še enkrat laparoskopija – za laparo
Kaj cel dan si na intenzivni? Pol greš pa drugi dan že lahko domov?
Ker meni so rekli 24 ali 48 ur po posegu, da grem domov.
Sam se mi zdi čudno, da bi bila en dan na intenzivni, ker so mi rekli, da mi bodo hčerko, ki ima 6 mesecev lahko pripeljali, da jo bom podojila.
Imaš lahko obiske tam? Mož, otrok?
No bom vprašala, ko bom šla k anastezistu.
Hvala
tukaj sem to prebrala
Ja laparo, verjamem. Ni bil odgovor mišljen za tebe, ampak za jao ženska. Verjetno zaradi narkoze ne bo problem dojenje, ampak počutje matere, kot si že napisala. Sem pa takrat govorila z dr, ki je rekel, da so ti miti o narkozi in dojenju že malo za časom. Seveda, če ne obstajajo drugi indici za to. Skratka, natka st. srečno na posegu.
Se opravičuejm, res sem mislila, da je bil obravnavan moj odgovor 🙂
Ja laparoskopija zna biti res tak poseg po katerem je počutje slabo in zato je dojenje nemogoče. Sicer pa saj tudi po CR naj bi bilo dojenje odloženo samo za nekaj ur, čeprav je poseg veliko težji kot laparoskopija. Verjetno odvisno od vsake posameznice. Želim ti povedati Natka st., da imej nek rezervni plan, če dojenje iz kateregakoli razloga ne bo mogoče.
Odvisno kje v Slo boš operirana. V Ljubljani te hitro domov pošibajo. Jaz sem bila operirana okrog dveh popoldne, bila čez noč na intenzivni, naslednje jutro po zajtrku pa šla že domov (še vsa zadeta od narkoze). Je pa res, da je bila ravno sobota. Odvisno tudi, kako prenašaš narkozo…jaz, kot sem že rekla, sem bila zadeta k mina, si ne predstavljam dojenja v takem stanju 😉
Obiski so lahko v intenzivni samo 10 minut v kosu, sicer pa popoldne do 18h se mi zdi.
Dobro opravi!
Forum je zaprt za komentiranje.