Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se je kdo zaljubil, pa se ne bi smel

se je kdo zaljubil, pa se ne bi smel

pozdravljeni,

odpiram temo da vidim če se še komu dogaja:)

ste se kdaj zaljubili v kakega profesorja, zdravnika, inštruktorja… Mogoče katero osebo, ki je ful starejša od vas? Ste jim povedali?

Opišite vaše doživlanje

Na žalost ja in ne samo enkrat. Večkrat. Seveda nisem povedala nikomur. Je pa hudo mučno.

Ne, da bi se zaljubil. Bila je pa kako leto starejša Boginja. Vsako sem potem primerjal s to Boginjo, ampak nobena ji ni segla do gležnjev. To je pa kriza, težka kriza. Ta Boginja ima še vedno svojih večnih osemnajst let. Mene je pa razneslo in odneslo sem ter tja po vesolju.

V zasedeno, kot najstnik. Pa dosti mlajšo. Mislim, da je nikoli ne bom čisto pozabil. Od tega so minila 4 leta, pa še vsak dan mislim nanjo.

Ne bi rekla “zaljubila”… Bolj v smislu občudovanja, idealizacije, sanjarjenja.

Velikokrat. Ni pa to zaljubljenost ali všečnost. Slednji (vsaj pri meni) zahtevata recipročnost ali pa vsaj dosegljivost.

Nikogar ne moreš imeti rad, če ga intimno ne poznaš v vlogi (in ne mislim na spolnost). V smislu, da za nekega prijatelja/Ico “sanjaš” kako super bi bilo imeti takšnega brata/sestro, ker ga/jo poznaš samo prijateljsko, ostalega pa ne vidiš.

Vsi smo ljudje in v merah normale se mi zdi zelo dobro in zdravo “sanjati”, saj nas to motivira v življenju. Je velika razlika ali sanjaš o “romantičnem izletu” iz filma ali porabiš denar za položnice in se vrneš iz povprečnih počitnic v neogrevan dom brez vode in elektrike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close