Se forumovci poznate med sabo?
Da še jaz najprej povem. Ne poznam nikogar. Sem se pa pred leti z nekom z MONa srečala. Verjetno s foruma Mladi, ker je že kar dolog nazaj. Pa pojma nimam, če je še kdaj tu gor.
Včasih kaj vprašam, samo nimam pa rada, da bi me kdo poznal. Zato včasih uporabim en nik, drugič drugega. Ne zlonamerno, ampak zato, ker kakih problemov nočem preveč javno izpostavljat.
Minči, če boš (zdržala 😉 enčas na teh straneh, nas boš spoznala tako ali drugače. Vsak piše iz tistega o čemer razmišlja in sčasoma že nekako spoznaš ljudi, vsaj tiste, ki se oglašajo pod istim nickom.
Včasih se ponudi priložnost, da se ti kdo predstavi v kostumu, ki ga je izbrala njegova duša za tuzemsko življenje in slika je popolna….. 😉
Koliko se pa zares poznamo je pa druga zgodba . 🙂
🙂 In včasih (neredko) se prepozna tudi one, ki pišejo pod drugačnimi nicki. Minči, če boš dovolj dolgo pisala sem, bomo tudi tebe prepoznali, buuuuuu 🙂
Dvomim tud, da ima nekdo tako specifičen problem da se ga da samo po tem prepoznat, ampak zakaj se bat, če te prepoznajo?! A nismo vsi ljudje? A so tisti, ki spregovorijo o sebi kaj manj in slabši od onih, ki vse zadržujejo zase? Čist retorično sprašujem.
:)))))
Krivokljunčica jaz pa ne bi bil tako vase prepričan, da gre vedno za isto osebo in da jo jaz lahko 100% prepoznam….. :/
Sploh pa zakaj bi to obelodanil, da sem koga prepoznal? Kaj mi bo to?
Zakaj to rabim/želim povedat na glas?
Se ti ne zdi, da to nekaj pove o meni, več kot pa o njem?
In zakaj ne bi nekomu pustili “skrivalnice”, če si jo želi, saj mu svetuješ/pišeš o tistem kar piše in ne zato kdo piše? Ali tebi to ne gre skozi?
Večkrat se zgodi, da koga “obsodijo/te” da je pisal že tam in tam pod xy nicki…. ja in kaj sedaj?
Čemu “obsodba”? :/
Kakšnega sprenevedanja? Če nekdo v eni temi piše pod enim imenom, v drugi pod drugim… pa kaj, a je to sprenevedanje? A je to tako moteče zate? Oz zakaj misliš da bi moral nekdo pisat vedno pod istim imenom, in ga ti opozarjaš na “sprenevedanje”, če pa tudi sama ne uporabljaš vedno istega imena?
ps
Pa upam, na odgovor brez sprenevedanja, za katerega praviš da ti ni všeč 😉
Neeee nič me ne moti, samo sprašujem, želel sem vedet kaj nekatere žene, da s tako gotovostjo “napadete” nekoga in mu celo prepovedujete, da bi še pisal, komentiral, ker si je “drznil” pisat pod več imeni?…
Drugače pa nimam težav s tem, da bi komu kaj zameril oz bi me motilo. Tudi ti nisi izjema. Saj se samo pogovarjamo, izmenjujemo mnenja. Meni je že bolje, še zate bi si želel to 😉
Še enkrat nič ti ne zamerim, oz nikomur od pišočih. 🙂
Ja so ekstremni, ker smo ljudje neka čudna bitja, ki hočemo imet “sliko” o vsem in vsakomur in če nimamo pravih podatkov si manjkajoče preprosto namislimo in jih nalepimo tja kamor se nam zdi, da pašejo…. in potem to namišljeno vzamemo za dejstvo na katerem potem (ob)sodimo… :/
Se pa vidi po pisanju način razmišljanja, vprašanje je, če smo ga sposobni pravilno ovrednotit 😉
Zato je pa dobro, da se včasih s kom tudi srečamo v živo, uzremo iskrice v očeh (po Krivokljunki 😉 in potem dobijo napisane besede nek drug pomen.
On_, se strinjam. Tako pač delujemo. Predalčkamo, urejamo stvari, asociiramo.
To sem že velikokrat napisal, da imajo besede na forumih velikokrat drugačen pomen pri bralcu kot pri avtorju. Obupno manjka govorica telesa. Vse skupaj je običajno le debata, kjer eden drugega hoče “pobiti” s takimi in drugačnimi argumenti. 🙂 Brezosebno.
Ne dvomim.
Forum je zaprt za komentiranje.