Še jaz- kje najti moškega nad 40, ki si ne želi otrok
nekdo je napisal -išče stare ker imajo že odrasle otroke…kar je sicer res, ampak “stare” me je pa zmotilo, ker sem sam star že skoraj 60 in ti lahko povem, da sem zadnjič tekel 10 km z dvema frendoma iz službe en 45, drugi 48-oba brez kondicije….jaz sem po 4 km tekel naprej in jih srečal potem ko sem tekel nazaj na 5 km ko sta pila pivo….
toliko o vitalnosti starih in o življenskem slogu-stilu onih okrog 45.
Že res da si star kolko se počutiš in kako si vitalen…. ampak nekako je treba določit neke mejnike kaj je mladost kaj so srednja leta kaj pa starost……
Za mene osebno je maldost do 30tega od 31tega do 55tega so srednja leta vse po 55tem letu pa je starost….. zdaj pa če je kak ”starec” pri 60tih bolj fizično pripravljen od kakega mladca to pa tak vsi vemo da je res…..
Samo verjemi najbolši 60 letnik je še vedno slabši od najbolšega 20 letnika, pa obračaj kak češ pa se tolaži, to je dejstvo!
Oooh, to je pa tko kot bi jaz pisala.. S to razliko, da jaz nimam otrok, ker se pač… hmm, niso zgodili. Sama pa ne bi niti več poizkušala, ker mi enostavno last-minute variante ne grejo dobro. Že diploma je bila že skoraj v zadnjem možnem roku in… občutek je še zmeraj slab.[/quote]
Saj sama poizkušat v tej smeri, bi bilo bolj jalovo početje. Vsaj dva morata bit za to 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.