v marcu in aprilu 1972 vsi (!) do zadnjega cepljeni proti črnim kozam (ki so imele visoko smrtnost, 20%). 14 dni, cela Jugoslavija – in bolezen smo izkoreninili.
Lahko pa tudi pomislite na to, koliko ljudi je do sedaj umrlo zaradi okužbe s covidom (in pogosto pridruženimi boleznimi) – tudi teh slabih 5000 ljudi je imelo družine, prijatelje, bili so ljudje kot ta mlada ženska. Žalujte še za njimi.
no ja no, 30.09.2021 ob 08:39
Točno toliko, kot vsaka pokajena cigareta, vsak kozarec alkohola, vsaka vožnja z avtom, vlakom, letalom. Vsaka nosečnost, vsak medicinski poseg.
Pa kup ljudi vse to počne. Prostovoljno.
Tako je porostovoljno. Kar pocnejo z odloki je pa prisilno. Vidis ali ne razliko.?
figova torta, 30.09.2021 ob 08:45
Če bi umrla moja hči, bi jaz najverjetneje povsem zlomljena čemela doma in niti slučajno ne bi želela nastopati pred neartikulirano množico.
Grozljivo je, da o smrti te mlade ženske pišete kot o umoru. Tisti, ki ji je vbizgal cepivo, ji prav gotovo ni privoščil smrti. Tisti, ki so se borili za njeno življenje, tudi ne. Tisti, ki stoji za PCT priporočilom, tudi ne.
Zakaj ne pomislite na to, kolikim ljudem je cepljenje do sedaj rešilo življenje, koliko cepljenih ljudi je covid prebolelo v lažji obliki? Cepimo se vendar zato, da zaščitimo sebe in druge ter da s precepljenostjo izkoreninimo bolezen. V mojem otroštvu smo bili v marcu in aprilu 1972 vsi (!) do zadnjega cepljeni proti črnim kozam (ki so imele visoko smrtnost, 20%). 14 dni, cela Jugoslavija – in bolezen smo izkoreninili.
Lahko pa tudi pomislite na to, koliko ljudi je do sedaj umrlo zaradi okužbe s covidom (in pogosto pridruženimi boleznimi) – tudi teh slabih 5000 ljudi je imelo družine, prijatelje, bili so ljudje kot ta mlada ženska. Žalujte še za njimi.
Vsak reagira na svoj način. Jaz pa bi zahtevala odgovore, odgovornost, bila bi besna in skrušena. Je razlika med tem, da se življenja rešujejo in tem, da se igrajo, ko že vrabčki čivkajo o stranskih učinkih in ne zaščiti cepivam. Moraš biti res neumna, da konec septembra 2021 ob poplavi dokazov to ne spregledaš. Sram naj vas bo. In ja to je umor. Da ob vseh alarmih mlado deklsme pod pritiskom nastavi roko. Umor. Nič drugega.
Daj no, 30.09.2021 ob 09:00
Vsak reagira na svoj način. Jaz pa bi zahtevala odgovore, odgovornost, bila bi besna in skrušena. Je razlika med tem, da se življenja rešujejo in tem, da se igrajo, ko že vrabčki čivkajo o stranskih učinkih in ne zaščiti cepivam. Moraš biti res neumna, da konec septembra 2021 ob poplavi dokazov to ne spregledaš. Sram naj vas bo. In ja to je umor. Da ob vseh alarmih mlado deklsme pod pritiskom nastavi roko. Umor. Nič drugega.
?
V takem primeru bi bila jaz zelo jezna, hudo jezna in ne da bi samo govorila na protestih, verjetno bi bila tudi agresivna!
Ta oce se je se zelo kulturno obnasal, jaz se ne bi.
Da se kateremu od mojih otrok kaj zgodi, bi obrnila zemljo na glavo, da nekdo odgovarja, ce ne po pravni poti, pa drugace!
Ne vem, ce si kdaj izgubil koga ljubljenega in ne razumem, kako nekdo, ki ima otroka, v takem primeru ne obcuti te jeze!
Forum je zaprt za komentiranje.