Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Še enkrat bolniška

Še enkrat bolniška

Spoštovani,

sem na bolniškem po sklepu komisije. Kirurg mi je po operaciji svetoval hidrogimnastiko in to na izvid tudi napisal. Na odločbi komisije mi piše, da se lahko gibljem v kraju gibanja. Jaz bi hodila plavat izven kraja gibanja ( pri nas imamo samo bazen z mrzlo vodo, kar mi ne ustreza ). Od osebne zdravnice sem dobila potrdilo, da priporoča hidrogimnastiko. Zanima me, če lahko grem plavat izven kraja gibanja, če imam to potrdilo ? ( gre za primer, če bi imela kontrolo )

Hvala in lep dan !

Vprašaj zdravnico. Naj ti napiše, da le lahko giblješ tudi izven kraja bivanja, oz. da lahko hodiš plavat tudi v drug kraj. Tako boš popolnoma varna in brez skrbi.

Stvar je taka, da če te dobijo izven kraja bivanja, bodo vprašali zdravnico, kaj ti je dovolila. Zato je bolje, da jo sedaj vprašaš tudi ti. Pa naj ti to kar napiše, ker tisto, kar je bilo povedano po telefonu je v primeru kontrole težko dokazovati.

Hvala in lep pozdrav !

Kako pa je z bolniško, ko je človek zaradi pritiskov v službi na bolniški, da si psihično opomore? Meni je zdravnica rekla, da lahko grem na sprehode, da ne rabim ves čas doma sedeti… a obstaja tudi možnost, da ti dovoli, da greš za cel dan nekam oz., da se lahko giblješ prosto kjerkoli? Sicer je to že malo hecno, ampak vseeno… gre za to, da kot sem že opisala v drugi temi, nas forsirajo in ni govora, da bi kdo koristil dopust… pa sem mislila si ga na tak eleganten način pač vzeti…

Preverjeno: bejba si je zmislila depresijo,zdaj je 4 mesece na bolniški,komisija ji odobrava brez problemov,trenutno je 2 tedna v Grčiji na dopustu,ker ji je zdravnik napisal,da rabi sprehode,potovanja,itd…
Sicer pa je iz obale in jo vsak dan vidiš na plaži-legalno!!!!

Plačujemo ji pa bolniško itak vsi…tudi ti,če si še zaposlena.
In plačevali jo bomo očitno tudi tebi:)))))

depresija je huda bolezen in če človek res zboli, je hudo, da ga nekdo obtoži, da si je izmislil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close