Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Se forumovci poznate med sabo?

Se forumovci poznate med sabo?

Boom ma te rad :-))))))[/quote]

Mene pa Boom sploh ne mara. Še več, pravi, da me bo “obiskal” ponoči in naj preverim, če imam okna zaprta. :)) In to samo zato, ker nisem zaprisežena politična “vernica”. :)))

Boom ma te rad :-))))))[/quote]

Mene pa Boom sploh ne mara. Še več, pravi, da me bo “obiskal” ponoči in naj preverim, če imam okna zaprta. :)) In to samo zato, ker nisem zaprisežena politična “vernica”. :)))[/quote]

jebela, tipično babje spreobračanje besed :-))) Kaj pa veš kakšen bi bil moj namen obiska? Mogoče bi potem celo želela spremeniliti lastno politično prepričanje :-)))

Boom pazi, da se ne zameriš antilopi. Lahko te doleti celo prošnja za menjavo nicka :).

Včasih res dobiš občutek, da se nekateri med sabo poznajo, ker teče napol zasebna debata samo med njimi, posti drugih pa so ignorirani.

Včasih res dobiš občutek, da se nekateri med sabo poznajo, ker teče napol zasebna debata samo med njimi, posti drugih pa so ignorirani.[/quote]

Ma kaj to? Nekateri smo menda celo poženjeni :-))))))

Včasih res dobiš občutek, da se nekateri med sabo poznajo, ker teče napol zasebna debata samo med njimi, posti drugih pa so ignorirani.[/quote]
A bi še ti rabila kakšnega “Antilopeka”? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close