Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice še enkrat nevedna:)

še enkrat nevedna:)

oki, zdej bom mogoče malo neumna izpadla, samo še nikoli nisem bivala v aprtmajih in nevem:)
a če je cena 25eur/dan, a je to na apartma al na osebo????
hvala za vašo pomoč:))))

Zivjo!

POnavadi so cene app na dan na hisko. Glede oseb je pa tako, nekje racunajo na osebo, samo po vecini je samo dnevna tarifa, ne glede na st. oseb. Pozanimaj se pri agenciji oz. zasebnikih.

Pa lep pozdrav

Chila

za tako ceno si upam trditi,da je na osebo

cene so ponavadi za najem celega apartmaja. cena se razlikuje glede velikosti apartmaja (več oseb je, ceneje pride najem apartmaja če računaš po osebi).

Tudi jaz bi se strinjal s tem kar so ze ostali povedali. V navadi je da je cena apartmaja na dan ( torej cena celotnega apartmaja ), kjer so apartmaji drazji pa je ponavadi cena navedena na osebo zato da se potencialen kupec ne prestrasi takoj ob pogledu nanjo.
Moj nasvet je ta da nam poves kje si to zasledila ker vseeno menim da je 25 EUR na dan precej poceni za apartma, ceprav ne vem kje in kako velik ? Zato tudi sam sklepam da bo to cena na osebo !

e zdej sem še bl zmedena:))) hvala vseen..
no moram pa reči, da je ta apartma za dve osebi..

Ja se zmeraj nisi povedala kje je apartma a na hrvaskem ? Kje tocno a kje na jugu dalmacije izven
turisticnih destinacij ? Potem je ta cena realna in je cena na apartma/dan.

Če je za 2 osebi – je to skor ziher cena/osebo.
Ker se tudi na naši obali cene gibajo okoli 5.000 sit/osebo/dan.

predvidevam, da si gledala mojo temo – KRK APARTMA in tam videla to ceno :). Ja, to je na dan – saj ti pravim, poceni. Pa še prejšnji teden sem bila tam in ti povem, d aje še vedno vse OK. Itak pa je najlepša modrozelena voda in plaža, ki jo imaš pred nosom,….skratka…mmmmm

:)) Ja, na apartma je to cena 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close