ŠE IMA KATERA PARNERJA KI GA PO NEKAJ MESECEV NI ZARADI DELA V TUJINI?
Parner odhaja na delo v tujini, ne bo ga dva ali tri mesece, potem bo nekaj časa doma, pa spet gre in dva ali tri mesece ga ni pa spet bo… Še ima katera takšnega parnerja? Kako dolgo že tako dela v tujini? Moj pravi da bi leto ali dve, zaradi zasluška. Koliko vaš parner ki ga po mesec ali dva ni zasluži? Kako je vam medtem? Vam je zelo hudo, kaj počnete….
Živim tako že šesto leto in je za popizdit!!! Ne vem v kaki vezi si, že dlje časa skupaj al bolj na frišno. V glavnem, smo odtujeni do konca, otroc ga komaj še poznajo, men gre vsakič na živce ko pride in mi ruši mojo rutino. Pravzaprav smo že na točki, ko si kar oddahnem, ko spet gre. Globoko odsvetujem!!!
moj dela 6 tednov in je 6 tednov doma. zasluzi ok, zacel je z 2400 neto (vsak mesec, tudi ko je doma), sedaj ze veliko vec. vesela sem, ko gre in vesela sem, ko pride. ni panike, ce sta oba za to. saj bos videla. je pa res, da na zacetku reces, da gres samo za 2 leti, ampak denar te potegne in tezko je pasti nazaj na “majhno” placo. No, moj je ze na zacetku rekel, da bo delal tako do penzije. Saj bo mogel, imava lepo hiso in nekdo jo mora placati :)) LP
Če bi mi bil pomemben zaslužek,bi vzela enga ki že ima nekaj pod palcem.Tako pa raje vidim,da imava manj in drug drugega v bližini.
Poznam pa dva primera,ki sta takole šmirala na daljavo…par let,potem pa vsak po svoje.Se jima je vse ohladilo!Obe ženski sta si ustvarili novo družino,moška pa še kar v tujini in dnarce služita:(
Zakaj že..?
Tudi moj tako hodi v tujino, po 2 meseca, ampak je potem pol leta doma, včasih tudi več. To je samo občasno. Sedaj že dolgo ni šel nikamor. Gre pa v ZDA. Se navadiš, ni tako hudo, sploh, če imaš otoke in je dela dovolj. Vsak dan se slišiva ali vidiva po skypu.
Če gre tvoj za 2 leti in zato, da bo zaslužil, potem naj gre, saj boste imeli vsi nekaj od tega. Ne bo ti tako hudo, se boš navadila in organizirala.
Živjo
Sem poročen in Iščem simpatično in tudi poročeno dekle za občasen klepet in morda tudi druženje. Lj in okolica sta v prednosti. Zaželjeno starost od 35-45. Bodi srednje postave in se oglasi180/85 fantu. Bikerboy.19720@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.